Kayınvalidem ve ilk gece sorunu...

bence sen bu konuda bişey deme nişanlın konuşsun annesiyle daha iyi olur sen konuşursan terslersen kayınvaliden daha evlenmeden sana tavır alır nişanlın uygun bi dille konuşsun annesiyle

O senin müstakbel eşinle aranızdaki özeliniz. Kayınvaliden de olsa böyle konuları açtırma; mesafeni koru.

bence sen bu konuda bişey deme nişanlın konuşsun annesiyle daha iyi olur sen konuşursan terslersen kayınvaliden daha evlenmeden sana tavır alır nişanlın uygun bi dille konuşsun annesiyle

Kesinlikle katiliyorum. Senin konusman hic bir cozum getirmez sorun daha da buyurr. Onunde iki secenek var bence ya tersleyip tamamen kopruleri atmak ya da simdilik sineye cekip evlendikten sonra boyle devam ederse gerekren cevabi vermek.

Ya arkadaşım acaba sen çok mu sessiz kalıosun da bu kadın sana bu kadar şey yapıyor diğer konuyla da ilgilenmiştim az çok anladım.. Bu niye şimdi iki kişi arasında geçen şeylere takılıo ki sen ona soruyormusun kayın babayla odanızda neler yapıosunuz diye herkez ne yapıosa yapılıo yani o na ne ki gerçekten çok ayıp bişey bunlardan konuşmak hele de kaynanaya hiç mi hiç yakışmaz hayasız pervasız.. Bu tip şeyler heryerde ayıp namazımdan kimene.. Ayrıca nişanlınıza siz birlikte olmuşsunuzdur gibi gibi yaklaşımları da bayağılık yani.. Bu kadın senin seiyende değil bence :50:

bence çok kibar bir şekilde çok da uygun bir dille siz benim büyüğümsünüz ben sizinle bu tarz konuları konuşmaktan çekiniyorum hem özel hem de mahrem konular olduğu için lütfen böyle şeyler konuşmayalım ben arkadaşlarımla bile bu tarz konuları konuşmam derseniz o alması gerekeni almış olur diye düşünüyorum...
Ne olursa olsun tepki olmasa da tavrınızı net bir şekilde ortaya koyun derim hiç de şık değil bu tarz konuşmaları erkek annesi olarak konuşması... kusura bakmayın da mezhebi amma da genişmiş yani... hem ona mı kalmış bu tarz şeyleri konuşmak ne insanlar var ya hayret!

lütfen bu konuları konuşmak istemiyorum. aklı başından insanların neyin ne şekilde olacagını biliyoruz. bu şekilde konuşmak beni rahatsız ediyor diye açık açık ama yumuşak bir şekilde ifade edin..

evlendiğimin ertesi günü kayınvaildem yakın bir akrabasına arattı. benim durumumu merak etmiş güya iyi niyetinden ama kendi aramaya çekinmiş. hani acı, kanama gibi bir durum varmı diye! ben saf saf konuştum. şimdiki aklım olsaydı yukarda size yazdıgımı söylerdim. çok rahatsız edici bir durum... benim ailem bile bana sormadı!

ne ayıp ya nasıl bir merak bu kayınvalidendeki. bencede nişanlına bozulduğunu, sana böyle şeylerden bahsetmemesi gerektiğini söyle konuşsun annesiyle. senin bişey demen ortamı gerer şimdi.
sana böyle diyorum ama bana dese herhalde terslerdim hakim olamam ben kendime herkes haddini bilsin yahu aaa sinirlendim valla.

canım bence sakin bi şekilde bu eşimle beni ilgilendirir lütfen müdahale etmeyin de çünkü burnuma pis kokular geliyo bunun altından başka şeylerde çıkabilir baksan sormuş siz birlikte oldunuzmu diye :68:

Ya arkadaşım acaba sen çok mu sessiz kalıosun da bu kadın sana bu kadar şey yapıyor diğer konuyla da ilgilenmiştim az çok anladım.. Bu niye şimdi iki kişi arasında geçen şeylere takılıo ki sen ona soruyormusun kayın babayla odanızda neler yapıosunuz diye herkez ne yapıosa yapılıo yani o na ne ki gerçekten çok ayıp bişey bunlardan konuşmak hele de kaynanaya hiç mi hiç yakışmaz hayasız pervasız.. Bu tip şeyler heryerde ayıp namazımdan kimene.. Ayrıca nişanlınıza siz birlikte olmuşsunuzdur gibi gibi yaklaşımları da bayağılık yani.. Bu kadın senin seiyende değil bence :50:

