Kızlar kayınvalidem evimizde yapılacak tamirata,alınacak eşyaya hep karışıyor.geçen eşimle karar verdik kapıları yaptıracağız.ben eşime mutfağada kapı taktıralım dedim.şuan kapı mutfak kapısı yok ve camıda açsam, neyapsam yemek kokusu bütün odalara yayılıyor.mutfağa kapı taktırmayın mutfağı daraltır ne gerek var birde onamı para vereceksiniz dedi.sonra eşim, anne parkede yaptıracağız dedi.kayınvalidem oğlum salonun parkesi sapasağlam ne gerek var.salondaki parkem hem çok çizildi,su damlayan yerler şişme yaptı,hem de diğer odaların parkesini açık renk yaptıracağız salon koyu renk uyum sağlamıyacak.eşimle ev için yaptığımız planı kendi alt üst etmeye çalışıyor.kayınvalidem ondan önce birşey almamımızı istemiyor.bu kanıya tamamen varmamın nedeni.eşimle koltuk almaya karar vermiştik.kayınvalidem alma oğlum koltukları döşet dedi.döşenecek gibi bir koltuk bile değildi üstüne oturan kayıp gidiyordu.çok ilginç bir koltuktu benden önce alınmıştı benim seçme hakkım olmadı.sonra bizde ne döşettik nede başka aldık.o ay biraz sıkışıktaydık sonra alırız dedik.aradan 1 ay sonra eşimle çarşıda gezerken kayınvalidemle ,görümcemi çarşıda gördük.kayınvalidem eşime döndü oğlum bende,kız kardeşinde koltuk aldık artık sende alabilirsin dedi.inanırmısınız şok oldum.izin kendi koltuk aldıktan sonra çıktı..