Annemi çekemiyor annemle uğraşıyor....
ama çocuk bakmaktan pek anlamadığı için anneme dedimki anne sen bir kaç gün kaynana varkende gel biraz senden öğrensin dedim....
Bu cümlelerinizden zaten kayınvalidenizi aşağı gördüğünüz anlaşılıyor. Annemi çekemiyor ne demek? demekki siz ona böyle hissettirmişsiniz.
Sizin anneniz çocuk bakmaktan anlıyor ama eşinizin annesi kocanızı yetiştirdiği halde anlamıyor öyle mi?
siz zaten yaptığınız ayrımcılığın saygısızlığın farkındasınız bence. Hepiniz bana kızacaksınız falan diye söze başlayarak önce nabız yokluyorsunuz sonrada birkaç destek mesajı alınca vizdanınızı rahatlatıp gerçek fikirlerinizi açığa çıkartıyorsunuz.
Tabi ortada bi haksızlık varsa kendini savunmak doğrudur ama eşinizin onurunu ailesinin onurunu düşünmeden yaptığınız bu hareket zaten seviyenizi gösteriyor.
Evlense bile annesinin eteğinin altından çıkamayan erkeklerden pek haz etmem sizde bunun kadın versiyosunuz sanırım. Eşinizin ailesini daha benimseyememişsiniz annem en doğrusunu bilir diye ortalarda dolanıyorsunuz. Büyükler sizin tarafınızdan olmayınca onun tecrübesinin olgunluğunun bi önemi kalmıyor.
Biliyorum sizi destekleyen yorumlara neşeyle bakarken, buraya fikir almak eleştirileri görmek için başlık açtığınız halde olumsuz bi fikir ortaya attım diye saldıracaksınız.
Bence biraz adeletli olun ilerde çoçuğunuz büyüyecek sizde ele karışacaksınız o günleri düşünün. O zaman
ne olursa olsun sizde sorunları aile içinde çözmek isteyeceksiniz. Gelininizden hatalıda olsanız saygı anlayış bekleyeceksiniz.