Kayınvalidem eve ayakkabıyla girdi

Morbidangel78

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
29
4
1
44
Merhaba arkadaşlar bu haftasonu kayınvalidem bize misafirlege geldi.kapıya girdiğinde esimde yanimdaydi kayınvalidem pis topuklu ayakkabisiyla eve girdi.isin ilginc yani esimde hicbirsey demedi antreye gidip modernleşelim diyip oda ayakkabilarini giydi.evde ayakkabılariyla evde oturdular.ondan sonra cocuklarin odasina girmiş kayınvalidem cocuklarin yatagina yatmis ayakkabilariyla sozde çocukları oynatiyor.yatak carfasi berbat olmus halılar berbat.delirdim esimde birsey demedi ikisi daha sonra markete.gittiler yemeklik birşey almaya havadada yagmur yagmis biraz tekrar gelip çamurlu ayakkabilarla girdiler.ben yemek yaparken o da mutfakta ayakkabilarini haliya surtuyor.iyice kirlensin diye bisey demedim sonra esim eve birakti geldi.bugunde yine eve ayakkabiyla girdi.bisey demedim sizden bi yardım istedim sizce bu durumda napmaliyim ? ?

Konunuzu eşime okudum, bir an önce çamurlu, pis ayakkabılarınızla kv ziyaret etmenizi, çocukların ayakkabılarıyla koltuklarda zıplamalarını sağlamanızı önerdi..

Hatta eve gitmeden önce dışkıya bassınlar dedi de, abartmamasını rica ettim.

Evet, benim adam benden kötü :)

Ben anlamıyorum bu modernleşmeyi bizim dizilerde de yaygınlaştı ayakkabı ile girmek
Kore dizilerine bakıyordum adamlar eve girerken terliklerini giyip dolaşıyorlar.
Kayanananız size gıcıklığına yapmıştır büyük ihtimalle
Bence uyarmalısınız.

Merhaba arkadaşlar bu haftasonu kayınvalidem bize misafirlege geldi.kapıya girdiğinde esimde yanimdaydi kayınvalidem pis topuklu ayakkabisiyla eve girdi.isin ilginc yani esimde hicbirsey demedi antreye gidip modernleşelim diyip oda ayakkabilarini giydi.evde ayakkabılariyla evde oturdular.ondan sonra cocuklarin odasina girmiş kayınvalidem cocuklarin yatagina yatmis ayakkabilariyla sozde çocukları oynatiyor.yatak carfasi berbat olmus halılar berbat.delirdim esimde birsey demedi ikisi daha sonra markete.gittiler yemeklik birşey almaya havadada yagmur yagmis biraz tekrar gelip çamurlu ayakkabilarla girdiler.ben yemek yaparken o da mutfakta ayakkabilarini haliya surtuyor.iyice kirlensin diye bisey demedim sonra esim eve birakti geldi.bugunde yine eve ayakkabiyla girdi.bisey demedim sizden bi yardım istedim sizce bu durumda napmaliyim ? ?
Aaaa kayinvalideye bak diye ortalik yikilsin diye acilmis bir konu.
Eger gercekse konuya yorumum kocam bisey demedi kocam bisey demedi e siz deseydiniz.

Nasil ya olurmu bole sey yuh diyorum kayinvalidenize kendi evindedemi ayakkabıyla geziyormus buyuk terbiyesizlik bence ona igrendiginizi bu evde çocuk olduğunu disarinin pisliginin eve girdiğini falan söyleyin modernlikle ne alaka olacak is degil devam ederse öle gezmeye tum halilari kal

Esimi durttum noluyor diye şşt dedi bana bende neyse dedim esimle biraz tartismistim kavga cikmasini istemedim.kadinda girince esim şşt dedi bisey demedim boyle oldu.

Kocana galoş aldırmalısın bence. Kv gelince de, ay annecim bak bunu sırf senin için aldırdım de. Eşek ama belki anlar...

eşinize temizletin.. bir daha kendisi söyler çıkarması gerektiğini..

Nasil bisey demessin anlamis degilim cnm butun halilarim kirlerndi diyosun halilari gectim de senin cocuklarin var cocuklar dusuyo halilara yatiyo disarda ki tum pislikler cocuklarinin vucuduna giriyo ben olsam cildirirdim heralde esinin rahatligida ayri bi konu lutfen kirici soz soylemekten cekinme ucunda cocuklarin sagliklari var evde ayakkabiyla gezmek istiyosa bi zahmet temiz ayakkabilariyla gelsin eve

Konunuzu eşime okudum, bir an önce çamurlu, pis ayakkabılarınızla kv ziyaret etmenizi, çocukların ayakkabılarıyla koltuklarda zıplamalarını sağlamanızı önerdi..

Evet, benim adam benden kötü :)

eşinize aynen katılıyorum Hoppa
hatta halılar ytak örtüsü falan en pahalı temizlemeciye de gönderilebilir

Oyle yapacagim kv evine gidip ayakkbiyla girip kocamida girdireceim.gicikligina yapti ya kadin sessiz bi insanim diye bu kadarda olmazki.

Ben anlamıyorum bu modernleşmeyi bizim dizilerde de yaygınlaştı ayakkabı ile girmek
Kore dizilerine bakıyordum adamlar eve girerken terliklerini giyip dolaşıyorlar.
Kayanananız size gıcıklığına yapmıştır büyük ihtimalle
Bence uyarmalısınız.
O ayakkabiyla girilen evlerde uniformali hizmetliler fildir fildir evi temizliyorlar zaten.
Bizimkiler camurlu ayaklariyla girince onlardan olduk saniyorlar herhalde.

Ay çok fenaa :KK48:
Komple ailecek dışkıya basıp eve gittiklerini düşündüm de ay gülüp duruyorum.

"Biz geldiiiik, haydi çocuklar hep birlikte modernleşiyoruuuz, basın babaannenizin koltuklara kırlentlere" :KK53:

Back
X