Yan dairelerine taşınmak en aptalca hatam oldu kaynanamlarin. Neyse esas canımı sıkan yetti artık durmadan fiş fiş dedikodulu yapiyor eltime ve eltimle sanki arami bozuyor. Konu esas çocuğum var yok pinpirikli yok bilmem ne abuk sabuk heryerde konuşuyor ve eltim bir aylık gelin onada iki kere kulak misafiri oldum hakkımda konusurken. Hatta iki kere kaynanamla daha önceleri tartıştım arkamdan konustugu için yok öyle bsy diyor. Bugünde oradaydım bı baktım eğildi eltime beni duymadı sandı cocugun kulağını deldirmedi bilmem ne artık yarisini anlamadım. Yaşlı başlı kadın kalbini kırıp gunahada girmek istemiyorum. Esiminde Hatri var ... Ama sinir oluyorum eltimde bugün bı tavirliydi kimbilir neler diyo onada. Mesafe koyam diyorum pek gitmiyorum gitsemde yarım saat bir saat durup geliyorum. Çok nankör bı kadın ev işine yardım ettim kaç kere haala daha beni sevmez. Yeni gelin elini sürmez hatta akrabalari yüzüne kaynanamın laf etti köye gtmslerdi herşeyi kaynnm yapmış gelin oturmuş vs... Boylesimi yaraniyo yaa.
Son düzenleme: