çok sıkıldım bende kaç gündür sinirden kuduruyorum.benim kayınvalidemle kayınpederim allah için iyi insanlardır ama kayınvalidemin emrivakileri hiç bitmez.bide bunları masun anne istekleri rolüne bürünerek okadar güzel oynarki eşim ona asla hayır diyemez.mesela bi yere gidilecek bizimle plan yapar o gün o saatte hiç sizin planınız varmı gelebilirmisiniz sormak yoktur. eşimde hemen napalım annem öyle istedi çocuklarını yanında görmek istiyo der hiç itiraz etmez.yeni bombamız tatil planı yazın ailecek tatile cıkıcakmısız.planlar kurulmuş herşey tamam. evleneli 2 yıl bile olmadı kayınvalideyle tatile cıkmakta ne alaka.deli olucam ya kızdığım aslında kayınvalidem değil eşime ailesi denilince akan suların durması.halbuki dese bana tamam önce senimle tatile cıkarız sonra ailemlede bi kaç gün biyerlere gideriz problem olmıcak. ben bu emrivakilerden nasıl kurtulucam cıkış yolu bulamıyorum eşimle konuşunca hep o çok masum cocuklarını yanında istiyen anne ama ben hep itiraz eden eş.evlilikte en zoru eşine derdini anlatamamak