• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem ve Eşim

yerinde olsam kaynanaya prim vermezdim.cunku bir de ucunda kocani doldurup uzerine salma durumu var. bence aradiginda mesafeli sekilde konus ve kapat.ihale sana kalmamis olur...

Soğuk savaşı gayet iyi yürütmüşsün anladığım kadarıyla ama artık savaş dönemi bitmiş ülkeler gibi insanlar da psikolojik olarak soğuk savaşa uzun yıllar dayanamazlar son vermek gerek hiç görüşme. Kendimden örnek vereyim kv beni kızı gibi sever, ilişkimiz gayet olumlu büyük sorunumuz olmadı yalnız bir keresinde oğlunun evine geldi 1 hafta kadar kalıp bana uğramadan direk memleketine geri döndü. Bu arada eşimle evlerimiz ayrı onun alkol sorunu var kv oğlunu tanıdığı için bana destek oluyor buna rağmen banim evime uğramadı diye memlekete dönünce sağ sağlim vardın mı nasılsın diye bir kere aradım bir daha hiç aramadım o da aramadı ilişkimiz koptu. Onunla sinir harbi yapacağıma hiç konuşmam daha iyi sen de hiçbir şekilde görüşmemeyi tercih edebilirsin eşinde bu duruma zamanla alışır çünkü başka seçeneği yok.

ederse etsin.
karışma dersin eşine.
beni evden kovmalarına karışmadığın gibi benim tercihlerime de karışma. bu benim onlarla olan ilişkim artık seni arada çıkartalı çok oldu. desteğini bekledim ama olmadın ben yalnız hissettim. hatrın vardı o da yok oldu. şimdi karışma kendimi hazır hissedersem ararım, dönerim ya da açarım tellerini. sen karışamazsın dersin.
benim eşimin sürekli dilindeydi annem annem gitmedn gelmedin aramaıdn onlar için ne yaptın zıkkımın kökü!!!!!!!!!!!!!!!!!!
işte hep annesinden duyduğu beklentilerle üstüme geldi eşim. ama defalarca söyledim karışmazsın die, ezik mi senin ailen de benim sürekli ilgilenmemi bekliyorsun dedim. karışma karışma karışma dedim dedim. ben annemle senin ilişkine karışıyormuyum aklıma bile gelmiyor dedim. şimdi sesi çıkmıyor ben de pek görüşmez oldum eşim baskı yaptıkça.
sıkma canını ya şikayet ederse de etsin. üzgün bi şekilde konuş biraz da baskın. karışamaz eşin onların avukatı mı?
bir d eyüzü olmaz bence. seni evden kovduklarını bile bile onların şikayeti üzerine seni eleştiremez.
evet canım erkekler ailelerinin dolduruşuna geliyor..benim eşimde ilk zamanlar dolduruşa geliyordu.çünkü hiç susmayan bir alesi vardı..ben ona sen doldurşa geliyosun dedikçe yok ben kolay kolay gelmem diyordu.oysaki onlar beni 40 kere kötüleyip söyleyince 1 ini eşimin beynine işliyorlardı
eşin bence hatalı davranmış canım deseydi eşime böyle davranıyorsunuz üzüyorsunuz onu üzünce bende üzülüyorum bana hasret kalın deseymiş bak nasıl burunları sürtüyordu çünkü eşin ailesine rağmen seninle evlenmiş eğer bunu yaptıysa seni korumasını da bilecekti nolur beni yanlış anlama şuan acaip kızdım eşine sana bunları yaşatmaya hakkı yok çünkü

zaten o esnada ben bavullarımı hazırlayınca annesi bana laf sayoyordu. eşimde annesine kolanya döküyordu. kadın bayılıyor numarası yapıyordu. ama hala laf sayıyordu. eşimde anne nolur sus bak sana bişey olur diyordu..yani o anda pohpohlaması çok yanlıştı...eşim ilgi gösterdikçe o bana daha çok saydırdı. kayınpederimde eşinin tarafını tuttu. ben yalnız kaldım.. zaten eşim sonra benim o evde o an yaşadıklarımda onun kendi tavrı yüzünden köpekleri gibi pişman oldu. ama malesef bendede yara oldu

canım benim aynı psikopat kaynanalar ve annem ama napayım diyen eşler hepimizin başında var. sen bebeğinle mutlu olmaya bak. kendini üzme artık, bebeğin mutsuz bi bebek olmasın.

