Kayınvalidemde yeni başlayan oğul merakı?

ya anlamiyorum
ne demek evlendikten sonra oğlu kıymete bindi
varmı böyle bişey
evlenene kadar sevmiyordu şimdi seviyor annesi öylemi
arkadaşlar çok yanlış düşünüyorsunuz
illerde sizinde oğlunuz olduğunda bü tür şeyler duymak hoşunuza gidermiki aceba
benim açıkcası hiç gitmezdi
küççükken bakamadıysa vardır bir sebebi diye düşünüyorum hangi anne çocuğunu birakıp gitmek isterki yada ilgilenmek istemezki
neyse...

ev sobalı hasta oluyorum gibi sözlerde bana bahane gibi geldi açıkcası
okadar insanlar var sobaylan ısınan onların canı yokmu aceba??

bu konuyu bence kayinvaldenle değil eşinle konuş
kayinvalden sorduğunda bilmiyorum anne kendisi bilir de sonrada eşine zaten 15 günümüz var bunun bikaç günü tabiki annelerlen geçirebilirsin bende kendi annemlere giderim ama ondan sonra beraber geçirelim hemde tedavi için dr.lan bir görüşmeye gider bu tatili böyle değerlendiririz desen daha iyi olur bence.
Yani direk kayinvaldenle muhatap sen olma, oğlu ona uygun bir dille tatili bir kısmını yada tümünü orda geçiremiceğini anlatır nasılsa

fırtınanın kızı çok ağır konuşuyorsun.ben her zaman saygı duydum o insanlara ama hastalanıyorum.eşimin hatırı için kan kusar yine giderim ama randevumuz şubat tatiline geliyor doktorum yurt dışında çünkü.inşallah sen de evlenince yaşadsıklarımı yaşayıp bana hak vermek durumuna düşmezsin.kaloriferli ve şehir yaşamı olan birini alırsın ...

teşekkur ederim canım...
amin hayırlısı olsun...
anam evinde alışıgım sobalı eve inşallah kocamla olacak evimde kaloriferli olur...
ama önemli olan yuvanın sıcaklığıdır...
her daim mutlu olun sevgilerimle.......
siz herşeyin en güzelini hak ediyorsunuz...
bak hemşoymuşuzda yeni farkettim...
burnunuzun kanamasınada üzüldüm...
niye bu kadar taktınız ona anlam veremedim...
halbukı agır bır şeyler yazmadım...
size hak verdiğimide söyledim..
sevgilerimle...

ya anlamiyorum
ne demek evlendikten sonra oğlu kıymete bindi
varmı böyle bişey
evlenene kadar sevmiyordu şimdi seviyor annesi öylemi
arkadaşlar çok yanlış düşünüyorsunuz
illerde sizinde oğlunuz olduğunda bü tür şeyler duymak hoşunuza gidermiki aceba
benim açıkcası hiç gitmezdi
küççükken bakamadıysa vardır bir sebebi diye düşünüyorum hangi anne çocuğunu birakıp gitmek isterki yada ilgilenmek istemezki
neyse...

ev sobalı hasta oluyorum gibi sözlerde bana bahane gibi geldi açıkcası
okadar insanlar var sobaylan ısınan onların canı yokmu aceba??

bu konuyu bence kayinvaldenle değil eşinle konuş
kayinvalden sorduğunda bilmiyorum anne kendisi bilir de sonrada eşine zaten 15 günümüz var bunun bikaç günü tabiki annelerlen geçirebilirsin bende kendi annemlere giderim ama ondan sonra beraber geçirelim hemde tedavi için dr.lan bir görüşmeye gider bu tatili böyle değerlendiririz desen daha iyi olur bence.
Yani direk kayinvaldenle muhatap sen olma, oğlu ona uygun bir dille tatili bir kısmını yada tümünü orda geçiremiceğini anlatır nasılsa

katılıyorum canım sana..........
sevgilerimlea.s.

Arkadaşlar eşimi sadece haftasonları görüyorum ve eşimle geçireceğim sadece bir şubat tatilim var,eşim benden 120 km uzakta sonuçta.belki şubatta bebek için doktora gideceğiz beraber bunu da açık açık söyleyemem ki kayınvaldeme.bir de bu açıdan bakın lütfen.ben hiç gitmesin demedim 15 gün geçirmesine gerek yok 3-4 güngitsin dedim.kimseyle de zıtlaşmam kayınvaldeme de saygı duyarım ama onların da bunlar hiç görüşemiyor 15 gün varsın beraber olsunlar bizle sonra da görüşse olur diye düşünmelerini beklerdim.o anneyse ben de ayda yüzünü sadece 4 kere gördüğü eşiyim.katı eleştirmeden önce benim açımdan da bakmanızı rica ediyorum.saygılar.

haklısın canım.kesinlikle evlendikten sonra oğulları hayli kıymet kazanıyor ve ne hikmetse oğullarında bu ilgi şımaracak kadar çok hoşlarına gidiyor.
ben anlayamıyorum valla bu nasıl bir ilgibenneyaptımki

arkadaş dert ettigin şeye bak benimde valide uzak olsada keşke kocam gidip görüp gelse bırak keyfine bal ne güzel gitmiysn senin yerinde olmak icin neler vermezdim

Back
X