merhaba arkadaşlar.bir şey anlatacağım ne yapmam gerektiğini bilemiyorum.. kayınvalidemle evlerimiz yanyana. 16 aylık kızım var.aslında kayınvalidemi seviyorum.sadece bazı huylarını sevmiyorum.ve kayınvalidem şeker hastası.ileri düzeyde değil sadece şeker ilaçları var onları alıyor.yedğine içtiğine dikkat ediyor.ve nazlı biraz. geçtiğimiz ay hastalandı.neyse şuraya gelicem şimdi uzatmiyayim. görümcem var 1senedir konuşmuyoruz. görümcem doğum yaptı 2 sene oluyo ve ailesine bize karşı çok uzaklaştı.kendi annesi babasıyla pek görüşmez gidip gelmez oldu.hadi ben neyse yabancıyım sonuçta.ama onlar ailesi nedenini kimse bilmiyor çok uzak davranıyor.ve şuanda kayınvalidem hasta halsiz yemek yemiyor keyifsiz sorunlu gibi davranıyor.diyorum ki görümcem hiç annesiyle ilgilenmiyor.haberi olmayabilir sölemeli miyim sizce? hani annen hasta gel bir ilgilen çok morali bozuk vs demek geliyor içimden. ben konuşmuyorum ama msj atarım sadece annen hasta diye. anlamadım gitti ne acayip bir ilişkileri var.çok soğuklar.anlam veremiyorum.ama kaınvalidem benden çok şey bekliyor.geleyim gideyim pohpohlayayım.içimden de gelmiyor napayım. sizce napayım söleyeyim mi kızına?