kayınvalideme ne oldu ?

pembepinar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
1.206
2
0
Erzurum
ben yeni evli sayılırım .kayınvalidemide severim .ama dün yaptığı şeye anlam veremiyorum .eşimi aramış kurban bayramında ne yapıcaksınız demiş .eşimde biz tatile gidicez demiş bayram için .oda bozulmuş kızmış neyse bugün de biraz önce aradım açmıyor .kızmış banada .koskoca kadın sinrilerim bozuldu .biz yeni evliyiz sonuçta tatile çıkmak istememiz neden böle sorun oluyor .severdi beni şimdi şu yaptığına bakın .eşimde annesine çok düşkün kırmak istemez hiç .bugünde gidicek yanına işten çıkınca .eşimi ikna eder mi acaba ?nefret ediyorum böle durumlardan .çok sinirlerim bozuldu .arıyorum açmıyor bide sanki ne yaptıysam ben .

Canım buyukleri ziyaret etmek iyidir..hele ki bayramlarda..
Siz de birinci gun gidin elini opun sonra gidin yıne tatılınıze..
Takacak ne var anlamadım...

ben yeni evli sayılırım .kayınvalidemide severim .ama dün yaptığı şeye anlam veremiyorum .eşimi aramış kurban bayramında ne yapıcaksınız demiş .eşimde biz tatile gidicez demiş bayram için .oda bozulmuş kızmış neyse bugün de biraz önce aradım açmıyor .kızmış banada .koskoca kadın sinrilerim bozuldu .biz yeni evliyiz sonuçta tatile çıkmak istememiz neden böle sorun oluyor .severdi beni şimdi şu yaptığına bakın .eşimde annesine çok düşkün kırmak istemez hiç .bugünde gidicek yanına işten çıkınca .eşimi ikna eder mi acaba ?nefret ediyorum böle durumlardan .çok sinirlerim bozuldu .arıyorum açmıyor bide sanki ne yaptıysam ben .

telefonunuzu duymuyor olabilir.olan her durumu kendinizle bağdaştırıp,kendinizi yıpratmayın..yeni evliymişsiniz,zamanla herkes birbirine,olan durumlara alışacaktır,merak etmeyin..

Kayınvaliden,başka şehirde mi yaşıyor ?

Yani yanına gitmeniz için,bayramı mı bekliyordu ?

size tavsiyem sessiz izlemede kalmanız eşiniz ve annesi arasındaki soruna çözüm bulacaktır.açmıyorsa ısrarcı olmayın aramayın oluruna bırakın eşinize tepki göstermeyin olumsuz birşeyler söylemeyin.anlayışlı olması gerekiyor aslında kayınvalıdenızın ama bunu sağlaycak olan eşinizdir siz annesini eleştirir şekildew konuşursanız ters tepebilir netice annesi kendiniz annenize olumsuz söylemde bulunmasını istermisiniz öyle düşünün.eşinizle anensi arasındki gerginlik sürecekse ve eşinizde çözüm bulamıyorsa ona öneri olarak ilk günü beraber geçirebilceğinizi söyleyin en azından güzellklıee çözüm bulmayı deneyin.zamanla hersey rayına oturacaktır.

Kırılmıştır kadıncagız.
Napsın onlarda bayramda evlatları sevdiklerini yanında olsun isterdir.
Gönlünü alın
Hoşnut bir şekilde gidin tatile.

size tavsiyem sessiz izlemede kalmanız eşiniz ve annesi arasındaki soruna çözüm bulacaktır.açmıyorsa ısrarcı olmayın aramayın oluruna bırakın eşinize tepki göstermeyin olumsuz birşeyler söylemeyin.anlayışlı olması gerekiyor aslında kayınvalıdenızın ama bunu sağlaycak olan eşinizdir siz annesini eleştirir şekildew konuşursanız ters tepebilir netice annesi kendiniz annenize olumsuz söylemde bulunmasını istermisiniz öyle düşünün.eşinizle anensi arasındki gerginlik sürecekse ve eşinizde çözüm bulamıyorsa ona öneri olarak ilk günü beraber geçirebilceğinizi söyleyin en azından güzellklıee çözüm bulmayı deneyin.zamanla hersey rayına oturacaktır.

umarım böle bir konudan gerginlik çıkmasını istemiyorum .

tamam öle yapıcaz zaten ama hiç gitmemizi istiyor tatile yani orda geçirmemizi tatili istiyormuş

hmm..valla boyle kaynanaları anlamıyorum yaa!!
oglunuz sizden cıktı artık..bırakın kendi ailesine odaklansın..sanki sanarsın hala karınlarında tasıyorlar..
ben direk tatile gideceginizi dusundum canım kusuruma bakma..
tabii ki hakkınız yani tatile gitmek..
usulunce buyukler ziyaret edildikten sonra cıkılmak isteniyorsa tatile cıkılır..
buna da kimse karısamaz!!

