Kayınvalidem yüzünden birbirimize girdik

chanel88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
902
5
46
İstanbul
merhaba kızlar dün gece yine eşimle kayınvalidemin ortaya attığı saçma bi muhabbetten birbirimize girdik bu sabah ilk işim sormak oldu ben öğle demedimki dedi sen öyle demediysen senin oğlun anormal huzur bırakmadı bende dedim bu hep oluyor kocam saolsun bi anlık dolduruşa gelip beni kırıyor bende arsız oldum artık anne yine böle sölemişsin çok fena kavga ettik diyorum demedim diyor..daha 5 aylık ewliyiz sorun benim çıldırma olaylarını anlatayım....daraldım artık çooooookkkkk

bütün kayınvalideler aynı benimkinin alenen olmasa da alttan alttan eşimi idare etmesi ve sürekli etki halinde bırakması beni çıldırtıyor. Bir de o hanimefendi sessiz sakin numaraları yok mu beni sinir ediyor.Çok fenadır çooookkkk....

benimkisi işine gelmeyince bir surat yapar ben bu dünyada ne yapıyorum kimim falan oluyorum bazen oğlu grip olur dizlerine vurur benim beynimde düğünümden 2 ay sonra streseten tümör çıktı ne dese beğenirsin öncedende vardı kesin :))) 3.tane beyin cerrahı yeni olduğunu söledi ama o vardı dedi tıpda farklı işler bizde yani :))

benimkide ayak üstü yirmi bin tane laf sokar size ve anlamazsiniz, anlasaniz bile o kadar sacmalar ki vericek cvp bulamazsiniz, bulsaniz bile sizi dinlemeye tenezzul etmez ortami terkeder:20:bide bi gün gelir canim diye bi sarilir kulaklariniz yasarir ertesi gün gelir surat bi karis ve siz hic bi zaman dün beni bu kadar seven insan bana niye kustu diye bi anlam veremezsiniz.:27:

eminimki şu sorunlardan şikayetçi herkes:

bir olayı direkt değilde imalı söylemesi
imalı imalı laf sokması.
sürekli başkalarıyla kıyaslanmak.
lüzümsuz takıntıları
kafayı bişeye takıp yaptırana kadar kafasının etini yemesi
heryere beraber gitmek istemesi
pazarda çarşıda düğünde herkes gelinim bu diye tanıştırması
cakkıdı cakkıdı sakız çiğnemesi
misafırlıgıne gidildiğinde gidecegıne pişman etmesi
yaptığın pogaca kekleri begenmeyıp ertesı gün tarif getirip budaha guzel ben yedim al bundan yap demesi
açma oyle olmaz boyle olur deyıp hamur yoğururken agzında sakız, başında dikilmesi
sürekli ayy onun bebeği olmuş çok ttalı falancanın kızı olmuş deyip hergun bana hamıle haberi getirmesi
.............................................. aklıma şuan gelmeyen daha bı sürü şey...................

imalı imalı laf sokması.
lüzümsuz takıntıları
yaptığın pogaca kekleri begenmeyıp ertesı gün tarif getirip budaha guzel ben yedim al bundan yap demesi
açma oyle olmaz boyle olur deyıp hamur yoğururken agzında sakız, başında dikilmesi
sürekli ayy onun bebeği olmuş çok ttalı falancanın kızı olmuş deyip hergun bana hamıle haberi getirmesi
.............................................. aklıma şuan gelmeyen daha bı sürü şey...................