eşine de söyle, beni kovdular daha ne bekliyorsun de, bişi derse hıhı de geç. olmadı duygu sömürüsü yap, hamililiği bahane et, yalandan ağla gerekirse.. entrikaya entrika bu kadar basit.

evet canım.haklısın entrikaya entrika en doğru secim

cnm ya bende yazdım bugün yeni sayfa actım http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/612632-kizlar-lutfennnn-bakin-2.html

Allah yardımcın olsun.benimde benzer olaylar var evden kovmadılar ama keşke kovsalardı :( benimde ilk defa eşim arkamda durdu demeyim ama sözlü olarak yanımda olmasada en azından git diye baskı yapmadı..çok zor ya ne istiyolar bilmem.Allah versin cevaplarını.
kimse kimseyi evinden kovmasın bence. travma oluyor.yüzüme kvalidemin daha yazmadığım agır lafları kaldıramadım

ben olsam o telefonu ne kadar çalarsa çalsın açmam
eşinle konuşurken eşin telefonu sana getirse bile konuşma bence
ne demek evden kovmak bide eşinize artık yeniumut seni bize göndermez demek
sanki siz onları kovmuşsunuz

bebeğiniz doğduğu zamanda onlar torun görmeye gelene kadar sakın siz eşinizn lafıyla annemler bebeği görmek istiyor hadi gidelim derse gitmeyin derim...
ben olsam asla bir daha gidemezdim insanında bir gururu var ayıp ya insan gelinini nasıl kovar...
yok zaten bana gidelim diyemez.... eşim ailesine pasif kaldı diye ortada ben gittim.eşimden gram çekindikleri yok.o zaman benim bunlarla hiç muhatap olmamam lazım.. diyorlamışki buda yalan.... herkes geliniyle kavga ediyor ama barışıyorlar.bu niye ki buda benim uzatıyor. bu kadarda olağan göstermeye çalışıyorlar evden kovmalarını.

Ben olsam ben de o telefonu açmam.
Eşim de gelip niye açmadın annem aradı derse.
Niye açayım sen karına yapılanlardan hiç utanmadın, bana edilen hakaret
sana da edilmişti ama umursamadın ama ben bana yapılanları asla unutmam.
4 çocuk da doğursam unutmam derim!

Beni sevmeyen çocuğumu mu sevecek?
Yanaşırlar en yakından zarar verirler bana da çocuğuma da yılan gibi.
İşim olmaz. Bana ettiler çocuğumdan uzak dursunlar..
Sen de kocayken üstüne düşeni yapamadın, Artık babasın bari babalığını
hakkıyla yap derdim.

Ağır olurdu biliyorum ama şu haddini bilmez eş ailesi söz konusu olunca
ben deliriyorum:ssz:

canım, eşim geçen gün dediki bizimkiler ölse artık sen o eve girmezsin benide yalnız gönderirisin dedi.dedim ortada bişey yokken sus. kayınpederim 2. kalp krizide geçirdi gecen sene. kalbi aşırı yorgunmuş.ölecek gibi

yerinde olsam kaynanaya prim vermezdim.cunku bir de ucunda kocani doldurup uzerine salma durumu var. bence aradiginda mesafeli sekilde konus ve kapat.ihale sana kalmamis olur...

iyide her halukarda zaten üstüme salmaya çalışıyor eşimi. beni sürekli kötülüyor eşime.onların bana davranısşlarıyüzünden belki kaç bin kez kavga ettim.bir kerede varsın olsun bundan kavga çıksın.

Soğuk savaşı gayet iyi yürütmüşsün anladığım kadarıyla ama artık savaş dönemi bitmiş ülkeler gibi insanlar da psikolojik olarak soğuk savaşa uzun yıllar dayanamazlar son vermek gerek hiç görüşme. Kendimden örnek vereyim kv beni kızı gibi sever, ilişkimiz gayet olumlu büyük sorunumuz olmadı yalnız bir keresinde oğlunun evine geldi 1 hafta kadar kalıp bana uğramadan direk memleketine geri döndü. Bu arada eşimle evlerimiz ayrı onun alkol sorunu var kv oğlunu tanıdığı için bana destek oluyor buna rağmen banim evime uğramadı diye memlekete dönünce sağ sağlim vardın mı nasılsın diye bir kere aradım bir daha hiç aramadım o da aramadı ilişkimiz koptu. Onunla sinir harbi yapacağıma hiç konuşmam daha iyi sen de hiçbir şekilde görüşmemeyi tercih edebilirsin eşinde bu duruma zamanla alışır çünkü başka seçeneği yok.

