kayinvalidem telefonda agladi..

son mecnun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.265
1.616
133
37
K.validemin iki oglu var ozellikle benimkine cok duskun. Ben bu durumdan rahatsiz degilim bende anneyim anlayabiliyorum yani..

Ama kizlar artik oyle bir hal aldiki hayatimizi kararlarimizi etkileyecek dereceye geldi:KK43:

Esim is degisikligi yapti suan ankaradayiz normalde istanbulda yasiyoruz.. Gecen yil evimizi almamiza ragmen gerek k.validem kaynakli sorunlardan gerekse daha sakin bir yasam isteginden dolayi baska bir sehre gitmek istiyoruz..:KK51:

Sevgili k.validem ise istanbula gelmeme ihtimalini dusundukce uykularinin kactigini soyleyip esime gelmezsen ben olurum dayanamam seni zorluklarla buyuttum falan deyip agliyor..

Buda beni vicdanen rahatsiz ediyor:KK43:

Boyle bir durum yasayan varmi bir tek benimkimi boyle anlamadimo_O

esinizde sizden taraftaysa kesinlikle aglamalarina kanip yakin oturmayin acimayin acinacak hale gelirsiniz
esinizi de etkilemesine izin vermeyin
uzak olmak her zaman iyidir alisir o da herkes yerinde mutlu olsun
sakin agliyor diye iyi niyetli olmayin
sisin de anneniz babaniz sizi elbette zorluklarla buyutmustur
herkes annesinin babasinin yavrusu

Benimde annem babam bin km otede.birlikte otururken ben yilda bir kere giderdim ailemin yanina ikincisi sozkonusu olunca olay cikardi..

Bunlari dusununce bas git diyorum. Ama cokmu vicdanliyim enayimiyim cok kiziyorum kendime...

K.validemin iki oglu var ozellikle benimkine cok duskun. Ben bu durumdan rahatsiz degilim bende anneyim anlayabiliyorum yani..

Ama kizlar artik oyle bir hal aldiki hayatimizi kararlarimizi etkileyecek dereceye geldi:KK43:

Esim is degisikligi yapti suan ankaradayiz normalde istanbulda yasiyoruz.. Gecen yil evimizi almamiza ragmen gerek k.validem kaynakli sorunlardan gerekse daha sakin bir yasam isteginden dolayi baska bir sehre gitmek istiyoruz..:KK51:

Sevgili k.validem ise istanbula gelmeme ihtimalini dusundukce uykularinin kactigini soyleyip esime gelmezsen ben olurum dayanamam seni zorluklarla buyuttum falan deyip agliyor..

sorunların büyüklüğüne bağlı bu durum aslında biraz da .şiMDİ artık siz bir aile siniz karalarınızı verecek yaştasınız.Nasıl mutlu oluyorsanız onu yapmalısınız.Her anne yavrusu yanında olsun ister...herzaman görmesede aynı şehirde en azından hissini yaşamak ister.ne bilim kv olarak bunu yavrusuna söylemiş belki sizde bende bunu söyleyeceğiz bilemiyorum o bir anne .Ama dediğim gibi gerçekten aile huzurunuzu bozacak dereceye geldi ise gitmeniz en mantıklı karar olur..Sevgi girer özlem girer ve saygınızı kaybetmemiş olursunuz birbirinize karşı.Anneler çabuk parlar zamanla buna da alışırr ve durulurr,bu şekilde ise yapacak birşey yok...

Benimde annem babam bin km otede.birlikte otururken ben yilda bir kere giderdim ailemin yanina ikincisi sozkonusu olunca olay cikardi..

Bunlari dusununce bas git diyorum. Ama cokmu vicdanliyim enayimiyim cok kiziyorum kendime...
eee sizin kiler anne baba degil mi bak sorun cikariyormus
sizinkiler nasil dayaniyor sizi yilda bir kere gormeye
su erkek anneleri birtek kendileri evlat dogurmusgibi davraniyorlar ya gicik oluyorum
kesinlikle donmeyin kararinizdan esinizi de etkilemsine izin vermeyin aglar aglar ici acilir bos verin

• Beğen
Reactions: anu
Yanlızmı kalıyo k.validen anlamadım ki bi oğlu daha varmış işte hem eşin iş için gidiyo biraz anlayışlı olması lazım abartıyor bence k.validen..:KK66:

ağlar ağlar susar aman nolcak hem duygu sömürüsü bunlar inanmayın .takılınabilecek tek nokta allah korusun bir vefat durumunda kötü olur son bir kes görseydim keşke olsaydı gibi düşünceler oluşur ama sonuçta sorun yapıyorsa uzaklaşmanız en iyisi

sorunların büyüklüğüne bağlı bu durum aslında biraz da .şiMDİ artık siz bir aile siniz karalarınızı verecek yaştasınız.Nasıl mutlu oluyorsanız onu yapmalısınız.Her anne yavrusu yanında olsun ister...herzaman görmesede aynı şehirde en azından hissini yaşamak ister.ne bilim kv olarak bunu yavrusuna söylemiş belki sizde bende bunu söyleyeceğiz bilemiyorum o bir anne .Ama dediğim gibi gerçekten aile huzurunuzu bozacak dereceye geldi ise gitmeniz en mantıklı karar olur..Sevgi girer özlem girer ve saygınızı kaybetmemiş olursunuz birbirinize karşı.Anneler çabuk parlar zamanla buna da alışırr ve durulurr,bu şekilde ise yapacak birşey yok...

