Kayinvalidem ve eltilerim yanima tasindi

uzun kirpik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
1.598
1.224
48
45
Hanimlar benim 8 yildir oturdugum yere kv ve eltiler tasindi.Zaten cok sicak degiluz.Cok menfaatci bir aile.Eltim biri yeni evli digeri evlenecek yakinda.Tam tanimiyorum.Sorun olmamasi adina " kendime ait bir duzenim var ve sizin icin bozamam.Uyumlu ve iyi niyetli olursak gorusurum yoksa bayramda seyranda...." dedim.Kimsenin isine tasinmasina da karismadim.Kahvalti ve yemek yaptim ama gunlerce.....Boyle birarada yasamalarda gerekli mesafe koyulmazsa sorun.olur.O mesafe de badtan koyulmali.Zaten kv inanilmaz yalanci, oyuncu, menfaatci ve sadece kizlarini dusunen ve gelini kole goren biri....Yani yorum rica eferim.Dogru degil mi?

Sanirim ayni mahalle sokak gibi bisey evet bastan konulmali sınırlar sonra zor oluyo cok zor ama yakin yaşamak kolay gelsin valla

Hanimlar benim 8 yildir oturdugum yere kv ve eltiler tasindi.Zaten cok sicak degiluz.Cok menfaatci bir aile.Eltim biri yeni evli digeri evlenecek yakinda.Tam tanimiyorum.Sorun olmamasi adina " kendime ait bir duzenim var ve sizin icin bozamam.Uyumlu ve iyi niyetli olursak gorusurum yoksa bayramda seyranda...." dedim.Kimsenin isine tasinmasina da karismadim.Kahvalti ve yemek yaptim ama gunlerce.....Boyle birarada yasamalarda gerekli mesafe koyulmazsa sorun.olur.O mesafe de badtan koyulmali.Zaten kv inanilmaz yalanci, oyuncu, menfaatci ve sadece kizlarini dusunen ve gelini kole goren biri....Yani yorum rica eferim.Dogru degil mi?
biz tam anlayamadık sizin eve mi taşındılar sokağı mı apartmana mı

Aynı eve degilde semtinize taşındılar anladığım kadarıyla. Sizde yemek ,çay ikram etmişsiniz tasinırlarken bunun dışında karışmamışsınız islerine ki zaten sevmediğiniz insanlar belliki (son paragrafta yazdıklarınıza istinaden soyledim bunu) mesafenizi korumanız ama yinede kendinizce destek olmanız iyi olmuş.
Siz mesafeli durmaya devam edin ama eşiniz size uyarmı/destek olurmu bu konuda bilemedim. Annesi/kardeşi çaģırdiğında sizin fikrinizi almadan geliriz dediğinde sorun olabilir gibi hissettim ki yakın oturunca gidip gelmeler kaçınılmaz diye düşünüyorum.
Kolaylıklar dilerim

Yan apartman...sorunlari bastan cikartmak siz konusu olmax, 10 yillik evliyim.Zaten 8 yildir ayni yerde oturuyorum dedim ya.Cok sorunlular.Yani onlar da sasirip, bize niye bunu soyledi ki diyemezler.Cok sorun cikardilar bana

Ben cok fazla gitmem
Esim geliriz demez, derse de giderim.İsteyen gelsin bana.Ben gitmem.Gelenin de basimin ustunde yeri var.Esim hepsine ev aldi, o yuzden tasindilar

Eltiniz mi görümceniz mi? Anlamadım cidden. Karıştırıyor olabilir misiniz?
Henüz evlenmeyen kadın nasıl sizin eltiniz olabilir?
2 elti aynı evde kayınvalideniz ile mi yaşayacaklar? Hadi biri kabul etti, diğeri de mi kabul etti ses çıkarmadan?

Esim %75 karsiladi ev paralarini
Gerisini kendileri karsiladi.

Esim diyor ki " bizimle gorusmek isteyen artik bize yara acmasin..."Bu az goruselim duzenimuz var laflari aslinda esimin laflariydi.ama ben soyledim

Ben cok fazla gitmem
Esim geliriz demez, derse de giderim.İsteyen gelsin bana.Ben gitmem.Gelenin de basimin ustunde yeri var.Esim hepsine ev aldi, o yuzden tasindilar
ay ne güzel kızılay gibi eşiniz varmış...bizde alsa bi ev ne iyi olurdu...:))şaka bi yana çok çok iyi yapmışsınız...en iyisi baştan haddini bil demek...

Back
X