kayınvalidem susmakla yalan soylemediğini düşündü???

bakıcı bulmasını soylemem bir direktif şeklinde deildi ... bu çevreyi tanıyan o ben 2-3 senedir burda yaşıyorum insanları tanımıorum ondan dolayı o zaman bul dedim ama bulmak zorundasın demedim ... onu zorlamadım baskı yapmadım...

zırt pırt izin almak olmuo sanırım izin haklarımız var işyerimizde yıllık olarak onu kullanmaktan bahsettim ... bende kimseye minnet etmek istemem ama zorunlu olarak çalışıyorum birde şunu belirtmek isterim kreş ve bakıcıyı hala arıyorum ama çevredeki insanlar çalışmıo ya da kendi çocuklarına bakıo kreşte çok az ... çevrede genelde bayanlar çocuklarına kendi baktığı için kreş yok gibi...

Şöyle diyeyim hic bir is yerinde yıllık izini onceden haber vermeden ha bire alamiyorsunuz

Yani bugun izin alsaniz dunden gidip haber verip islemleri vs yaptiriliyor diye biliyorum yani kamuda isler boyle ama ozelde de cokta farkli degil diye biliyorum

Birde izinler bir gun bu hafta alayim haftaya bi tane daha alayim seklinde olur mu ki sanmiyorum ama isiniz herneyse kiymetini bilin kimisi akrabasi dahi oldugunde izin alamiyo

saatlik izin sistemi uygulayan bir kamu kuruluşunda çalışıyorum yıllık olarak 80 saat yani 10 gün mazaret iznimiz var bunu o gun haber vermemiz yeterli oluyor ?

bebeğim 11 aylık.... 2 yaş altı bulmak cidden zor...zaten sabrediyorum ben sadece kv haber verseydi bana ben çocuğumu gondermezdim izin alıp çocuğa o gun bakardım insanlar doğruları soylemeyınce yalan soylemediğini düşünüolar içimi dokmek istedim sadece ... ondan isteğim sadece manasızca çocuk seven birinin yanına çocuğumu goturmemesiydi eltimle birlikte gitmişler yani onun oraya gelecegını biliodu ....

Bu arada kimsenin size karsi terslendigini düşünmeyin burdakiler disardan bir bakis oldugu icin herkes daha dogru bi sekilde yorum yapiyo bence bu kadar sinirlenmek yerine yoruara kulak vermenizi tafsiye ederim

isterseniz daha detaylı bir şekilde anlatırım saatlik izin durumlarını bizim kurumda boyle zaten izinlerimiz 80 saati aşarsa yıllık iznimizden düşülüyor ....

Kvalidene ücret veriyor musun çocuğuna baktığı için?

terslemek gibi düşünmedim zaten uslublarımız farklı olabilio ben bunu çok sorun etmiorum aslında ama sınırı aşan insanlar olabilio sonuçta konu sahibi olduğum için bende yorum yapmak zorunda kalıorum...

evet sabit olmasada veriyoruz ya aylık mutfak ihtiyaçları ve elbise ya da her ay mutlaka bir miktar para...

isterseniz daha detaylı bir şekilde anlatırım saatlik izin durumlarını bizim kurumda boyle zaten izinlerimiz 80 saati aşarsa yıllık iznimizden düşülüyor ....
Iyiymis valla o sistemi bilmiyordum ne diyeyim Allah hwrkese kamuda calismayi nasip etsin diycemde artik mucize gibi geliyor bana

Iyiymis valla o sistemi bilmiyordum ne diyeyim Allqh hwrkese kamuda calismayi nasip etsin diycemde artik mucize gibi geliyor bana
her kamu kurumu aynı deil bizim kurumda boyle sistem ... çalışan herkese Rabbim hakettiği işi versin kimsenin emeğini boşa çıkarmasın....

Back
X