Kırılmıştır kadıncagız.
Napsın onlarda bayramda evlatları sevdiklerini yanında olsun isterdir.
Gönlünü alın
Hoşnut bir şekilde gidin tatile.

öyle ama biz yakın oturuyoruz yani eşim sürekli gidiyor bende gidiyorum eşim her gün uğruyor nerdeyse iş çıkışı .benim ailem başka memlekette ben ne yapayım o zaman .ben fedakarlık yapıp buraya geldim eşimi sevdiğim için ama tatilde biraz dolaşmak istiyorum bunu çok gördü bize .zaten ilk günü el öpüp gidicektik ama onada bozulmuş her gün orda olmamız gerekiyormuş

hmm..valla boyle kaynanaları anlamıyorum yaa!!
oglunuz sizden cıktı artık..bırakın kendi ailesine odaklansın..sanki sanarsın hala karınlarında tasıyorlar..
ben direk tatile gideceginizi dusundum canım kusuruma bakma..
tabii ki hakkınız yani tatile gitmek..
usulunce buyukler ziyaret edildikten sonra cıkılmak isteniyorsa tatile cıkılır..
buna da kimse karısamaz!!

bencede öyle .bide aradım iki kere cebini açmıyor bile şu an .bugün de eşim gidince doldurur artık

Şaşıracak bir şey yok canım
Özüne dönmüş.
Tipik kaynana sendromu.
Şu ana kadar isteğine aykırı bir durum olmadığı için tepki vermemiştir sadece.
hiç karışmayın, anne oğul çözsünler.
Ama planınıza bağlı kalmak için eşinizle konuşun.
Yoksa her bayramınıza ipotek koyacaktır.

madem senin ailen uzakta..eşine soyle bir gun sizde kalalım..nasılsa benim ailem uzakta hep goıremiyorum..
diğer gunlerde onlarda olalım de..bakalım kabul edecekler mi??
bu ne yaa hep bana hep bana....azıcık da rabbenaa!!!

en azındannn sebep siz olmayn onlar aralarındaki sorunu halletsinler bence birşey oluncaa oğlunun yaptıkları batmaz evlattır ama siz elsinizz :) hayatın gerçekleri bunlar umursamıyor gıbı gorunun bencee

Şaşıracak bir şey yok canım
Özüne dönmüş.
Tipik kaynana sendromu.
Şu ana kadar isteğine aykırı bir durum olmadığı için tepki vermemiştir sadece.
hiç karışmayın, anne oğul çözsünler.
Ama planınıza bağlı kalmak için eşinizle konuşun.
Yoksa her bayramınıza ipotek koyacaktır.

biraz anlayışlı olabilir sonuçta .benim ailem yok sanki hiç .geldim taa istanbuldan buralara .sıkılıyorum sürekli evdeyim zaten biraz dolaşmak benimde hakkım sanırım .böyle tepki vermesi çok saçma mesafemi koyucam bende

genelde boyledirler isde etden pufden seylere konu cikartip huzur bozarlar durduk yere....

insallah devami gelmez bu huzursuzluklarin...

ayrıca bana yakın olan yerde 4 gunumu neden gecireyim yaa??
yok boyle sacmalık...
bence sen ben annemi gormek istiyorum de..
tatile gidecegıne oraya gıt..
hem esin annesini dinlerse ne yapacaksın??
annen kırılmayacak mı? kaynanasında 4 gun durdu bana gelmedi diye?

madem senin ailen uzakta..eşine soyle bir gun sizde kalalım..nasılsa benim ailem uzakta hep goıremiyorum..
diğer gunlerde onlarda olalım de..bakalım kabul edecekler mi??
bu ne yaa hep bana hep bana....azıcık da rabbenaa!!!

evet aynen sanki benim anem bbam yok .her gün görüyor oğlunu hergün gidiyor adam ziyarete daha ne istiyor anlamadım .bende ailemi özlüyorum ben ne yapayım yani .annemlere 1 ay önce gitmiştik o yüzden tatilde bir yerlere gidelim dedik ama durum böle oldu sinirlerim bozuldu

Back
X