- 6 Mart 2008
- 1.447
- 184
- 698
- Konu Sahibi BenAyKizim
diyeceksiniz ki bu nasıl başlık.ama aynen öyle.hayatında hiç eline içki sigara almayan,hiçbir sağlıksız işte çalışmayan ve mutlu yaşayan kayınpederim 73 yaşındaki hacı kayınvalidemin sigara tutkusu yüzünden 79 yaşında mesane kanseri yaşadı 2007 de.bu hastalığın en büyük nedeni sigaradır.kemoterapi radyoterapi felan atlattı o zaman.kayınvalideme de laf arası söyledik.senin içtiğin sigara bu adamı hasta etti diye.daha ziyade eşim.kızdı felan.içinden kabul etti ama her sigara içenin saçma savunmalarını yaptı.be içiyorum ona ne olacak felan gibi.halbuki karısı yani burnunun dibinde.pasif içicilik diye bişey var üstelik 45 yıllık.zavallı adam altı bezli geziyor.altına yapmıyor ama arada kaçırabiliyor nadiren.neyse..
bu zamana kadar sürekli kontrollerini yaptırdık herşey yolundaydı.ama birkaç gündür idrarından kan gelmeye başlamış.ilk kanser olduğunda da bu belirtiyle dr a gitmiştik.ben kanserle ilgili bayağı bir bilgiye sahibim kendi annemin iki ayrı hastalığından dolayı ve korkarım ki durum pek parlak değil.yarın eşim dr a götürecek kayınpederimi.şimdi asıl üzüldüğüm ve sinirlendiğim öfkelendiğim şu.kaynanam sigarayı bırakmadı.yine içti.ve adamcağız tekrar kanser olduysa ne olacak?bu sefer çok ama çok kızarım ve lafımı esirgemem.ohh içim rahatladı biraz...siz olsanız ne yapardınız....
bu zamana kadar sürekli kontrollerini yaptırdık herşey yolundaydı.ama birkaç gündür idrarından kan gelmeye başlamış.ilk kanser olduğunda da bu belirtiyle dr a gitmiştik.ben kanserle ilgili bayağı bir bilgiye sahibim kendi annemin iki ayrı hastalığından dolayı ve korkarım ki durum pek parlak değil.yarın eşim dr a götürecek kayınpederimi.şimdi asıl üzüldüğüm ve sinirlendiğim öfkelendiğim şu.kaynanam sigarayı bırakmadı.yine içti.ve adamcağız tekrar kanser olduysa ne olacak?bu sefer çok ama çok kızarım ve lafımı esirgemem.ohh içim rahatladı biraz...siz olsanız ne yapardınız....

Son düzenleme: