- Konu Sahibi sibersevda
............
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence sen bu konuda bişey deme nişanlın konuşsun annesiyle daha iyi olur sen konuşursan terslersen kayınvaliden daha evlenmeden sana tavır alır nişanlın uygun bi dille konuşsun annesiyle
Ya arkadaşım acaba sen çok mu sessiz kalıosun da bu kadın sana bu kadar şey yapıyor diğer konuyla da ilgilenmiştim az çok anladım.. Bu niye şimdi iki kişi arasında geçen şeylere takılıo ki sen ona soruyormusun kayın babayla odanızda neler yapıosunuz diye herkez ne yapıosa yapılıo yani o na ne ki gerçekten çok ayıp bişey bunlardan konuşmak hele de kaynanaya hiç mi hiç yakışmaz hayasız pervasız.. Bu tip şeyler heryerde ayıp namazımdan kimene.. Ayrıca nişanlınıza siz birlikte olmuşsunuzdur gibi gibi yaklaşımları da bayağılık yani.. Bu kadın senin seiyende değil bence![]()
canım bence sakin bi şekilde bu eşimle beni ilgilendirir lütfen müdahale etmeyin de çünkü burnuma pis kokular geliyo bunun altından başka şeylerde çıkabilir baksan sormuş siz birlikte oldunuzmu diye![]()
sende işi pişkinliğe vur aman ilk gecesimi kaldı de çıldırsın![]()
![]()
sende işi pişkinliğe vur aman ilk gecesimi kaldı de çıldırsın![]()
![]()
kızlar şuan güncel bir sorunum var biliyorsunuz
bilmeyenler için :http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/433552-nasil-evlenecegim.html
Bu sorunlar yetmezmiş gibi birde kayınvalidem ilk gece konusunu açıyor.zaten sinir oluyorum kendisine... neyse konu şu:
kayınvalidemle ilk tanıştığım zaman üniv.de okuyordum nişanlımın evine gelmişti beni de oraya davet etti.neyse konuşurken konu dualara ve namaza geldi.bana pat diye ilk gece namazını biliyomusun?kılıcakmısın? gibi saçma sapan sorular sordu.ben acayip bozuldum konuyu geçiştirdim ve nişanlıma söyledim durumu. inanmıyorum... gerçekten mi... falan dedi. sonra da annem yurt dışında büyümüş bu konuların konuşulmayacağını bilmez dedi.
neyse zaman geçti nişanlandık ben evlerine gittim gece oturuyoruz ikimiz
yine aynı konu ilk gece şöyle ilk gece böyle... bana bi sıkıntı baştı anlatamam.. o sıra da kaynım girdi.noldu falan dedi.
bu gülerek ilk gece namazından konuşuyoruz dedi.çocuk utancından balkona çıktı. ben yine geçiştirdim konuyu tabi...
inanılmaz sinir oldum . benimde abim evlendi annem kesinlikle bu konuları konuşmadı yengemle. bu nasıl düşüncesizlik yahu...
haa bu arada nişanlıma siz birlikte olmuşsunuzdur falan demiş.çatlıycam valla sana ne kadın!!!
şimdi yine konuşacak diye stres yapıyorum
sizce ne demeliyim?valla tersleyesim geliyor.
sizinde başınıza geldimi? bana mı çok abes geliyor?