kayinvalidem düğün hediyelerimi bana vermiyor

Eğer ihtiyacı yoksa konu sahibi ;
bu tarz basit şeylere takılma diyecektim. .

Benim k.Valide Kızım beğendiklerini al dedi. .
Sağol anne herşeyim var dedim. .

Tabii ki karşılıklı anlayış önemli. .

K.Valide görgüsüz davranmış. .
Konu Sahibi takılma bosver. .
Güle güle kullan de geç ..
Bu noktada da sen haklısın. Bazen kendi iyiliğin için politik davranman gerekir. Şimdi 3 tane eşya için ortayı karıştırırsa olay gelin eşya için kayınvalidesiyle arasını bozdu olacak. Mal düşkünü diye nitelendirilecek. Boşuna huzuru kaçacak, istemese de yıpranacaklar falan...
Daha dursun bakalım, Tanrı göstermesin de daha ara bozucu neler çıkar neler bu ufak bir olay onların yanında neler okuyoruz sitede işte. Şimdiden efor sarfetmeye gerek yok, sonra tırnaklarını çıkarsın diyorum ben...

insan aç olmaya görsun ayni benim igrenç kaynanam kizinin ceyizine doldurdu bana gelen herseyi.ben onlardayken bir komsu borcam getirmisti bana onu almistim dolabimin ustunde kullanmadigim seylerin arasina koymustum bigun kullanasim tuttu ara ara yok esime sordum haberin varmi yok dedi ciktim yukari anne benim borcamim vardi lazim olduda senmi aldin diye demezmi ben onu birine ev hediyesi olarak götürdüm diye şok oldum ..bunlar hep saygili olayim diye ses cikarmamamdan insani enayi yerine koyuyolar kendi kendini yiyorsun ancak..demem o ki yok esim uzulecek yok ayip olur böyle insanlari hakettigi gibi davranmak sart yoksa hep sen üzülürsün..:KK14:

Bu noktada da sen haklısın. Bazen kendi iyiliğin için politik davranman gerekir. Şimdi 3 tane eşya için ortayı karıştırırsa olay gelin eşya için kayınvalidesiyle arasını bozdu olacak. Mal düşkünü diye nitelendirilecek. Boşuna huzuru kaçacak, istemese de yıpranacaklar falan...
Daha dursun bakalım, Tanrı göstermesin de daha ara bozucu neler çıkar neler bu ufak bir olay onların yanında neler okuyoruz sitede işte. Şimdiden efor sarfetmeye gerek yok, sonra tırnaklarını çıkarsın diyorum ben...

Çar çaput alınır onlar kolay iş ..
Huzur önemli olan huzur ..
Onu dengede tutmak zor işte. .

Benim ihtiyacım yok çok sukur kendilerinin de yok benim onume koysalardi eşyaları ben zaten sizin olsun derdim. Hiç önemli değildi burada önemli olan "saygi" maalesef bana sorulmadan torununun ceyizine koyulmuş gorumcem almış vs.... daha bilmediğim neler vardır diye aklıma zorla fitne düşürdüler maalesef

Benim kv de dugunden once bana aldigi hediyeleri eksik verdi, bana takilamayan sonradan verilen altinlara el koydu kp soyledi vermiyor diye. Allah a havale ediyorum kul hakkimi da helal etmiyorum. Iki parca dunya mali icin uzmuyorlar mi gelinleri anlamiyorum. Bir mendil bile hediye diye verildiyse o benimdir. Haram zikkim olsun kat kat ciksin.
Siz de uzmeyin kendinizi olan bize oluyor. Allah bilsin.

Ben dert etmezdim şahsen. Zaten kendim getirmedim kayinvalideme bıraktım. O da birilerine düğün hediyesi götürdü çoğunu :) amaaan boşver. Milyon tane fincan seti milyon tane borcam geliyo. Eve kalabalık anca. Lazım oldukça al. Terlik dediğin şey maksimum 20 lira. Sen daha güzelini al.

