Kayınvalidem yeni eltime dedikodumu yapiyor

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.746
133
40
Yan dairelerine taşınmak en aptalca hatam oldu kaynanamlarin. Neyse esas canımı sıkan yetti artık durmadan fiş fiş dedikodulu yapiyor eltime ve eltimle sanki arami bozuyor. Konu esas çocuğum var yok pinpirikli yok bilmem ne abuk sabuk heryerde konuşuyor ve eltim bir aylık gelin onada iki kere kulak misafiri oldum hakkımda konusurken. Hatta iki kere kaynanamla daha önceleri tartıştım arkamdan konustugu için yok öyle bsy diyor. Bugünde oradaydım bı baktım eğildi eltime beni duymadı sandı cocugun kulağını deldirmedi bilmem ne artık yarisini anlamadım. Yaşlı başlı kadın kalbini kırıp gunahada girmek istemiyorum. Esiminde Hatri var ... Ama sinir oluyorum eltimde bugün bı tavirliydi kimbilir neler diyo onada. Mesafe koyam diyorum pek gitmiyorum gitsemde yarım saat bir saat durup geliyorum. Çok nankör bı kadın ev işine yardım ettim kaç kere haala daha beni sevmez. Yeni gelin elini sürmez hatta akrabalari yüzüne kaynanamın laf etti köye gtmslerdi herşeyi kaynnm yapmış gelin oturmuş vs... Boylesimi yaraniyo yaa.

Son düzenleme:
Şaka bi yana ben ilk evlendim hatta nişanlılık dönemimde eltimle kanlı bıçaklıydım. Asla evine gitmem evime gelmesin modundaydık düşün. Kv eltim ve ben farklı şehirlerdeyiz. 3 sene böyle geçti sonra oturup bi konuştuk ki kv benden almış ona götürmüş ondan almış bana getirmiş ortalığı birbirine sokmuş. Keşke en başta bu hale gelmek yerine insan gibi oturup konuşsaymışız. Sana naçizane tavsiyem kesinlikle kv yanında eltin hakkında eltin yanında kv hakkında konuşma. Onlar konuşunca yorum bile yapma. Anladığım kadarıyla sen büyüksün. Bi kahveye çaya bişeye çağır eltini sadece " hakkımda bişey duyarsan seninle ilgili konuştuğum falan kulağına gelirse önce gel bana sor" de bu kadar gerisi de biraz elitnin insafına kalmış

Şaka bi yana ben ilk evlendim hatta nişanlılık dönemimde eltimle kanlı bıçaklıydım. Asla evine gitmem evime gelmesin modundaydık düşün. Kv eltim ve ben farklı şehirlerdeyiz. 3 sene böyle geçti sonra oturup bi konuştuk ki kv benden almış ona götürmüş ondan almış bana getirmiş ortalığı birbirine sokmuş. Keşke en başta bu hale gelmek yerine insan gibi oturup konuşsaymışız. Sana naçizane tavsiyem kesinlikle kv yanında eltin hakkında eltin yanında kv hakkında konuşma. Onlar konuşunca yorum bile yapma. Anladığım kadarıyla sen büyüksün. Bi kahveye çaya bişeye çağır eltini sadece " hakkımda bişey duyarsan seninle ilgili konuştuğum falan kulağına gelirse önce gel bana sor" de bu kadar gerisi de biraz elitnin insafına kalmış
Evet buyugum. Aman eltimde bı değişik şu aralar iyi gibiler kaynanamla bsy desem oda yetstrr yada eşine der kaynima ayıp olur iyice. Sinir oluyom sadece böyle.

Biz eltimle yaşıt gibiyiz sadece o önce evlenmiş. Şimdi gerektiği kadar görüşüyoruz kardeşlerin de arası iyi kvnin ağzına baksaydık işimiz zordu. Yanlış anlama niyetim akıl vermek değil benzer şeyler yaşadım ve çok üzüldüğüm.zamanlar oldu.

Biz eltimle yaşıt gibiyiz sadece o önce evlenmiş. Şimdi gerektiği kadar görüşüyoruz kardeşlerin de arası iyi kvnin ağzına baksaydık işimiz zordu. Yanlış anlama niyetim akıl vermek değil benzer şeyler yaşadım ve çok üzüldüğüm.zamanlar oldu.
Estgfrllh saoll ille sorunlar oluyo malesef

Estgfrllh saoll ille sorunlar oluyo malesef
Ve sakın sen eltinin yanında kv ile ilgili kötü şeyler söyleme gün gelir karşına çıkar. Hem de o yeni gelin şuan aileyi tartıyordur. "Kv dedikodusunu yapıyor ama eltimin ağzından kötü laf duymadım" desin. Ha demeyen görmeyen yine görmez ama sen ellerine koz verme

Sürekli tartsmakta istemiyorum budefa uzuyo ev halkı yani diğer kayinlarim görümcem hepsi ne oluyo dicek... Allah a havale ediyorum bütün kalbimle daha geçen apartmanı siliyodu merdiven elinden alsim supurdum kardeşlerim çok kızıyor yapma duymicaz diyolar ama ben aramiz iyi olsun vs işte aptallikkkkk.....nankör

Bugün sizi eltiye kötüleyen yarın eltiyide başkasına kötüler.eltınızde kaynananın lafıyla size tavır alıyosa koyun mesafenizi.

Okuduklarimdan anladigim kadariyla eltiniz zeki biri degil kv ona sizi konuşarak yanasıyor o da buna kanıyor.Zor ama bosverin demek istiyorum.Birakin ne halleri varsa görsünler.Benim kayinvalide de bu sene bu tarz bir sey yapti eltiyle birlik olup beni disladi üstelik amacı neydi veya ben nerde hata yaptim inanin bilmiyorum.Tek bildigim sey çekirge bir sıçrar ,iki sıçrar...Onlarla mi ugrasacagim bir daha yaparsa en fazla gitmem evine yada uzak dururum olur biter.Kim kiminle kaynaşıyorsa kaynaşsın o kadar.Umurumda bile degiller.Yani size de önerim bosverin gitsin en fazla sizi kaybederler hemde adice haksiz bir sekilde.Sizin onlara bir zarariniz yokki sonucta ,onlar iliskileri bozarlarsa da siz de tamir etmezsiniz olur biter.

Üzülerek söylüyorum ki bu benim kaynanama benziyor:110: keşke böyle olmasalar yani ne var da kötülük saçıyorlar etraflarına.hiç mi ölmeyeceksiniz hiç mi hesap sorulmayacak sizden ey kaynanalar??? Pess allah bizi boyle olmaktan muhafaza etsin

çok takmayın ya umursamayın sizde yani en azndan umursamaz görunun.. eşinz yokken gitmeyın.. eşinz sorarsa da söylersenz hepsi bu.. bir çok seyı duymayın aldırmayın .. sizin umursadıgınızı görunce daha çok yaparlr.. umursamayın aldırmayın deli olsunlar.. insan çekemediğini konusurmus bırakın konuşsunlar siz bildiğinizi yapın. .

Umursamamaya çalışıyorum gidip gelmeye inanın gitsem de yardım da etsem kotuluyo. İki kere tartıştım sürekli de kalbini kırmak istemiyorum inkâra geliyo günah bende Allah im a havale ettim...

Back
X