Kayinvalidem

Maddi sorununuz yoksa niye kadını darladınız ki? Alın bir yardımcı. Üç kuruş param cebimde kalacak diye ben annem hakkında konuşturmazdım
Eşim istedi bu arada kayinpederde vefat edince iyice yalnız kaldı.tek çocuğu var bu yüzden yanımda su an

Niye “mecburen”? İkizi olan her kadın kaynanasıyla birlikte mi yaşıyor? Maddi durumunuz da kötü değilmiş, kıyın paraya. Ya çalışmayın, izin alın, evde kendiniz bakın. Ya da bakıcı bulun. Kadın belli ki torunlarını seviyor ama bu duruma da sinir oluyor.
Zaten ben evdeyim çalışmıyorum.esim paraya kiysa tutacak ama annesi var diye tutmuyor.bazen iyi bazen de kotuyuz.ama çok zor herşey

Ya ayıracaksınız evi, bakıcı tutacaksınız. Ya da katlanacaksınız. Veya ben olsam duracağı yeri bildirirdim. Beraber oturuyoruz diye ben onun her lafı edebileceği biri olmuyorum. Elbetteki sabrı taşıyordur, o konuda da siz yükünü biraz hafifletmelisiniz. Kadının inşallah kendine ayırdığı zamanı vardır?
Yok zamanına kocası.cok nadir bir yere gidip dönüyor.tek anne tek evlat muhabbeti kayınpeder de vefat etti.bilmiyorum ama çok zor

Back
X