Aynı ben :KK12: amaan ben boşverdim görgüsüzler işte napıcan. Ben eşime söylemiştim o da sormuş annesine beğenmez diye göstermedim ben demiş. E bi sorsaydın belki beğeneceğim bişey olurdu dimi? Tatsızlık çıkmasına gerek yok bence ben onların vereceği iki üç hediyeye mi muhtacım yeri gelince lafımı sokuveririm içimde kalmaz :KK48:

Kızlar,
yeni evliyseniz ve kayinvalidenizin düğüne gelemeyen komşularının sizin için almış olduğu düğün hediyelerini (terlik fincan takımı tabaklar bardaklar vs... bir sürü mutfak esyasi) kayinvalideniz ve gorumceniz size gostermeden aralarinda pay edip kullanırsa ve siz her gittiğinizde aaaa ne güzel terlikle dediğinizde "sana gelen hediyelerden" aaaa ne güzel fincanlar dediğinizde "sana gelen hediyelerden " cevabını alırsanız ne yaparsınız? Bir iki parça değil en az on parça malzeme günden güne çıkıyor piyasaya

Git aynilarindan al bosversene aç insanlar belliki üç kurus seylere tenezul ediyorlar yada usul bilmiyorlar hediyeler onlara geldi zannediyorlardir... Sana gelen hediyelerden diye utanmadan soyluyorlarsa topla o evden al o zaman sende onlari cok icine dert oluyorsa...

Bende yasadim bunu çok hediye gelmiş söylemedi bana sonradan söyledi evinde sakladi çok kirmisim buna. Sora bosverdim esimede dedim o hediyeler benimdi kendine geldiği sandi:)

Bendeee sadece iki tane şekerlik gördüm hediye gelenlerden.. Onuda verirlerken bende şekerlik alıcam şekerliğim yok dediler de alın sizin olsun dedim bıraktım.. Hayret valla O kadar da komşuları var :KK45:

Boşveeer canım.. Gelen hediyeleri ihtiyacın mı var, Eşinle mutlu huzurlu olun yeter.. Tabak çanaklar onlarda kalsa da olur.. Tenezzül etme zaten :KK51:

sana gelen hediyesse al onları :@ sınır oldum .yuzsuzluk yap utanmadan sana gelen ne varsa hedıyelerı ıstıyorum de bakalım ne dıcek .ç@

Amannn hiç takmazdım :KK55: Hatta ben yenı evlıyken kayınvalıdem bunlar sıze geldı dıye bır ıkı paket verıyordu bende sız kullanın bıze vermenıze gerek yok dedım daha sonra geldı mı haberım bıle yok :KK48:
Ama senın kayınvalıdenın yaptıgını benımde yengem yapıyor o_O o kadar soyledım sen kıza soyle zaten o ıstemez dıye ama :KK53: senın gıbı kızda bunlar cok guzel demıs bılmıyor kı ona geldı :KK53:
Bılıyorum ıkı parcada degılsın belkı sende sız kullanın dıyeceksın ama bosver takma

Kızlar,
yeni evliyseniz ve kayinvalidenizin düğüne gelemeyen komşularının sizin için almış olduğu düğün hediyelerini (terlik fincan takımı tabaklar bardaklar vs... bir sürü mutfak esyasi) kayinvalideniz ve gorumceniz size gostermeden aralarinda pay edip kullanırsa ve siz her gittiğinizde aaaa ne güzel terlikle dediğinizde "sana gelen hediyelerden" aaaa ne güzel fincanlar dediğinizde "sana gelen hediyelerden " cevabını alırsanız ne yaparsınız? Bir iki parça değil en az on parça malzeme günden güne çıkıyor piyasaya
ben olsam hayırlı olsun ıy gunlerde kullanın en cok ta sıze yaramıs derdım :)
o esyalara ne tenezzul edıceksın bosver

Back
X