- 11 Temmuz 2011
- 369
- 31
- 98
- Konu Sahibi yesilelma_
Merhaba kızlar,
Uzun süredir bu siteyi takip ediyorum ama konu açmak hiç nasip olmamıştı.Benim derdim şu :yaz başında aniden kayınpederimi kaybettik ve kayınvalidem bizle yaşamaya başladı.İlk zamanlar eşim bir kaç ay sabret ev tutarız bize yakın falan dedi.ama dediğini yapmadı
tam 9 aydır bizile.Allah a şükür kadının bir kötülüğü yok ama işten eve geldiğimde eşimle başbaşa olmak istiyorum.İlk zamanlarda eve gelmemek için gidip parkta oturuyordum saatlerce.Arada kızlarına gidiyor 1 hafta kalıp tekrar bize geliyor.Eşim ona tek kişilik yatak ve dolap aldı oda kurdu resmen.Ev almak istiyoruz onuda alamıyoruz neden cunku dublex bakıyoruz ortadan ikiye bölcez ki ayrılmayalım diye te allahım yaaa!!!Nasıl ikna edebilirim eşimi ayrı eve çıkartmasını için annesini?Lütfen fikirlerinize ihtiyacım var 

Uzun süredir bu siteyi takip ediyorum ama konu açmak hiç nasip olmamıştı.Benim derdim şu :yaz başında aniden kayınpederimi kaybettik ve kayınvalidem bizle yaşamaya başladı.İlk zamanlar eşim bir kaç ay sabret ev tutarız bize yakın falan dedi.ama dediğini yapmadı