evet canım. aslında ben ipler hiç kopmasın istiyordum. böyle bir ömür devam edebilirdim hani soğuk savaşla. fakat karşıdaki insanlar artık dayanamadı..en son adımı oyuncu entrikacı koymuşladı. çünkü onlara göre benim siyaset yapmam yüzyüze kavga etmemem laflarına karşılık verip sonrada gülüp geçmem hayatın getirdiği şeyler değilde ikiyüzlülük olarak adlandırdılar... yani bu laflardan ve kovulmadan sonra bir bebek herşeyi telafi edermi sence???
kayınvaliden seni kızı gibi sevmiyormuş. aslında sen onu sevmişsin. sana gelmediği halde ama telle araman iyi olmuş. sendede bitti bazı şeyler demekki.keşken kalmamış

arkadaşlar yaklaşık 10 günlük bir izne çıkıyorum.cevap veren herkese teşekkür ediyorum.. bende açarlarsa telefon cevap vermeyi düşünmüyorum artık... bir bebek herşeyi değiştiremez, kalp kırıklığım hiç bir zaman geçmeyecek. beni gelin gibi değilde düşman gibi gördüler..bende artık tekrar sinir krizleri geçirmemek için onların o suratlarını görmemek için konuşmayacam. çünkü biliyorumki konuşsamda yine sürekli kötüleyecekler beni..bir gün bir gün hakkımda iyi kelime etmediler eşime.. sürekli kıskançlıklar..kayınpederim bile sürekli eşime gaz vermeye çalışıyor. oğlum erkek dedğin masaya yumruk vurmalı diyor. kendisi hiç öyle karısına söz geçiren bir tip değil. kendi olamadığı şeyi oğlunda görmek istiyor.kayınvalidem ben bile ortamda varken hiç çekinmemişti. örnek veriyor diyorki karşı komşu ali efendinin oğlu karısının ağzını açtırmıyormuş evde çok sertmiş her dediğini yaptırıyormuş.. yani benm yanımda bile eşime gaz verdiler. hep duymamamzlığa geldim..sinir ediyorlardı sürekli. araba almak istedik . almayın diyorlardı. ya biz çift maaşız. sizi ne ilgilendir.r. 1 kuruş para yardımında bulubnmuyorlardı ama bizim paramızı nasıl kullanmamızaa bile karışıyorlardı.. okadar cok sey varki anlatacak...sözün kısası konuşmamak hayatıma dahil etmemek en iyisi.. tekrar iyi günlerrr herkese. Allaha emanet olun

canım ben evden çıkacaktım. valizimi topladım o arada eşim gitmeyelim sinirle söylediler dedi.. bende yüzüğü cıkardım gelmezsen eger bu evlilik bitmiştir artık dedim. sonra eşim krize girdi... ağlaya ağlaya çıktık.. ertesi günüde yola cıkacaktık diye eşim gitti allahısmaladıga.. orda baya bir beynini doldurmaya calışmıslar.. seni yeni umut bize göndermez artık.. yavrummm sana hasretmi kalacaz demişler... bi güzel karşılıklı sarılıp ağlaşmışlar... yoldada her vc molasında eşim benden gizli onları aradı.. 3 sefer..hiç birşey olmamış gibi davrandı.. oda o kadar çok üzüldü ama onlara tepki vermedi. verse bile sadece çırpındı. çünkü onlar laf anlamıyor. dinlemiyorlar.. sen anlamıyorsun çevirilen oyunları diyorlar

eşin tavrını koysaydı bu kadar ajitasyon yapmaya cesaret edemezlerdi bence eşin çok suçlu gerçekten. onların davranışı da türk misafirperverliğine hiç yakışmamış

Son düzenleyen: Moderatör:
Açma tabi ki o telefonu. Gelip senin evine yerleşirler bi de sen doğum yapınca. Eşin zaten arkanda olmamış bu konuda, eve de geldiler mi o evden de kovarlar seni.Demedi deme.