allah sabır versin canım...
benimkilerde sneınkılerden faksız değil...
hamile haberini getirmesi, begenmediği keke olsun yapmış yıcez artık diye laf sokması, (altlı üstlü oturuyoruz) evlerin hakimi benim, en iyi idare eden benim havası, oğlunu benden daha cok düşünüyormuş gibi davranması, hala bebeğiymişiz gb yemeğimizi yapması, bulaşıklarımızı yıkaması, çamaşırı toplaması, sen bilmezsin...... diye yorum yapması..... buzdolabımı karıştırıp kendi eşyalarını dahi bizim buzdolabına dizmesii.... allahm cıldırıyorum... agzı küfürlü olması... temizliği salaş yapması, yıkanması gereken çay bardaklarını sadece sıcak sudan geçirmesi, evin temizliğini sadece evi toplama ve süpürme olarak algılaması... of be offf........ daha var da yeter sıkmayım daha sizi..... bi de mrk ediyorum herkes cahil diyor ondan yapıyor boyle dıye ama cahillikten mi yoksa çok zeki olduğundan mı hala çözemedim :44:

Kayınvalidenizin lafları yüzünden kavga ettiğinizi neden kayınvalidenize söylüyorsunuz ki?
Amacına ulaştığını ifade etmiş oluyorsunuz böylece ona

:)))))) doktorum doğum kontrol hapı kullan diyo kadın bana kısır kalcan diyoo:)) allah korusun bebek biraz gecikse ahada kısın kaldın işte diycek zaten şuan rahatsızlığımdan dolayı yapamam çocuk ewliliğin sabahı çocuk yap demişlerdi sülalecek bende önce oğlunuzu bi büyütiyim çocuk kolay diyince suratlar yere inmişti:)))düğün günü ertesi gece 13 kişi misafirliğe gelmeleride çok komik bi olaydı cahillik desem değil yaa işine geldimi çokda akıllı bi kadın valla izin versem neler yapcak düşünemiyorum ama ben cazgırım biraz çok büyütürüm diye üstüme gelmiyolar kocama söylüyolar kocam gelip bişey diyince ewde tabaklar havada uçuşuyo bidaha gelmiycem dünyaya aaaaaa dün gece zten sinirlerimi hoplattı yine kavga ettik onun saçma sapan muhabbetleri yüzünden sabahda gittim benim için böle böle demişsin dedim yalanladı senin oğlun bi anormal valla anne sizinle bütün bağlarımı koparmak istiyo sanırım sen demiyosan benim kocam uyduruyo baksana dedim tık yok :)))

Kayınvalidenizin lafları yüzünden kavga ettiğinizi neden kayınvalidenize söylüyorsunuz ki?
Amacına ulaştığını ifade etmiş oluyorsunuz böylece ona

çok korkar kavga etmemizden annemi ararım babamı ararım ortalığı karıştırırım huzurum yooookk diye bağırıp çağırırım utanır sonra 1 2 ay yaklaşmaz söylemezsem ardı arkası kesilmiyo üstüme çıkmaya çalışıyo maalesef onuda denedim valla ben bugüne kadar bişey duymadım yani içinde biriktirmişsin dedi ben huzursuzsam onun oğluda huzursuz bu ewde bunu öğrenmesi gerek...

yazdıklarınızdan oldukça fevri ve ani çıkışları olan, olgunluktan uzak tepkiler verdiğiniz kanısına vardım.

bu şekilde yaşamaktan memnunsanız, sonuçları sizi tatmin ediyorsa problem yok elbette.

ancak bu şekilde davranmaya devam ettikçe, uzun vadede evliliğinizin sağlıklı bir şekilde yürüyebileceğine de çok inanmıyorum. tabii ki bu kişisel kanaatim. umarım çok ama çok mutlu olursunuz..

yorumunuz için teşekkürler ben eşimle her konuda iyi anlaşırım 3.şahıslar dışında hiç kavga etmedik bugüne kadar 2 yıl nişanlı kaldık birkere bile öyle uzatılıcak bi tartışmamız olmadı alttan aldım sakin oldum üstüme gelindi bu tarz konular yüzünden sağlığımdan olmuş biri olarak artık kimseyi alttan almayada niyetim yok benim tk istediğim ortada laf dönmemesi gelip bana söylenmesidir ama olmuyor benim üzerime salınan kişi benim eşimse benim fewri olmam normal geliyo artık bana okumadınız sanırım benim stresden ve herşeyi kafama takmamdan dolayı tümör çıktı beynimde şimdi hastalığımla mücadele ediyorum ve arkamdan söylenecek kelimelere tahammülüm yok.....kimsenin nazını niyazını çekemiyorum artık en ufak bişeyin bile beni üzmemesi gerek ama insanlar buna saygı duymyolar canımı onlar vermedi sonuçta içime atamam artık

