Arkadaşlar yaklaşık 1 buçuk yıllık evliyim.Ben kaçarak evlendim kaçmadan önce kayın validemi tanıyordum görüşüyordum aramız çok iyiydi kızım der başka birsey demezdi.Ben başta kaçmak istemedim kayın validem arayıp cok diller doktu bende senin annenim falan diye gene kaçmazdım ama işler sarpa sardı babam vermem diye tutturunca kaçtım.Evlendım ailemlede aram düzeldi dügünüm oldu kayın validemlerle kaldım bir süre bana ve eşime kayın validem suan evleri satamıycagını ve bıraz beklememiz gerektıgını anne kız gıbı yasarız demelerine tamam dedim.Fakat bu sadece 1 hafta sürdü benım eşimle gezmeme evde odada neler yaptıgımıza banyoya cok gırıp cıkmamıza hatta su parası cok gelmiş diye beni yataktan kaldırıp parasını istemelere kadar.Dolaptan ne alıp yersem hesabı tutuluyordu.Ben hiç sesimi cıkarmadım eşime hiç birsey soylemedim annesi sonuçta araları benim yüzümden acılmasın diye ama duyması kısa sürdü birgün mutfakta ben bılaşık yıkarken anne biz en iyisi ayrı eve cıkalım daha rahat olur dedim,demez olaydım eşim için sana bakamaz o falan basladı soylenmeye o sırada eşimde banyodan cıkarken duymuş ve tartısma cıktı sabaha hemen eşim apar topar bir ev buldu ve gidiyoruz benim annem bukadın olamaz deyip resti çekti.cıktık bomboş eve gittik eeee şimdi nolucak kenarda bırıkmişte yok yeni duyun oldu ki kimsenin yardımını gormedık eşim yaptı herseyi benım butun takılarımı sattık ama sadece bı koltuk ve beyaz esya 2 tane halı evden ceyızlık eşyalarımıda getirdim annemin eskı perdelerini falan aldım.Ama halen annemlere birsey soylemedim annem anladı ve sordu esim sadece anne ev ev üstüne olmaz deyıp konuyu kapattı.kurduk evımızı 1 senedir bu evdeyım ama hiç birseyim istedigim gibi deyil gezemıyoruz tozamıyoruz eşim cok sıtres yapıyo belli etmıyo ustune bıde cocuk sevgısı var istıyoruz ama yapamıyoruz eşim mutsuzluga dogru gidiyor benım evım nıye boyle nıye ben yenı evlı gıbı deyılımde sankı 10 senelık evlıyım esyalarım bıle oyle dıyor ve kayın validemlere 2 ev 1 yazlık var biz bu haldeyiz ben nekadarda mutlu oldugumu soylesem de eşim cok mutsuz napıcam ben cok neseliydi eskıden sımdı neseden eser kalmadı