• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem ve kayınpederim "kaltak" dedi bebegime!

Eşiniz uyarsın anlamıyorlarsa siz uyarın direk hiç sevmem çocuğu seveyim diyerekten saçma sapan kelimeler kullanan insanları :KK12:Gerekirse çocuğunuz bazı kelimeleri anlayacak yaşa geldiğinde küfürlü konuşmuyoruz yanında lütfen sizde dikkat eder misiniz biz sevmiyoruz öyle şeyleri diye de belirtin tamam çocuklar dışarıdan oradan buradan duyuyor ama biz önce kendi içimizde dikkat etmeliyiz hiç hoşlanmam küfürden ya Allah korusun :KK51:

bunu buraya yazana kadar eşinizle konuşsaydınız keşke. :KK12: elim ayağım titriyor ya ne demek bu söz! :KK34: Allahım sen koru :KK43:

yavaş... kimsenin anneliğine laf etmeyin bilmeden.

Birisi size KALTAK dese susarmıydınız? Hayır değil mi? Kendinizi korurdunuz yani. Bir bebeği korumak ta annenin görevidir, o kendini koruyamaz çünkü!

Birisi benim bebeğime KALTAK dese bende ağzımı açamasam anneliğimi sorgulardım.

Birisi bana annemin yanında KALTAK dese annemde sesini çıkarmasa ona olan güvenim zedelenirdi.

Fren tutmuyor kusura bakmayın.

şimdi kaltak kelimesi bizim anladığımız kötü kadın demek (o ne demekse :)

ama o yörede farklı bir anlamı olabilir

hani böyle cazgır; çok bağıran vs gibi

her neyse siz bundan rahatsız olduğunuz anda öyle demeyin demelisin

hadi o zaman diyemedin bir dahakine dersin ama bunu içinde de büyütme o kadar

bir grup böyle garip konuşan insan bol

benim kv dem de oğluma çümbülünü yerim dedi (tercüme de edeyim pipini yerim demekmiş)

çocuk bir şey anlamadı tabii; o öyle şeyler bilmez; öğrenmesin de zaten dedik

Birisi size KALTAK dese susarmıydınız? Hayır değil mi? Kendinizi korurdunuz yani. Bir bebeği korumak ta annenin görevidir, o kendini koruyamaz çünkü!

Birisi benim bebeğime KALTAK dese bende ağzımı açamasam anneliğimi sorgulardım.

Birisi bana annemin yanında KALTAK dese annemde sesini çıkarmasa ona olan güvenim zedelenirdi.

Fren tutmuyor kusura bakmayın.

olsun kadıncağız zaten üzülmüş de yazmış böyle üstüne gitmek olmaz, sonuçta karşısındaki de anası babası sayılır

Back
X