Yasadigimiz problemlerin disinda soyle bir sorun varki her hafta sonu gimemizi kalmamizi ister bir hafta gitmesek cok ozledim cok ozledim der...
kalp kastasi diye esim ona dayanamaz ben esime oooff of:KK43:
eee sizin kiler anne baba degil mi bak sorun cikariyormus
sizinkiler nasil dayaniyor sizi yilda bir kere gormeye
su erkek anneleri birtek kendileri evlat dogurmusgibi davraniyorlar ya gicik oluyorum
kesinlikle donmeyin kararinizdan esinizi de etkilemsine izin vermeyin aglar aglar ici acilir bos verin

ağlar ağlar susar aman nolcak hem duygu sömürüsü bunlar inanmayın .takılınabilecek tek nokta allah korusun bir vefat durumunda kötü olur son bir kes görseydim keşke olsaydı gibi düşünceler oluşur ama sonuçta sorun yapıyorsa uzaklaşmanız en iyisi
olara da takilmaya gerek yok herkes ölümlü bu dunyada ölecegız dıye bı yere gıtmeyecek mıyız konu sahıbının anne sı babası da uzaktaymıs onlarda ölebılır
ben ce kesınlıkle aglamalara kanmamlı
ayrıca buyukler buyklugune yakısır davranmalı cahıl cahıl hareket etmemelıler bence ıs ıcın gıdıyorlarmıs buyuk degıgın gorgulu olur ve ıcı kan aglasa da aglayıp evladını zor durumda bırakmaz

olara da takilmaya gerek yok herkes ölümlü bu dunyada ölecegız dıye bı yere gıtmeyecek mıyız konu sahıbının anne sı babası da uzaktaymıs onlarda ölebılır
ben ce kesınlıkle aglamalara kanmamlı
ayrıca buyukler buyklugune yakısır davranmalı cahıl cahıl hareket etmemelıler bence ıs ıcın gıdıyorlarmıs buyuk degıgın gorgulu olur ve ıcı kan aglasa da aglayıp evladını zor durumda bırakmaz
malesef öyle olmuyorlar yaşlandıkça bencilleşiyor bazısı ben ölüm olursa diye gitmesinler demedim yarın öbür gün kv vefat ettiğinde eşi huzursuzluk çıkarabilir senin yüzünden göremedim tarzında başına kakabilir onu diyorum yoksa hepimizin gitceği yer belli

Esimin ayni tercihi yapmasi gereken bir arkadasi var adamin ailesi ankarada kendisi esinin memleketine gidecek boyle birsey filan yapsak sutunu helal etmez zaten.. bende diyorum o kadin anne degilmi

Esimin ayni tercihi yapmasi gereken bir arkadasi var adamin ailesi ankarada kendisi esinin memleketine gidecek boyle birsey filan yapsak sutunu helal etmez zaten.. bende diyorum o kadin anne degilmi
su sıkısınca sutunu helal etmeyenlere de gıcıgım sankı o sutu sen urettın allah verdı sende cocugunu emzırdın
olsa olsa annelık hakkını helal etmeybılır onda da bellı sebep yokkken bole bıse olmaz kacmak ıcın degıl heralde ıs ıcın gıdıyorsunuz

sız onu bunu bırakında esınız ne dıyor o enemlı esınız ne tepkı verıyor
o aglayınca canım anam senı nasıl bırakıcam falan hallerındeyse dıkkat et az kalmıs kandırmaya
nasıl tavırları

kalp hastası derken neyi var
eşinin annesine tepkisi nasıl
yani gitmeyelim yada annemde bizle mi gelsin falan diyor

ben seni ne zoruluklarla büyüttüm ha, çünkü gelinler hediye paketiyle fabrikadan çıkıyor hazır
bence gitmelisiniz, sürekli vicdan yaptırmaya çalışan, suçluluk hissi vermeye çalışan tiplere sinir oluyorum ve iyi niyetli bulmuyorum açıkcası
bunlar sadece sizi kontrol etmek için numaralar

kadında kişilik bozukluğu mu var? bağımlı kişilik bozukluğu
ciddiyim bu kadar abartmasının mantıklı bir açıklamasını bulamadım da..

Back
X