Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevdiğim bir deyim vardır, hem pastam dursun hem karnım doysun denmez. K.valideniz baksın istiyorsunuz ama yakınında olmak istemiyorsunuz. Haksızsınız. Kimse çocuklarınıza bakmak zorunda değil, bakmalarını istiyorsanız onların koyduğu şartlara uymanız gerekir.
Sabah giderken götürüp aksam alamaz mısınız cocuklarınızı?
Çok sevdiğim bir deyim vardır, hem pastam dursun hem karnım doysun denmez. K.valideniz baksın istiyorsunuz ama yakınında olmak istemiyorsunuz. Haksızsınız. Kimse çocuklarınıza bakmak zorunda değil, bakmalarını istiyorsanız onların koyduğu şartlara uymanız gerekir.
Ben 1 ay önce doğum yaptım ikizlerim oldu. 2 ay sonra işe başlayacağım,kayın validemlerin evi çok uzak'ta olduğu için çoçuklara bakamayacağını söylüyor,Annem'de ben hastayım nasıl bakayım baka bilsem gelirim diyor. Benimde parasal yönden biraz sıkıntım var ne yapmam lazım bilmiyorum! kayınvalidem çocuklar doğmadan bakarız dediler şimdide evin uzaklığını bahane ediyorlar evini bizim evin yanına taşı bakalım diyor bende yanına taşınmak istemiyorum çünkü yanına taşınırsam benim evimde bakacak bende onuN ben evde yokken kalmasını istemiyorum! LÜTFEN YARDIM....