kayinvalideme gicik oluyorum

ferzan30

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2017
54
18
3
34
Arkadaslar 8 yillik evliyim 7 sene kv kp cok iyi davrandim kusurlarini cok olmasina ragmen gormemeye calistim ama zorla ugrasa ugrasa kendilerinden nefret ettirmeyi sonunda basardilar kayinpederim cok huysuz surekli biraraya geldigimizde herseyimizi elestirir gicik gicik konusur kayinvalidemde icten pazarlikli sessiz durur arkamdan iş cevirir ikisinide hic sevmiyorum biraraya geldigimizde diken ustunde duruyorum resmen yanlarinda icimden ne konusmak geliyor nede gulmek surekli esimle aramizi bozmaya calisiyorlar yuzumuz biraz asik gitsek seviniyorlar anlicaniz hic rahat degilimher haftada gorusuyoruz ben bunlarla nasil esimle arami bozmadan basedecegim bana bi akil verin nolur

Eşinin at gözlüklerini çıkarmakla başla işe, bu kadar şeyi nasıl görmüyor ???

Cevap belli bu kadar sık gorusmeyeceksiniz.
Hayatinizin icinde olmayacaklar her an.
Bir sekilde mesafe koyacaksiniz.

Valla sekiz yildir ugrasiyorum her yolu denedim anlamasi icin dünya kadar kotuluk yaptilar arkasindan bir iyilikle hallettiler esimin gozunde herseyi onceleri bana hak veriyordu savunulacak hicbir taraflari olmadigi ama bu sene biraz iyi davranmaya basladilar hemen onlarin safina gecti simdi ben bisey deyince benim icin problem yok sen sıkıntı yapiyorsun rahat ol ben idare ederim diyor:(

Arkadaslar 8 yillik evliyim 7 sene kv kp cok iyi davrandim kusurlarini cok olmasina ragmen gormemeye calistim ama zorla ugrasa ugrasa kendilerinden nefret ettirmeyi sonunda basardilar kayinpederim cok huysuz surekli biraraya geldigimizde herseyimizi elestirir gicik gicik konusur kayinvalidemde icten pazarlikli sessiz durur arkamdan iş cevirir ikisinide hic sevmiyorum biraraya geldigimizde diken ustunde duruyorum resmen yanlarinda icimden ne konusmak geliyor nede gulmek surekli esimle aramizi bozmaya calisiyorlar yuzumuz biraz asik gitsek seviniyorlar anlicaniz hic rahat degilimher haftada gorusuyoruz ben bunlarla nasil esimle arami bozmadan basedecegim bana bi akil verin nolur
Bende hiç anlamıyorum bunu kız aileleri mutlu olmamızı isterken erkek aileleri neden mutsuzluğumuza sevinir ,,

hakikaten .. neden böyle? Ama hep bu böyle.
Çok mu mutlu olacaklar oğullarının evleri huzursuz olunca?
Bide benim basımda var vallahi anlamıyorum eşimle aramın açılmasını o kadar çok istiyorki bende hep diyorum eşime sen mutluyum dedikçe ailen olay çıkartıyor hep diye neden yani , neden oğullarının mutlu olduğunu bile bile uğraşırlar daha

Ayni sorunları bende yaşıyorum yokdim artik nefret ettim.

Şu forumda kayinvalidesine gıcık olmayanı görmedim daha :)) yalnız değilsin üzülme :)) halbuki onlar da çok sever poncik gelinlerini :)

Sürekli görüşmek zorunda değilsin ..esin yalnız gitsin ,illa seni de götürmek isterse ayda bir git ..sen rahat ,kafa rahat ..

Bu kv kp ile her hafta niye göruşulur bende bunu anlamam.Hani bir laf vardır ya; ne şeytanı göreyim ne salavat getireyim.Görmeyin görüşmeyin ayol bu kadar sık.Biz hiç görmüyoruzda noluyor? bak mutlu oluyoruz :)

Esine sürekli kayinvalide gile gitmek isterse yatakodasi gecelerini yasakla yola gelir :KK53:

Saka bir yana üzüntünü skintini duygusal bir bicimde ifade et aglayacak gibi oldugunda agla sessizlige bürün olgun davran sakin bagirip cagirip ona buna bagirma hakliyken bile haksiz cikarsin ..

Yanliz gondermeyide denedim bu seferde doldurup bizden sogutuyorlar esim hemen herseye inanan bi tip bizim yuzdeyuz hakli oldugumuz mevzulari bile kendi lehlerine ceviriyorlar bu sefer esimin bana inanci kalmiyor valla yanlizmi gondersem daha iyi tekmi bende karar veremedim okadar gicik olmusumki adam ordan gelip guzel bisey soylese ters anliyorum ufff bu kavinvalide sendromunu nasil asicam ben yaa

Bizden soguyunca ne gececek ellerine anlamiyorum kv kp ler hepmi sorunlu ya bu gelinlerin cektigi ne bu huysuz ihtiyarlardan sevilmek sayilmak varken niye nefret ettiriyorlar bunlar kendilerinden

Bir an benmi konu actimda haberim olmadi sandim ayni benim kv kb ben mesafe koyarak cozdm olayi 2 ayda 3 ayda gidiom esimi gonderiom mutluyuz bu sekilde

Esiniz iki ayda kendiside gitmeyi kabul ettiyse ne ala valla cok sanslisiniz benimki haftalik gorusmek istiyor

Back
X