Kayınvalidem ne anlatmaya calısıyor ,?

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
646
53
32
Kızlar dert denmez ama fikir istiyorum siZden bu aralar kayınvalidem fazla alıngan ve muge anlıda tv de gordugu bi olaydan baya etkilenmiş ve gelin şöyle yapmıs gelin boyle yapmıs gelin cok paragozmus gelin yapmıstır kesin diye bastıra bastıra anlatıyor bi tuhafıma gitti :) yine evladı dogur buyut ilerde sana bakmasın gelinler işte sebeb cogunlukla dıyor arada sıradada bana sana sulu yemek yapmayı ogretecem diyor en son patladım ben ogrenmedi deilim yapabılıyorum ama herzmn vakit bulamıyorum calısıyorum smdide bebegim var neden ustume gelıyorsn dedim susuyor ve bu kadın senelerce kvalidesnden cektiklerini anlatan dunya sıkıntı yasamıs biri halbuki nedense bana ve gelin mlletine takmıs durumda :) nasıl davranmalı bilemedim ama fazlaca laf sokuyor merak ettigim kısım bu kişide bir kadın ve bir gelin neden kadın kadının dusmanı olurki ?

O kadına bende sınır oldum. Hayır esını doldurmussun sus pus. Gorsen polyana oynuyor. Yaptıysan domınat ol dedım de. Kaynanan benım gıbı desene sınır olunmuycak gıbı degıldı. Normalde ıyı bırıyse takma bende hergun ızlıyorum yengemde bıraz oyle gercekten asalak gıbı yasıyor. Sıze demıs olamaz calısıyorsun sonucta. Onlar full yıyıcı ne ev var ne ıs babasını kendı evınden kovmus yuzsuzluge bak.

Birlikte mi yaşıyorsunuz?
Kadın arada sizi işliyordur ilerde beni yalnız bırakmayın diye. Muhtemelen yalnız bir kadın korkuları var.
Siz de kırmadan gerekli cevabı verip geçin.
Sulu yemeği de arada yapın madem görsün :) senin kadar güzel yapabildim mi diyin:)

Kendi kaynanasindan çektiğini size de çektirmek istiyor. Ayrıca ileride evinize yerleşecek onun yerini yapiyor

Kendi evi var sanmam ama yalnızlıktan korkuyor evet beş evladı var ama ozellkle bana duyuruyor surekli isteklerini

Yok hayır ayrıyız uzagız sayılır hatta gecen gun eşim dahanuzak b yerden ev alcaz demiş beni brakıp nereye gdııyorsun demis esimde ole anakuzusu deildir hani sanırm onu tınlamadıyımızı dusunuyor anlamıs deilim

Müge anlıdaki o gelin Allah düşman başına bı kişiyle genellemesi işte tipik gelin düşmanlığı biz çektik siz rahat ediyorsunuza dayanamıyolar nedense bosverin he deyin geçin takılacak bı mevzu bile değil... Ben olsam öyle yaparrm

laf sokan birine karşı yapilacak en iyi şey her laf sokusunda pişman etmek. Biriktirip patlamak yerine her imada ne demek istediniz anlamadim? diyebilirsiniz. Ya da müge anlı anlatıyorsa ilgilenmiyorum boş işler diyin verdiği mesajı almayı reddedin eğer niyeti kötüyse kudursun. Her laf carpisinda akıllı ve nazik bir şekilde üzeri ne giderseniz size bulaşamaz. Ayrıca sulu yemek bilmek ya da yapmak zorunda değilsiniz. Istersem yaparım merak edersem de çok güzel tarifler var öğretmene gerek yok diyin. Böyle böyle tatlı sert olunca bulaşamaz ya da hepten cirkeflsir bu vesileyle ilişkinizi kesmiş olursunuz.

Sanırım ama kendi evi var beş tanede evladı var kzıı var ne blim sanırım icindeki kaynanaya engel olamıyor

Kaynanalik değil de, ama eski nesil erkek evlatların bakacağına daha sıcak bakar (damat evine kimse muhtaç olmak istemiyor). Diger çocukları nasıl bilmem. Benim bir halam var. Altı evlatdan iki tanesi sahip çıktı. Erkeklerden bakan yok. Böyle korkular hep haksız değil yani

Belki laf sokmak için değil de gerçekten tv de gördüğüne icerlemis olabilir tabi söylenirken siz de bir gelin olduğunuz için üstünüze alınmış olabilirsiniz

Insanlarin psikolojisi bozuldu bu programlar yuzunden. Aslinda dert yanmak gibi dusun. Haklisin kadinin yaptigi insanliga sigar mi falan filan de gecistir.

Mesafe koyun fazla gitmeyin. Sizde ona başkalarının kayınvalidelerini övün

Müge Anlı da ki geline tüm Türkiye gıcık oldu bu garanti.

Ama sizin kvdenizin bunu örneklemesi çok saçma. Bundan dolayı laf atması vs. gereksiz.
Ayrıca psikolojiyi bozacak birşey yok o programda, biz de izliyoruz. Madem onunki bozuluyor izlemesin bi zahmet.

Eski gelinler yeni kaynana olunca unutuyorlar çektiklerini.halbuki tam tersi olması lazım.ben çektim gelinim çekmesin demeleri lazım.ama bunu yapan çok çok az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…