- 13 Mayıs 2021
- 14
- 6
- 1
- 26
- Konu Sahibi Yesilkivircik
Herkese merhaba benim bir derdim var ki yine ve anlatacak kimsem yok o yüzden görenler fikir versin yardımcı olmaya çalışsın söyle ki ben annesi babasi boşanmış bir çocuğum 10 yaşımdayken annem ve babam ayrıldı bana kiminle kalmak istiyorsun diye sordukları zaman babaannemle kalmak istediğimi söyledim annem ve babam 10 sene boyunca babaannemle yaşadılar ve beni o buyuttu gibiydi annemi babami sevmedigimden değil ama babaanneme cok düşkünüm ve onunla olmak istedim çocuk akli işte sonrasında annemden babamdan iyice uzaklaştım tüm ailem babaannem olmuştu yasim suan 24 ve bende yeni anne oldum şimdi yaptığımın ne kadar yanlis oldugunu farkına vardım 3 aylik bir bebeğim var ve çalışmak zorundayım maddi durumumuz kötülesti bebegim ek gidaya gectigi zaman kayinvalidem bakicak ben normalde kayinvalidemi cok severim oda beni çok sever 7 aydır aynı apartmanda oturuyoruz ama suan o kadar korkuyorum ki çocuğumu asla babaannesi vermek istemiyorum baksın istemiyorum cok seviyor biliyorum bakmak istiyor ama sanki yaşattığımi yasatacakmisim gibi hissediyorum sanki çalışırsam çocuğuma babaannesi bakarsa çocuğum onu sevecek beni sevmeyecekmis gibi hissediyorum eşim bu konuda cok anlayışlı davransa da bir zaman sonra tepki verecek diye düşünüyorum ve çalışmama gibi bir şansım da yok bakici tutacak durumumda yok ki eşim bunu kabul etmez ama ne yapacağımı bilmiyorum kendimi nasıl rahatlatıcam olurda çocuğum ona cok düşkün olursa benden daha cok severse diye ödüm kopuyor ise baslayinca suan ki gibi ilgilenemeyecegim farkındayım ve kayinvalidem de sanki kendi çocuğu gibi davranıyor annem annem diye seviyor o kadar zoruma gidiyor ki sorun bende galiba oyle oldugunu düşünüyorum bir çok insqn kayinvalidesine çocuğunu birakiyor ama ben geçmişim yüzünden cok kötüyim psikolojik olarak çökmüş durumdayım sirf bu yüzden acaba ayrılsam cocugumu alsam diye düşündüm yada kayinvalidemle kavga etsem küssem diye düşündüm ama gercek su ki bunlarin hic birini yapamam çünkü mecburum küsersek maddi olarak cokecegiz bir care gosterin kendimi nasıl düzeltebilirim