Kayinvalidem hükümdar gibi

miranur16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2018
9
4
1
36
Merhaba arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var lüften yardimci olun
Ben esimlen beraber avrupada yasiyoruz kayinvalidem ise türkiyede aslinda iyi ama cok fazla hayatima karisiyor dogumumda hatta dogum Aninda yanimdaydi cünkü Kimse Yoktu yanimda esimde korkuyordu girmeye Bana cok yardimci oldu ama cok fazla karisiyor bana cocugumu Bile sevemedim cünkü hic yalniz kalamamistik taki kayinvalidem türkiyeye dönenekadar cok zor Bir zamandi her Adimda takiptesin simdi kizim 2 yasinda Hergün görüntülü konusuyoruz telefonda kizimin yeemegine herseyine karisiyor esim kiziyor annesine ama hergün hic usanmadan herseyine karisiyor aramayinca hesap soruyor Artik susmicam diyorum esimlen aramiz bozulacak diye korkuyorum hergün ariyor Sonucta 3 ümüz bir aileyiz hergün Nixe Anneli ariyorsun diyorum moral birakmiyor sanki ayni Evin icinde yasiyoruz

Haftada 1 en fazla 2 yeterli.Kadının hayatı siz olmuşsunuz.Nefes aldirmiyor size.Olmaz öyle kalp kirmadan nasil hallederiz yoluna git.Söylenmeden kötülemeden tatli tatli konus esinle. Bazen konusmaya bile mecalim olmuyor insanlik hali nolur bir care bulalim birlikte de.

Eşiniz bu duruma el atsın uzaktan bile karışıyorsa kim bilir yakındaykn neler yapar.

her gün konuşacak şeyi nereden buluyorsunuz. aramayın yavaş yavaş azaltın iki günde bir arayın sonra üç güne çıkın.
arayınca açmayın. ertesi gün dönün anne dün aramışsın çocuğu uyutuyordum müsait değildim deyin.

Merhaba arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var lüften yardimci olun
Ben esimlen beraber avrupada yasiyoruz kayinvalidem ise türkiyede aslinda iyi ama cok fazla hayatima karisiyor dogumumda hatta dogum Aninda yanimdaydi cünkü Kimse Yoktu yanimda esimde korkuyordu girmeye Bana cok yardimci oldu ama cok fazla karisiyor bana cocugumu Bile sevemedim cünkü hic yalniz kalamamistik taki kayinvalidem türkiyeye dönenekadar cok zor Bir zamandi her Adimda takiptesin simdi kizim 2 yasinda Hergün görüntülü konusuyoruz telefonda kizimin yeemegine herseyine karisiyor esim kiziyor annesine ama hergün hic usanmadan herseyine karisiyor aramayinca hesap soruyor Artik susmicam diyorum esimlen aramiz bozulacak diye korkuyorum hergün ariyor Sonucta 3 ümüz bir aileyiz hergün Nixe Anneli ariyorsun diyorum moral birakmiyor sanki ayni Evin icinde yasiyoruz
doğumda da yanında olunca bir de sen yalnız olunca; sorumluluk yükledin o da aldıkça aldı tabi... şimdi kendini sorumlu hissediyor... bırak arasın gelmiyor ya her gün ona bak sen... işin varken bakmazsın işin yokken bırak görsün torununu konuşsun sen onu dinlemek zorunda değilsin ki... karıştığı şeylere biz böyle yapıyoruz deyip geç gitsin.. özlüyordur torununu böyle düşün... hem çocuğunda ne şanslı bak onu hergün düşünen, görmeden yapamayan bir babannesi var... sen böyle düşün kendini bunaltma...

Çok bunaltıcı bir durum. Allah sabır versin ama bir çare de bulun. Açık açık söyleyin aradığında ev işi yapıyorum vs diyerek aramalarını azaltırsın belki.

Yani farklı ülke de olsa yetişiyor :) Ama benim sana tavsiyem üstte bir arkadaşta yazmış babaannesi torununu seviyor diye düşün. Merak ediyor birde ilk torun ise yeri bambaşka. Sanmaki bu özellikler kv ait insanın kendi annesi de karışıyor. Yani demem o ki o sorumluluk yüklenmiş kendine sana da bir zararı yok evine gidip gelmiyor en azindan. Günde 20 dk konusuversin karıştığı şey olursa aaa evet dusunememistim iyi oldu vs desen mest olurlar ama bildiğini yap yine sen. Esinle huzurunu kaçırma.

Ya ne kv ler var enteresan karışma da anne baba istediği gibi büyütsün çocuklarını sanane. Ben kv olsam benden yardım istemedikleri sürece asla müdahale etmem sevgimi gösteririm görevlerimi yaparım gelinim ya da damadım benden bir an önce kaçmak yerine özlesin diye uğraşırım:kahve:

Ben mi garibim sizler mi gerçekten anlayamadım.

Bir çocuğun annesini her gün aramasının nesi yanlış olabilir? Ben de annemi her gün ararım az da olsa sesini duyarım, kardeşimin çocuğunu arada görüntülü ararım. Bunlar çok normal şeyler bana göre.

Karışmasına kızın evet ama her gün annesini arıyo diye söylenmek ve ‘böyle böyle yap azalt’ diye diğer üyelerin akıl ve taktik vermesi bence tam bi saçmalık

doğumda da yanında olunca bir de sen yalnız olunca; sorumluluk yükledin o da aldıkça aldı tabi... şimdi kendini sorumlu hissediyor... bırak arasın gelmiyor ya her gün ona bak sen... işin varken bakmazsın işin yokken bırak görsün torununu konuşsun sen onu dinlemek zorunda değilsin ki... karıştığı şeylere biz böyle yapıyoruz deyip geç gitsin.. özlüyordur torununu böyle düşün... hem çocuğunda ne şanslı bak onu hergün düşünen, görmeden yapamayan bir babannesi var... sen böyle düşün kendini bunaltma...

+1000000

Bizimkiler aynı şehirde, torun torba yok ama hala her gün akşam anne babayla konuşur. Aranmadıysa gece yarısına kadar beklenip mesaj atılır "aramadın, merak ettik?" şeklinde. Yurt dışında olsak e çocuğumuz olsa saat başı ararlardı herhalde.

benim annemde öleydi hükümdar gibi
kızımın herşeyine karişinca patladim kadin sustu bişey diyemiyor:D
seninki kaynana. o durumu eşin patlamali.

kayınvaliden hukumdar değil, siz ona hukumdar gibi davranıyosunuz. kadın bi de başka ülkedeymiş yahu o telefon açılmazsa kapınıza mı dayanacak?

Uzaktan bile böyle etki ediyorsa ... yakınınızda olsaydı kimbilir neler olurdu:KK17:...halinize şükredin

Yalniz okurken kesinlikle gurbetci türkcesi oldugu anlasiliyor ;) aman bosverin kötülük yapmiyor sonucta. Tamam tamam deyin gecin. O da napsin. Torun heyecani.

Her gun her gun de goruntulu konusmak gereksiz ve abartili.cocugunuzda mi bıkmiyor her gun gorusmekten onu bari daraltmayin.

Kavga edin madem durum bunu gerektiriyor nereye kadar devam edecek. susmayin onun annesi benim ne yapılacaksa en iyi ben bilirim deyip kapatın cenesini.

Back
X