Bunun ayıbı,töleransı,müsaması,hatırı kalmamış..
İş bu kadar çirkin noktalara vardıysa,bedelini de ödeyecekler... eşiniz va ailesi...

Bu insanlar en başından neden sizi istemediler,ne sebep oldu tüm bunlara?

Ben sizin yaşadıklarınızı yaşamış olsaydım;bırakın aradıklarında telefonu açar mıyım acabayı,doğumdan sonra
görüşmem bebeği de görmelerini engellerdim sanırım..

Çünkü oğullarını bile sevmiyorlar ki bu kadar huzurunu kaçırıyorlar,mutsuz ediyorlar
torunu hiç sevmezler SEVMEYİVERSİNLER...

Bence ararsa ac telefonunu. Aradaki soğukluğu mesafeni koru ama telefonu ac. Ac ki senin hakkında esine bi sey demesinler.
Esin ailesine karşı seni erdirmiş. Yapmadığın bir seyi bile fitillemek icin söyleyen insan yaptığın seyde de 1 e 1000 katarak söyler. Yine üzülen sen olursun.

merhaba kızlar..
bu siteyi çok uzun zamandır takip ediyodum. bugün siz degerli hanımların fikrini almak istiyorum.ben 4 yıllık evliyim.
ve 2 senedir eşimin ailesiyle görüşmüyorum.ben evlendim evleneli beni hiç istemediler.hep arkamdan eşime çekiştirip durdular..
evliliğmin ilk yıllarında yaptıkları ettikleri sözleriyle cicim aylarımı burnumdan getirdiler..
herşeye rağmen yinede ortada benimde onlarında düşman gibi görmeyi gerektirecek bir hadiseye mahal vermeye gerek yoktu.
çünkü her halukarda anlaşmak zorundaydık.bir aile olmuştuk artık..ben hep böyle düşünüyordum..
gelelim 2 sene öncesine gurbetteyiz biz. eşimin ailesinin yanına gittik 1 haftalığına.bana sürekli surat asıyorlardı.
istiyorlardıki eşim tek başına gitsin istedikleri gibi muhabbet dedikodu herşey olsun.bende eşim her gittiginde gidiyordum ..eşim 3 ay önce gitmişti tekrar gitmek istedi yine bende gittim.
ama bu kısa sürede2 kere gitmem onları baya bir tepkili hale getirdi bana karşı..
ama ben gidince hiç konuşmuyorlardı sanki küs gibiydiler.ben tuvalete gittigimde bile öbür odada kaynanam eşimi fitillemeye çalışıyordu..bunların aşırıderecede suratları asıktı. ben kendimi çok yalnız hissetmeye başladım.çok pişman olmuştum gittigime.gururuma dokundu.. ve eşime konuştum dedim bunların surat asıklıklarına dayanamıyorum.ne yapmışım bunlara ya...eşimde olanların farkındaydı.
ailesiyle konuştu. ben mutfakta salata yapıyorum o esnada..
annesi babası ve ablası birden bire köpürdüler.sen i yeniumut doldurmuş ne gelmiş bile böyle konusuyorsun.sürekli o tiyatrocu kızın lafıylamı karşımıza geldin dediler...vss
bende artık dayanamadım yanlarına gittim..ne doldurması ya siz ne diyosunuz dedim..
kadın başladı sen oğlumu benden kıskanıyorsun. seni istemiyordum zorla oğlum aldı. ne sürekli geliyosun.git bi dahada gelme vss..
ama ne agır kelimelerr çok yıpratıcı çok gurur kırıcı...
ağlaya ağlaya o evden cıktım.bi daha gelmem dedim..1 gün amcalarda kaldık.. ertesi günüde memlekete döndük..tam 1 sene eşimle birbirimizi yedik.
gururum ayaklar altına alınmıştı.depresyon ilaçları aldım.. kaldıramadım evlerinde kovmalarına..
o dönemde eşim hiç birşey olmamış gibi ilişkisinde yine allı güllüm davrandı onlara..
biz bayanlar hep isteriz ya ..eşimizde tepki versin arkamızda olsun...
ama öyle olmadı..o kadar pasif kaldıki..resmen ezdirdi onlara beni..
eşim bu yaşanılan şeyleri görmemezlikten geldi yok saydı..
o olaydan sonra ailesi her gün çeşitli numaralarla eşimin olurda bir tepkisi olursa diye entrikalar çevirip durdular.. en büyük silahları
hastayız demek oldu.. çünkü eşimde hastalık konusu olunca akan sular dururdu.bunu biliyorlardı ve çok güzel uyguluyorlardı..
dolduruyorlardı eşimi biliyordum..ama yaptıgım bişey yoktu. sadece lütfen araya sınır koy.. abartılı tel konuşmaları
yapma.çünkü annesi sürekli arıyordu eşimi.. aramazsan bana bişey olursa çok pişman olursun ana baba ne olursa olsun atılmaz diyordu..
beni kötülerlerse onlara biraz sert oldugunu bu konuda hassas oldugunu bildir diyordum.ama eşim tepki vermeyi hiç bilmez..
sonuç onlara hiç bişey olmadı.ben sinir hastası oldum........
kızlar şuanda 5 haftalık gebeyim..
kayınvalidem telefon acıpta hayırlı olsun derse ben hiç konuşmak istemiyorum... artık hiç birşey eskisi gibi olmaz...
onların yüzünden çoook yıprandım... o yüzden o kadının sesini bile duymak istemiyorum.. biliyorumki konusursam bu kezde beni kullanacaklar..
arkamdan eşime yemin ederimki sürekli kötüleyen bu insanlar değişmeyecek..
evime alsam yaptıgım herşeye bahane bulacaklar...gelip yiyip içip gezecekler.
oğullarınada kötüleyip gidecekler..ben artık kendimi yıpratmak istemiyorum..
teline cevap vermek istemiyorum. aradıgı zaman hiç cevap vermesem olmazmı????
yani herşey bir bebekle değişecek değil. kopan ipler var.. eşimin hatırı diye bişeyde yok...
beni evden kovdukları zaman benim eşim benim karımdır yeterrr diyip tepki verdimiki ailesine şimdide ben onu düşüneyim..demekki hatırın işlemediği şeylerde varmış..

