Kayinvalidem ve eltilerim yanima tasindi

Yani şöyle olabilir mi Eşinizonlara ev aaldığı için mahcup duruma düşme ve sizi uzmekten ve zarar vermekten sakınma gibi. İse bi de bardağın dolu kısmından bakayım dedim. Ben olsam böyle bir iyilik kkarsisinda karşındakinin uzecek şeyler yapmaktan korkarım.

Aynı evde yaşıyorsunuz zannettim de en yakın tımar hanede şimdiden kendinize yer ayarlamanızı tavsiye edecektim. :KK53:
Şaka bir tarafa da mesafeli olmakla çok doğru yapıyorsunuz.Hiçbiri ile özel konulara girmeyin dedikodu yapmayın birşeyinizi anlatmayın.. işiniz zor allah sabır selamet versin. Varsın soğuk nevale desinler olsun kim yaranabilmiş ki siz yaranasınız...Ne kadar iyi niyetli olunursa olunsun illa sorun çıkıyor, 40 yıl iyi ol bir gün kötü ol en kötü sen olursun....

YValla kocam dedi ki 15 gunde rabbim beni bunlardan uzak et duasina basladim.yazik yaas
yeni yer bakiyo.ben de burayi seviyorum...bakalim nasip

3 ayda gelunen noktada, kimse kimseyle konusmuyor...kocam kaynanamla, kaynanam geliniyle, gelun kp ile, kp oglu ile......herkes küs.ben kimseye küs degilim

Valla oku oku bi hal oldum şanslı yanınız var eşiniz gerçekleri görüyo ve size hak veriyo, bu yüzden takacak dert edecek pek durumunuz yok...
Kocanızı dinleyip taşının bence de, sekiz senelik düzeni bozmak zor olur ama evinin huzuru daha önemli bence...

Eşin hepsine niye ev alıyor hadi alıyor niye burnunuzun dibine alıyor.
Geçmiş olsun.
Eşin de para bol sanırım size uzaktan yeni bir ev alsın.

Acaba aile isi falanmi? Yani bir isyeri var ve tüm kardeslerin gecimi burdan ve basinda da konu sahibinin esi mi var? Hepsine ev aldi deyince milyoner gibi göründü bana da.

Back
X