Kayınvalidem nispet içinmi yalan söyledi eltimmi aldığını inkar etti çözemedim

Bosver canim hic uzulme sen.
orali bile olma..
Sen bildigin yolda git.. Herzaman dogru,saygili ve mesafeli ol..
yalancinin mumu yatsiya kadar..!
Tabikide burda yazdiklarimiz herkeze ufak tefek gibi gorunuyor. ama ya bu duruma gelene kadar cekilenler, haksizliklar ??
hepsi bir birikim sonucudur..
Ama sana sunu diyeyim..
sen iyiligini Allah icin yap, bak ben hep oyle yapiyorum.. cunku cocuklarim var.
ben iyi olayim ki, Allahda cocuklarimin onune cikarsin iyi insanlar benim gibi..
Ne ekersen onu bicersin..

Dogru duvari kimse yikamaz..
Mumkun oldugunca mesafeli ol, gerekmedikce muhattap bile olmamak lazim kendini bilmeyen insanlarla..
sonra yipranan bizler oluyoruz ne yazik ki..

seni cok ama cok iyi anliyorum...

sevgiler

Evet buralara kadar çektiklerimiz.sadece ben değil eşimde benlen beraber haksızlıklara uğradı.yanımda hıçkıra hıçkıra ağladı.ne yapayım larisya neden böyle yapıyorlar.atsan atılmıyor ama neden evlat ayırımı yapıyorlar dedi.annem seni çok kıskanıyor bende seni koruduğum için benide dışlıyor dedi.yaptıklarınıda kabul etmiyor.çok çok şeyler var.

kafana taktığına değmez canım eğer kayınvaliden bunu sana nispet için söylediyse bile gül geç çünkü gerçekten çok komik çocukça bir davranış biçmi
en güzeli böyle olayları insanları umursamamak bu şekilde daha mutlu olursun

kv me hediye almaktan nefret ediyorum. nedeniyse ucuz alsan hediyeyi açınca resmen burun kıvırır. pahalı alsan hem ne gerek var benim ihtiyacım yokki der.

misal elitm almış bikeresinde neymiş kalitesis parfümmüş o yüzden wc ye sıkıyomuş. geçen doğumgünü ortak elektirikli ızgara aldık görümcemle. kadın geçen diyo b benim işime yaramaz siz alın. anneler günü ortak kahve mainası adık iki saat burnunu kıvırdı ben kahve içmiyomi falan diye.

canım annemeyse bir baharatlık takımı aldım. ayy çok beğendim çok sağolun. ama size söylüyorum sakın bütçenizi zorlayıp hediye almayın gözünüzü seviyim torunumu sevmeye getirin bana oda hediye. çok beğendim çok diye sevind durdu. gerçekten beğendi beğenmedi bilemem ama biz aldığımız için onu öyle görünce çok mutlu olduk.

zaten bu aile beni deli edecek ne hediye almayı bilirler nede vermeyi. hediye alırsın fiyatını sorarlar. başkasına hediye alırken mazallah kaynana yanındaysa şukadar para verdi aldı der.
zaten ne alırsa alsın iğne dahi olsa fiyatını söyler. artık eime çok gülüyoruz bu duruma.
mesela diyoki dün bu ayakkabıyı aldım. eşim kulağıma diyoi bekle bekle geliyoooooooo derken kv diyo şukadar para verdim aldım. biz tabi patlatıyoz kahkahayı :I))) neye güldüğümüzüde anlamıyo. yeni bi kıyafetle gitmeye çekinir oldum nerden aldın kaça aldın diye sorar ben cvp vermeden bizim ordada var şukadar paraya der.

kadın acayip paragöz. dün piknikteyiz eşim terlemiş bende sırtına bez koydum diyorum sanki iki çocuğumvar oğlumla bile bukadar ilgilenemiyorum. kv dyo tabi öyle olucak (kv 12 yaşında oğlu var) ben kocamı oğlumdan çok seviyorum çünkü parayı o getiriyo.

eşimde çikom öyle düşünmez düşünseydi cüzdanı şişkin birile evlenirdi. evlenebilecek kadarda şansı vardı dedi. bende tabi ben çok parayı değil alın teriyle kazanılmış helal az olan parayı getiren adamı severim dedim.( kv nin eşi birden bire aniden köşelik oldu şüphelerimiz var onlarda şüphelerimizin farkında)
ooo ben yine senin konuya salça oldum kendimi yazdım :))

kv me hediye almaktan nefret ediyorum. nedeniyse ucuz alsan hediyeyi açınca resmen burun kıvırır. pahalı alsan hem ne gerek var benim ihtiyacım yokki der.

misal elitm almış bikeresinde neymiş kalitesis parfümmüş o yüzden wc ye sıkıyomuş. geçen doğumgünü ortak elektirikli ızgara aldık görümcemle. kadın geçen diyo b benim işime yaramaz siz alın. anneler günü ortak kahve mainası adık iki saat burnunu kıvırdı ben kahve içmiyomi falan diye.

canım annemeyse bir baharatlık takımı aldım. ayy çok beğendim çok sağolun. ama size söylüyorum sakın bütçenizi zorlayıp hediye almayın gözünüzü seviyim torunumu sevmeye getirin bana oda hediye. çok beğendim çok diye sevind durdu. gerçekten beğendi beğenmedi bilemem ama biz aldığımız için onu öyle görünce çok mutlu olduk.

zaten bu aile beni deli edecek ne hediye almayı bilirler nede vermeyi. hediye alırsın fiyatını sorarlar. başkasına hediye alırken mazallah kaynana yanındaysa şukadar para verdi aldı der.
zaten ne alırsa alsın iğne dahi olsa fiyatını söyler. artık eime çok gülüyoruz bu duruma.
mesela diyoki dün bu ayakkabıyı aldım. eşim kulağıma diyoi bekle bekle geliyoooooooo derken kv diyo şukadar para verdim aldım. biz tabi patlatıyoz kahkahayı :I))) neye güldüğümüzüde anlamıyo. yeni bi kıyafetle gitmeye çekinir oldum nerden aldın kaça aldın diye sorar ben cvp vermeden bizim ordada var şukadar paraya der.

kadın acayip paragöz. dün piknikteyiz eşim terlemiş bende sırtına bez koydum diyorum sanki iki çocuğumvar oğlumla bile bukadar ilgilenemiyorum. kv dyo tabi öyle olucak (kv 12 yaşında oğlu var) ben kocamı oğlumdan çok seviyorum çünkü parayı o getiriyo.

eşimde çikom öyle düşünmez düşünseydi cüzdanı şişkin birile evlenirdi. evlenebilecek kadarda şansı vardı dedi. bende tabi ben çok parayı değil alın teriyle kazanılmış helal az olan parayı getiren adamı severim dedim.( kv nin eşi birden bire aniden köşelik oldu şüphelerimiz var onlarda şüphelerimizin farkında)
ooo ben yine senin konuya salça oldum kendimi yazdım :))

ayyy sen çok yaşa emi.. beni çok :60: :60: :60: :60: :60: :60: .senin kayınvalidelen benim kv biraz andırıyorlar birbirlerini.acaba kardeşlermi :60: :60: .benim kv de aynı üstüme birşey aldımmı kıyafetime yanyan bakar.kıyafete çok para harcamamalıymışız.zamanında onların 2 tane buluzu,2 tane eteği,2 tanede donu varmış.birini yıkayıp diğerini giyiyorlarmış.hiç istemez üstümde yeni birşey görmek.benden yeni kıyafetimi direk göstermiyorum alıştıra alıştıra :52: :52:

Back
X