Kayinvalidem surekli bana bağırıyor

Karamelek012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
16
1
86
28
Kv. Surekli her konuda beni azarliyor tersliyorum anlamiyor konusmuyorum evine gitmiyorum anlamıyor hep aynı annemlerle ayni binada oturuyorlar ne zaman anneme gitsem eve gidince beni ariyor ne kadar soguksun buraya gelince ilk bana gelecekesin demedimmi filan diyo 1 yillik evliyim 1 senedir ayni kadin ne yaptiysam olmadi esime soyledim annesinden biraz cekiniyo idare etsen diyip duruyo geçen hafta esim kahvaltiya cagirmis yediler filan neyse pat diye yatak odama daldi biseye bakacakmis bende yatak odama bi daha boyle girme dedim yemedim senin yatak odani bir daha evinede gelmem diye bagirdi gitti bir dahada konusmadi bizimle ben kusturdum diye suclu oldum .. ne yapicam ben bu kadinla

Kayınvalidende değil eşinde sorun...
Eşin ile ilgili problemleri ve hayatınıza yansımalarını anlattığın bir konuda belki çözüme ulaşabilirsin..
"Eşimle problemimiz yok" En büyük yanlışı zaten bu kaynana atışmalarının... Gerçek sorunu görüp, yansımalarıyla birlikte yaz ki, burada ki değerli arkadaşlar hakikaten bir çözüm yazsınlar... Ya da çözüme gidecek bir yol...

Annene anlatsana...dinsizin hakkından imansız gelir mantığıyla biraz carlasın kayınvalıdene...yatakodasına pat diye girilmez insana çüş denir, aynı tavırlara devam edin tersleyin , benim kayınvalıdem ben çağırmama ısrar etmeme rağmen evimde kalmaya çekinir ki içimden geliyor.

Back
X