Kayınvalidem hasta ve galiba depresyonda..

scakir18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
14
0
36
Eskişehir
merhaba arkadaşlar.bir şey anlatacağım ne yapmam gerektiğini bilemiyorum.. kayınvalidemle evlerimiz yanyana. 16 aylık kızım var.aslında kayınvalidemi seviyorum.sadece bazı huylarını sevmiyorum.ve kayınvalidem şeker hastası.ileri düzeyde değil sadece şeker ilaçları var onları alıyor.yedğine içtiğine dikkat ediyor.ve nazlı biraz. geçtiğimiz ay hastalandı.neyse şuraya gelicem şimdi uzatmiyayim. görümcem var 1senedir konuşmuyoruz. görümcem doğum yaptı 2 sene oluyo ve ailesine bize karşı çok uzaklaştı.kendi annesi babasıyla pek görüşmez gidip gelmez oldu.hadi ben neyse yabancıyım sonuçta.ama onlar ailesi nedenini kimse bilmiyor çok uzak davranıyor.ve şuanda kayınvalidem hasta halsiz yemek yemiyor keyifsiz sorunlu gibi davranıyor.diyorum ki görümcem hiç annesiyle ilgilenmiyor.haberi olmayabilir sölemeli miyim sizce? hani annen hasta gel bir ilgilen çok morali bozuk vs demek geliyor içimden. ben konuşmuyorum ama msj atarım sadece annen hasta diye. anlamadım gitti ne acayip bir ilişkileri var.çok soğuklar.anlam veremiyorum.ama kaınvalidem benden çok şey bekliyor.geleyim gideyim pohpohlayayım.içimden de gelmiyor napayım. sizce napayım söleyeyim mi kızına?

siz yada eşiniz söyleyin
bu kadar umursamaz ve gamsız biri ise
zannetmemki hasta oldugunu duyup hemen gelsin

siz yada eşiniz söyleyin
bu kadar umursamaz ve gamsız biri ise
zannetmemki hasta oldugunu duyup hemen gelsin

ah sormayın eşim hayatta sölemez.sen boşver der geçer.ama içimden sölemek geliyor..insan anne olunca anlıyor.kızı gelse hatrını sorsa die bekliyor kaynanam sölemiyor ama ben anlıyorum. ve sölicem ben bukadar gamsız olamaz

Şeker hastaları çok sinirli olabiliyor
ve üzüntü tetikler görümcenize üzülüyor olabilir eşinize söyletin nolcak

sizin soylemenız yanlıs anlasılmaya sebep olabılır .
hanı '' ben bakamam gel annenle ılgılen ' gıbı de anlasılabılır .
sankı sıze yuk olmus gıbı hıssettırebılırsınız
o yuzden esınız soylesın .
gorumcen de ılgıncmıs gercekten
Allah gecınden versın ama,kayınvalıdenız olse ruhu duymayacak.

sizin soylemenız yanlıs anlasılmaya sebep olabılır .
hanı '' ben bakamam gel annenle ılgılen ' gıbı de anlasılabılır .
sankı sıze yuk olmus gıbı hıssettırebılırsınız
o yuzden esınız soylesın .
gorumcen de ılgıncmıs gercekten
Allah gecınden versın ama,kayınvalıdenız olse ruhu duymayacak.

aslında yaşlı bi kadın değil yani herşeyi kendi yapıyor zaten ve benimde bebeğim var ha diyince gidemiyorum.ama benim sanki buna duyarsız kalmamam gerekiyomuş gibime geliyo yani kızının duysarsızlığına ne demeli.eşime sölicem birazdan anlatıcam annesinin durumunu.o işte olduğu içn pek farkında değil kardeşine sölesin

merhabalar,
kayınvalidenizle ilgilenin bence, sizin sevginiz desteğinizi hissetsin,bu sizide mutlu edecek.Ben olsam kızına haber verirdim gibi, üç günlük dünya, bugün varız yarın yokuz, ne de olsa evlat, ileride o da çok pişman olur zaten.
Bu arada bu benim ilk mesajım :)
sevgiler

görümcenle sıcak bir iişkin yoksa sen söyleme yanlış anlayabilir bırak eşin söylesin ama mutlaka konuşsun:40:
her anne evlatlarının arayıp sormasını hastayken kendisiyle ilgilenmelerini ister
sende onun kızı sayılırsın içimden gelmiyor deme sen de elinden geleni yapmalısın bence
görümcende annesinin durumunu bilmeli:31:

merhabalar,
kayınvalidenizle ilgilenin bence, sizin sevginiz desteğinizi hissetsin,bu sizide mutlu edecek.Ben olsam kızına haber verirdim gibi, üç günlük dünya, bugün varız yarın yokuz, ne de olsa evlat, ileride o da çok pişman olur zaten.
sevgiler
haklısınız tabi ki ilgilenirim zaten evlerimiz yanyana 2günde bir bende gelir gider yediririm içiririm.ama çok konuşmaz anlatmaz saklar sonra duyarım ona kızıyorum bende.annemi sevmez gelsin gitsin istemez sölemez ama belli ediyor işte.annemde uzakta bu arada geldimi yatılı geliyo kadıncağız tabiki.yoksa içimden geldiği kadar ilgileniyorum eşimin annesi tabi.. görümceme gelince ne diyim bilemiyorum aslnda içimden email atmak geliyo.eşime söledim ama sen boşver dedi bende sölemem dedi.

merhabalar,
sevgiler
bu arada bende çok yeniyim burada.bu benim ilk konum. :) sevgiler benden

acaba eşiyle sorunları olabilirmi.bence görümcenizi eşiniz uyarsın.siz söylerseniz yanlış anlaşılır

acaba eşiyle sorunları olabilirmi.bence görümcenizi eşiniz uyarsın.siz söylerseniz yanlış anlaşılır

teşekür ederim haklısınız galiba. birde bişey daha diyeceğim.görümcemle 1 senedir konuşmuyorum kayınvalidem hiç sormadı neden konuşmadığımızı ve aramızda ne geçtiğini. yani ona sordu mu bilmem ama bana hiç sormuyor bende anlatmadım tabi.acaba sorunlarla yüzleşmek istemior mu? şeker hastası olduğu içinde hasta olacağını biliyor üzülünce sanırım ondan., ayrıca evet doğru tahmin görümcemin eşi kıskanç otoriter kuralcı bi adam.. herşeyi kendi istediği ve planladığı çerçevede olsun ister..çok iyiydik görümcemle kocası değiştirdi yazık oldu ilişkimize.

ben olsam napardım diye düşündüm de eşin boşver dediğine göre bir bildiği vardır. sen kv ile konuş haber edimmi kızına görmek istermisin de. yada görümcenle ortak tanıdıklarınız varsa onlara söylesen onlar kendileri söylemiş gibi yapsa.
çünkü eşinde olsa ailesi de olsa yarın birşey olsa seni suçlarlar. Sen kadın madem hasta seviyorsunda ilgileniver. kızının yokluğunu sende unutur böylece. hem kızımın yapmadıklarını yaptı der ve hayır duası alırsın.

Back
X