ne kötü yahuuu.aynı şeyleri senin ailen ve sen yapsan ne yapardı acaba.

açma tabiikide ,eşine söylerse açmadı diye, duymadım der geçersin.eşin seni sevmiş almış onlar seni sende onları sevmek zorunda değilsin saygı duymalısın diycem ama saygı görürsen saygı gösterirsin oda yok,ne diye arıyacak ki zaten ya baktığın yüze tükürmiyeceksin yada tükürdüğün yüze bakmayacaksın

Son düzenleme:
Ben hayatta sunu anladımki insanlıktan nasibi ni alamamış insanlara üzülmek bosa hastalık bosa zaman. Hiç üzülme ama keşkeeeee böle bir adamdan bebegi yapmasaydın . O seni daha cok yorucak... Pasif erkekler analarının hala bes yasındaki cocukları, gıkları bile cıkmaz cogu zaman. Olan sana olur. Toplumun yuzde bırı cocuk gelınse yuzde yırmısıde kendını erkek sanan cocuklar.

telefonu açsan bi dert açmasanda öyle
çünkü sana destek olan arkanda olan bi eş yok
duymadım desen bile inanmaz bence
zaten kv yüzünden sorun yaşıyorsunuz
aranız limonu
keşke aranız düzelmeden hamile kalmasaydınız
seni istemeyende çocugunu hiç istemez
istese bile eşinle çocugu ister
seni gene tınlamaz
gıcık bi durum yazarken sinir oldum
Allah yardımcın olsun

kv ne inat eşinle iyi ol.ama kv de ilede mesafeni koru.çocuk olunca işler dahada sarpa sarabilir.daha fazla görüşmeniz gerekebilir ben olsam eşime belli etmeden tavrımı sert bir şekilde belli ederdim.tabiki babanneliğini yapacak ama senin istediğin kadar!!! sen izin verdiğin kadar!!!

fikirlerini paylaşan tüm bayanlara çok teşekkür ederim..cevap veren bayanların çok büyük bir kısmı konuşma açma o telefonu diyor... sonuç ne olur bilmem ama o telefonu açmayacam..o kadının sesini bile duymak istemiyorum..allaha emanet olun.. tekrar teşekkürlerrr

Back
X