Kayınvalidemden hiç beklemezdim

Kedicikk061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.677
4.277
83
Merhabalar
Kayıvalidemle ilgili bi konu açacağım hiç aklıma gelmezdi
Hala şoktayım çünkü kendisi melek kadar iyidir
Yani ben öyle bilirdim
Kayınvalidemin üzerine olan bi evde oturuyoruz tamamen kendi istekleriyle böyle oldu kirada oturmamıza gönülleri el vermemiş eşim de kabul etti 2.5 sene önce
Şuan oturduğumuz evi satıp merkezden alalım dedik
İzmirden çıkıp geldiler 1 haftadır ev alım satımı ile uğraşıyorlar evleri de var ankarada ama bizde kalıyorlar
4.5 aylık bebeğim var hergün çeşit yemekler yapıyorum çayın yanına tatlılar yemek yapmaktan kaçmam hiçbizaman
Bugün akşama kadar tapudalardı eşim aradı ne yemek var dedim etli kavurmalı bulgur pilavı tarhana çorbası cacık salata
Dedi kuru bulgur pilavı mı yicez piliç alıp gelmişler
Odaya geldi insanlar ordan bizim için geldi kuru yemek mi vercez farklı bişey yapsaydın
Haftaya taşınacağım için buzluğu boşalttım bebekle zaten ancak yapabiliyorum bi yandan eşya koliliyorum
Sinirlerim çok bozuldu sinirimden ağladım
Annesi geldi odaya sen zaten bizi istemiyorsun bizi sevmiyorsun hiç başından beri ısınamadın yapmacıksın ben farkındayım mesafe istiyosan mesafe koyalım ben rahat edemiyorum burda doğumunda bile yengeni aradın ki asla aramadım yengem hal hatır sorunca hastanede olduğumu belirttim kadın koşa koşa geldi kv mevlütlerde gezerken
İnanın gayet normalim farklı bi davranışım yok ki eşim beni üzdüyse derdimi sor
Diyo ki üzülsen de bize belli etme kbkma ama ben içime atamam tutamam gelince dedim hiç beklemezdim senden öyle düşünüyosan da bişey yapamam dedim izmire döndüler kalbim kırık üzgünüm
Bu arada izmirde yazlıktalar kışları ankaradalar
Eşime ayrı kırgınım tamam bebek var ama onu bahane etme diyo gönlümü almaya çalışsa da bunlara sebep olduğu için ona da kızıyorum

Merhabalar
Yani ben öyle bilirdim
Kayınvalidemin üzerine olan bi evde oturuyoruz tamamen kendi istekleriyle böyle oldu kirada oturmamıza gönülleri el vermemiş eşim de kabul etti 2.5 sene önce
İzmirden çıkıp geldiler 1 haftadır ev alım satımı ile uğraşıyorlar evleri de var ankarada ama bizde kalıyorlar
4.5 aylık bebeğim var hergün çeşit yemekler yapıyorum çayın yanına tatlılar yemek yapmaktan kaçmam hiçbizaman
Bugün akşama kadar tapudalardı eşim aradı ne yemek var dedim etli kavurmalı bulgur pilavı tarhana çorbası cacık salata
Odaya geldi insanlar ordan bizim için geldi kuru yemek mi vercez farklı bişey yapsaydın
Haftaya taşınacağım için buzluğu boşalttım bebekle zaten ancak yapabiliyorum bi yandan eşya koliliyorum
Annesi geldi odaya sen zaten bizi istemiyorsun bizi sevmiyorsun hiç başından beri ısınamadın yapmacıksın ben farkındayım mesafe istiyosan mesafe koyalım ben rahat edemiyorum burda doğumunda bile yengeni aradın ki asla aramadım yengem hal hatır sorunca hastanede olduğumu belirttim kadın koşa koşa geldi kv mevlütlerde gezerken
Diyo ki üzülsen de bize belli etme kbkma ama ben içime atamam tutamam gelince dedim hiç beklemezdim senden öyle düşünüyosan da bişey yapamam dedim izmire döndüler kalbim kırık üzgünüm
Eşime ayrı kırgınım tamam bebek var ama onu bahane etme diyo gönlümü almaya çalışsa da bunlara sebep olduğu için ona da kızıyorum
Bebek bahane edilcek bişey miymiş insanın tüm gününü aliyoki sizinki bayağı küçükmüş.herkes ne bulursa onu yer çocuklu kadına denilecek şey mi bu.kv ler bi tuhaflar artik sinir nedir bilmez hale geldi çoğu. burda okuduklarım ve kendimden dolayı diyorum kafaniza takmayın mesafe de koyun ayrıca seviyesizce konuşmuş herkes haddini ve yerini bilmis olur böylece.

