Kayınvalidem

Yagmurun_kizi

Çocuklarım benim herşeyim...
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2015
6.602
8.284
148
Arkadaşlar Öncelikle herkese merhaba. Bir derdim var bölümünde konuları biraz inceledim. Hemen hemen kayınvalidesini seven, sevmeyi geçtim anlaşan pek kimseyi göremedim. Acaba bende mi bir tuhaflık var anlamadım. Ben kayınvalidemi seviyorum. Herşeyden önce eşimin annesi. Ne bileyim anlaşıyoruz. Senede 2 kere falan görüyorum belkide anlaşmanız bundan kaynaklanıyordur diyeceksiniz. Alakası yok. Ben salonda otururken kayınvalidem mutfakta bulaşıkları yıkayan bir kadın. Ve benim tek gelini olamamama rağmen üzerime titrer. Böyle biri olmasada ben anlaşmazlık yaşayacağımı zannetmiyorum çünkü alttan almayı bilen biriyim. Birde şunu unutmuyorum geleceğin kayınvalide adayıyım. Aranızda ben gibi kayınvalidesini seven varmı acaba.

Ben varım. Sadece kayınvalidemi değil bütün sülalesini seviyorum eşimin. Hiç gelin olduğumu hissetmedim onların yanında. Hepsinden Allah razı olsun. Benim ailem de eşime aynı şekilde davranır. Buradaki konuları okudukça şükrediyorum.

Bizde öyle gelin hizmet eder kayınvalide oturur diye bir şey yok. Yeri gelir yemeğimi bile yapar. Ben de elimden geldiğince ona yaparım

Yalnız olmadığımı görmek beni çok mutlu etti. Bizdede aynıdır ben kayınvalıdemlere Güle oynaya giderim. Eşimde bizimkilere aynı şekilde. Onlara gittik mi kayınvalidem ne yedirsem diye pervane olur etrafımda ki bende aynı şekilde ona seve seve yaparım

İyi insanlar demekki ne güzel. Kimse kimseyle 4 4lük anlaşamaz belki ama en ufak bir sorunu çok büyütmemek lazım. Sırf kayınvalide olduğu için önyargıyla yaklaşan insan çok.

İyi insanlar demekki ne güzel. Kimse kimseyle 4 4lük anlaşamaz belki ama en ufak bir sorunu çok büyütmemek lazım. Sırf kayınvalide olduğu için önyargıyla yaklaşan insan çok.

Kesinlikle katılıyorum sana yeri geliyor anneyle kız bile kavga edebiliyor. İnsanız sonuçta. Ben kendim yaşlarında görüncem olmasınıda çok isterdim mesela

Kesinlikle katılıyorum sana yeri geliyor anneyle kız bile kavga edebiliyor. İnsanız sonuçta. Ben kendim yaşlarında görüncem olmasınıda çok isterdim mesela
Benim görümcem benden 10 yaş büyük ama arkadaş gibiyiz. Öz ablam olsa bu kadar düşünürdü beni. Her şey karşılıklı tabi. Ben onları sevmesem saymasam onlar da bana mesafeli olurlardı. Ya da onlar bana kaynanalık görümcelik yapsalar görüşmek istemezdim. İş iyi insan olabilmekte bence. Çocuklarının yuvalarıyla uğraşan çok kötü kayınvalideler var biliyorum. Hadi geline acımıyorsun evladına da mı acımıyorsun? Aklım almıyor valla

kötü kayınvalideler genelde erkek egemen aile yapılarından çıkar çünkü oğlunu en iyisine layık görme üzerine büyütmüştür, ona göre en iyi gelin bile yeterli olmayacaktır, bir de tabi birey olarak varlığı güçlü olmayan anneler de böyle oluyor genelde, kocasına babasına bağlı olarak yaşamış kayınvalide için bir nevi iş gelinle uğraşmak, eğitimli ya da kendi işini yapmış parasını kazanmış anneler böyle olmuyor

Bende kayinvalidemi çok seviyorum oda beni kizi yerina koymuş.iki oğlu var biri benim eşim.her evlerina gitigimda bana hadiyeler aliyor hic elim boş dunmiyorum.esimla bişeyler icin tartisek ben haksizsemda beni tutuyo ogluna kiziyo.maşallah kayinvalidemi annem gibi cok seviyorum.dogum yaptim sezeriyanla gelib 1 ay bana bakti

Maşallah nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…