- Konu Sahibi nalannnnnnnn
arkadaşlar daha öncedee sorunumu yazmıştım...okuyanlar bilir kayınvalidemle çok büyük tartışmanın ardından eşimin istemesiyle yaza evimizi ayırcam,para biriktirelim biraz demesiyle eve dönmüştüm.eşimle aram çok çok iyi.kişisel olarak birbirimizle bi sorunumuz yok.gayet güzel geçiniyoruz.beni eskisinden daha çok önemsiyo.bunu da gösteriyo.ama yaza çıkma konusunda verdiği sözü tutamayacak gibi.çünkü para biriktiremiyoruz.her akşam bana para veriyo ama 10 la 20 yle ayrı eve çıkmak için ne kadar para birikir ki.diyorum anlamıyo.borçlarımız var annemle beraber yaptık ben şimdi nasıl böyle bırakıp çıkarım biraz düzelelim diyo.onuda anlıyorum ama bi yandanda yaza çıkcak mıyız dediğimde çıkıcam,aç karınla afedersiniz popomuz açıkta kalcak haberin yok diyo.yani aldığı maaşla geçinemiycemizi söylüyo.ama böyle daha kötü değilmi eşimle mutluyum onun olduğu zamnlar mutluyum ama o işe gidince bu ev bi cehennem oluyo bana.kayınvalidem hala çok bencil ya.evi temizliyorum yemek bulaşık çamaşır herşeyi ben yapıyorum.abartısız söylüyorum bardağı alıp makinaya koymaz.yatağını toplamaz.öylece bırakır hergün çıkar gider gezer tozar.şimdide işlerimi hallettm çocuğumu uyuttum pcye oturdum.surat beş karış gezindi bişy diyorum cvp yok.giyindi kuşandı kapıyı çarptı çıktı giitti ki hep giderken söylerdi.eşim benmle küsken kendine orjinal bi aykkabı almış.geçen biri eşime orjinal almışsın hemde güzelmiş falan derken kayınvalide atladı eweeeeeeeeeeet orjinal aldım sana da alıyım diye.yani bu kadın kendini banka gibi görüyo eşimin çelıştığını kabul etmiyo eşim çalışıyo parayı ona getiriyo..yani bana bişey almaya kalksak eşim bişey alsa onun gözünde onun parası o almış oluyo. arkadaşlar ben bu kadına katlanamıyorum artık.nefret ediyoeum yüzünü bile görmek istemiyorum.eşimi de çok seviyorum ama çok kararsızım.eşim yaza bu evden ayrılmazsa dediği gibi yapmazsa ben boşanmayı düşünüyorum bu konuda kararlıyım.bu evden bidaha çıkarsam asla da dönüşü yok.eşimde boşanmak istemiyo.ama annesine de karşı gelemiyo ben çok yoruldum.napıcam ben ya 7 yıllık ilişkimi dha 21 yaşındayken kayınvalidem yüzünden bitircem gibi görünüyo.yediremiyorum sırf ayrı eve çıkamadığım için kayınvalidem buna izin vermiyeceği için bi evlilik biter mi yaaa?