Allah kuru ekmeğe muhtaç etmemiş ya ondan bu burnu büyüklük. Gün gelir o bulgurun tanesine muhtaç olurlar! Yazıklar olsun.
Allah şükür maddi durumum gayet iyi, eşimin önüne kuru soğan bıraksam öper başına koyar.
Nefret ediyorum yemek beğenmeyen insanlardan hele de bu kadar aç insan varken!
Kaynanana zaten diyecek laf yok. Oğlu böyle olan kadının normal olması beklenmezdi zaten.

Allah kuru ekmeğe muhtaç etmemiş ya ondan bu burnu büyüklük. Gün gelir o bulgurun tanesine muhtaç olurlar! Yazıklar olsun.
Allah şükür maddi durumum gayet iyi, eşimin önüne kuru soğan bıraksam öper başına koyar.
Nefret ediyorum yemek beğenmeyen insanlardan hele de bu kadar aç insan varken!
Kaynanana zaten diyecek laf yok. Oğlu böyle olan kadının normal olması beklenmezdi zaten.
Şükretmeyi bilmiyolar eşim çok beter ni insan yemek konularında babası da öyle

Kavurma + pilâv gibi anlaşılıyor.
Siz kavurmalı pilav yaptınız galiba. Neyse mesele bu değil zaten.

Eşiniz çok ayıp etmiş, yaptın bi iyilik sus bari be adam. Kaynana da gerçek yüzünü göstermiş. Üzulecek birşey yok, zararın neresinden dönülürse kardır. Mesafenizi koruyun bundan sonra

ev kimin üstüne oldu kilit nokta bu bence hazmedememiş olabilir o yüz den bir yerden sarmış işte..
menü gayet güzel eşin en başta hata yapmış kv tüy dikmiş :sinirli:
Ev kv nin hala bizim hakkımız yok zaten istemeye sağolsunlar ama saçımı süpürge etmemi beklermiş meğer

Merhabalar
Yani ben öyle bilirdim
Yemeğin neresi kuruymuş,çorba,salata,cacık ne oluyor yemek bahane kavga şahane olmuş evi sattıkları için gider ayak trip yapmış kayınvalide,yeni alınan evin tapusu kimin üzerine eğer kendi üzerine olmadıysa trip atma nedeni bu olabilir.

Kavurma + pilâv gibi anlaşılıyor.
Siz kavurmalı pilav yaptınız galiba. Neyse mesele bu değil zaten.

Eşiniz çok ayıp etmiş, yaptın bi iyilik sus bari be adam. Kaynana da gerçek yüzünü göstermiş. Üzulecek birşey yok, zararın neresinden dönülürse kardır. Mesafenizi koruyun bundan sonra
Kenarına koymak yerine birlikte pişirdim kv bayıla bayıla yedi

Kayınvalidemle evliliğimin ilk 2,5 yılında çok iyidik annem gibi severdim allah şahit
Sonra gerçek yüzüyle bir karşılaştım hayatımda böyle bir insan ne gördüm ne duydum aklım şaştı
Normalde iyi insan olabilirler ama işin içinde oğulları girdi mi hemen hemen hepsi bi vicdansıza dönüşüyor

Yemeğin neresi kuruymuş,çorba,salata,cacık ne oluyor yemek bahane kavga şahane olmuş evi sattıkları için gider ayak trip yapmış kayınvalide,yeni alınan evin tapusu kimin üzerine eğer kendi üzerine olmadıysa trip atma nedeni bu olabilir.
Onun üzerine hala

Back
X