siz yada eşiniz söyleyin
bu kadar umursamaz ve gamsız biri ise
zannetmemki hasta oldugunu duyup hemen gelsin
bunlar önceleridemi bu kadar kopuklardı?
yoksa daha sonradanmı oluşdu
sizin soylemenız yanlıs anlasılmaya sebep olabılır .
hanı '' ben bakamam gel annenle ılgılen ' gıbı de anlasılabılır .
sankı sıze yuk olmus gıbı hıssettırebılırsınız
o yuzden esınız soylesın .
gorumcen de ılgıncmıs gercekten
Allah gecınden versın ama,kayınvalıdenız olse ruhu duymayacak.
haklısınız tabi ki ilgilenirim zaten evlerimiz yanyana 2günde bir bende gelir gider yediririm içiririm.ama çok konuşmaz anlatmaz saklar sonra duyarım ona kızıyorum bende.annemi sevmez gelsin gitsin istemez sölemez ama belli ediyor işte.annemde uzakta bu arada geldimi yatılı geliyo kadıncağız tabiki.yoksa içimden geldiği kadar ilgileniyorum eşimin annesi tabi.. görümceme gelince ne diyim bilemiyorum aslnda içimden email atmak geliyo.eşime söledim ama sen boşver dedi bende sölemem dedi.merhabalar,
kayınvalidenizle ilgilenin bence, sizin sevginiz desteğinizi hissetsin,bu sizide mutlu edecek.Ben olsam kızına haber verirdim gibi, üç günlük dünya, bugün varız yarın yokuz, ne de olsa evlat, ileride o da çok pişman olur zaten.
Bu arada bu benim ilk mesajım :)
sevgiler
bu arada bende çok yeniyim burada.bu benim ilk konum. :) sevgiler bendenmerhabalar,
kayınvalidenizle ilgilenin bence, sizin sevginiz desteğinizi hissetsin,bu sizide mutlu edecek.Ben olsam kızına haber verirdim gibi, üç günlük dünya, bugün varız yarın yokuz, ne de olsa evlat, ileride o da çok pişman olur zaten.
Bu arada bu benim ilk mesajım :)
sevgiler
acaba eşiyle sorunları olabilirmi.bence görümcenizi eşiniz uyarsın.siz söylerseniz yanlış anlaşılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?