bütün kayınvalideler aynı benimkinin alenen olmasa da alttan alttan eşimi idare etmesi ve sürekli etki halinde bırakması beni çıldırtıyor. Bir de o hanimefendi sessiz sakin numaraları yok mu beni sinir ediyor.Çok fenadır çooookkkk....

ıyykk :53: benimkide hemen gözlerini doldurur ağlar.. haklı hep o görülür ağladı diye.. bundan sonra bende ağlıcam karar verdim...benimkide seninki gibi alenen olmasa da alttan alttan eşimi idare ediyo ve bu beni delirtio..

imalı imalı laf sokması.
lüzümsuz takıntıları

söylediklerinden ilk 7si bizimkinde var.. bayramda seyranda kendi istediğine göre giydirir bide. sen şunu sen şunu giy der. bizi süs bebeği gibi süsleyip yanında dolaştırır. ayrı evdeyiz bide aynı evde olsak ne olur acaba allah korusun. :(

yalnız takdir ettiğim bi yanı var bi laf sokar tatlı tatlı ertesi gün anlarsın..
ahhaaa bu bana laf soktu yaa tüh o an anlasaydım cvp verirdim diye hayıflanmak kalır bana..

Kızlar bır çok insanın kaynanası yüzünden evlılıklerı bıtıyo saygıları sevgılerı bıtıyo bır çok kez şahit bile olmusumdur gözlerımle bende 1 yıllık evlıyım ama 6 yıllık sevgılı dönemımızı de katarsak 7 yıldır içlerındeyım ama kaynanam muhtesem bır ınsan hep bana destek olur akıl verır eşimle tartıssam oglunu yer bıtırır ayrı evlerde oturuyoruz 2 haftadır grıbım dıye bir sürü ilaç getırmıs tabı bunlar karsılıklı

ben aile konusunda çok şanslı olanlardanım ama bu birazda benden kaynaklanıyor..kıyafetıme bıle karısır aslında kaynanam ama ben o istlyor diye tm derım sonuçta kötülügümü istemıyor bu aralar kılo aldım kızım eltılerın laf edıyo kendıne bak onları çatlat dıyo

yorumunuz için teşekkürler ben eşimle her konuda iyi anlaşırım 3.şahıslar dışında hiç kavga etmedik bugüne kadar 2 yıl nişanlı kaldık birkere bile öyle uzatılıcak bi tartışmamız olmadı alttan aldım sakin oldum üstüme gelindi bu tarz konular yüzünden sağlığımdan olmuş biri olarak artık kimseyi alttan almayada niyetim yok benim tk istediğim ortada laf dönmemesi gelip bana söylenmesidir ama olmuyor benim üzerime salınan kişi benim eşimse benim fewri olmam normal geliyo artık bana okumadınız sanırım benim stresden ve herşeyi kafama takmamdan dolayı tümör çıktı beynimde şimdi hastalığımla mücadele ediyorum ve arkamdan söylenecek kelimelere tahammülüm yok.....kimsenin nazını niyazını çekemiyorum artık en ufak bişeyin bile beni üzmemesi gerek ama insanlar buna saygı duymyolar canımı onlar vermedi sonuçta içime atamam artık

öncelikle geçmiş olsun, siz sağlığınıza bakın; hiç bir şeyi de kafanıza takmayın. ben "ben her sene oğluma düğün yaparım" diyen kaynanalar biliyorum, benimki de bana hiç laf söylemez, oğluna söyler bana söyleyemediğini ama ne oluyor sonuçta kendi oğlu üzülüyor; ben oralı bile olmuyorum. canımızı sokakta mı bulduk :kkk:

Back
X