ben onlara hep iyi niyetli yaklaşıyorum bi sorun çıkmasın diye.gıcık olduğum halde annecim diye konuşuyorum kendisiyle.kendisi patavatsız bi kadın.nişanlıma söyledim zaten bi daha sakın açmasın bu konuyu yoksa kendime hakim olamam falan terslerim diye.o da beni haklı buldu.
ama iyi fikir miş:)))
bi daha sorarsa lütfen önce siz başlayın anlatmaya napıyosunuz kayın pederimle mi desem:))))

canım bence sakin bi şekilde bu eşimle beni ilgilendirir lütfen müdahale etmeyin de çünkü burnuma pis kokular geliyo bunun altından başka şeylerde çıkabilir baksan sormuş siz birlikte oldunuzmu diye :68:

biz üniversitede aynı şehirdeydik nişanlımla.ailelerimiz yoktu yanımızda.aklınca bunlar o rahatlıkla birlikte olmuştur diye düşünüyo.aman bana sormasında hiç umrumda değil ben kendimi biliyorum sonuçta.

Beraber olsan nolucak acaba sanki başkalarıyla beraber olup onun biricik oğlunu kandırarak onla mı evleniyorsunuz sanki.Ne saçma sapan insanlar var yahu. Hele sizin gibi biri okumuş etmiş bunlara artık sesinizin çıkmasının vakti gelmiş de geçiyor bence aksi halde çok üzülecekmişisniz gibi geliyor ilerde.

Son düzenleme:
anne o gece başımızda kal da seninde için rahatlar hem. diye söyle gitsin....

:52:

bence dengesizlik böyle şeyşer iki kişinin özelidir oğluna güvenemiyor mu?

sende işi pişkinliğe vur aman ilk gecesimi kaldı de çıldırsın :27: :27:

böyle dese kaynana adını çıkarır kızcağızın
ailesine falan da söyleyip....
hmmmm sizin kız zaten yapmış yapacağını diye utandırır
belli olmaz valla diğer konularada baktım arkadaşın
kayınvalidede yaşam standartlarına göre bir şehir görgüsü olması gerekirken
maalesef ki bi köylü kurnazlığı var....
hiç sevmediğim insan tipidir
Allah yardımcınız olsun...

Diğer konunada göz attım bence onu kaile almayıp cevap vermeyişini yada kırmamak adına sessizliğini başka şeye yormuş kaynanan bundan da fazlasıyla yararlanıyor.İhtilal yapma zamanıdır silkin bi meydana çık kendini göster yoksa işin zor.:50:

kızlar şuan güncel bir sorunum var biliyorsunuz
bilmeyenler için :
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/433552-nasil-evlenecegim.html

Bu sorunlar yetmezmiş gibi birde kayınvalidem ilk gece konusunu açıyor.zaten sinir oluyorum kendisine... neyse konu şu:
kayınvalidemle ilk tanıştığım zaman üniv.de okuyordum nişanlımın evine gelmişti beni de oraya davet etti.neyse konuşurken konu dualara ve namaza geldi.bana pat diye ilk gece namazını biliyomusun?kılıcakmısın? gibi saçma sapan sorular sordu.ben acayip bozuldum konuyu geçiştirdim ve nişanlıma söyledim durumu. inanmıyorum... gerçekten mi... falan dedi. sonra da annem yurt dışında büyümüş bu konuların konuşulmayacağını bilmez dedi.
neyse zaman geçti nişanlandık ben evlerine gittim gece oturuyoruz ikimiz
yine aynı konu ilk gece şöyle ilk gece böyle... bana bi sıkıntı baştı anlatamam.. o sıra da kaynım girdi.noldu falan dedi.
bu gülerek ilk gece namazından konuşuyoruz dedi.çocuk utancından balkona çıktı. ben yine geçiştirdim konuyu tabi...
inanılmaz sinir oldum . benimde abim evlendi annem kesinlikle bu konuları konuşmadı yengemle. bu nasıl düşüncesizlik yahu...
haa bu arada nişanlıma siz birlikte olmuşsunuzdur falan demiş.çatlıycam valla sana ne kadın!!!
şimdi yine konuşacak diye stres yapıyorum
sizce ne demeliyim?valla tersleyesim geliyor.
sizinde başınıza geldimi? bana mı çok abes geliyor?

K.validenizin her 2 sorusuna da cevap olacak şekilde "amaaan ilk gecesi mi kaldı ki anne, ne zamandı ben bile hatırlamıyorum" desene..

oooooooo kaynanamı bır kenara bıraktım kendi mahallemdekı komşularım bıle onun derdınde takma boşver konuşulan şeyler bunlar genellikle namzadı ilk cinsel birleşmeydi falan herkes merak eder bunları çevrendeki sorarlar kendi annen bıle merak eder aslında ama sormaya çekınebılır geçiştir gitsin sadece sana yapılan bır sey değil he kaynanan nerde ayıp etmiş kaynına söylemiş orda gerçekten dengesizce davranmış :40:

Back
X