Kayınvalidemin emrivakileri

[SUB][/SUB]gitme sen bırak ana oğul beraber gitsinler..

çok sıkıldım bende kaç gündür sinirden kuduruyorum.benim kayınvalidemle kayınpederim allah için iyi insanlardır ama kayınvalidemin emrivakileri hiç bitmez.bide bunları masun anne istekleri rolüne bürünerek okadar güzel oynarki eşim ona asla hayır diyemez.mesela bi yere gidilecek bizimle plan yapar o gün o saatte hiç sizin planınız varmı gelebilirmisiniz sormak yoktur. eşimde hemen napalım annem öyle istedi çocuklarını yanında görmek istiyo der hiç itiraz etmez.yeni bombamız tatil planı yazın ailecek tatile cıkıcakmısız.planlar kurulmuş herşey tamam. evleneli 2 yıl bile olmadı kayınvalideyle tatile cıkmakta ne alaka.deli olucam ya kızdığım aslında kayınvalidem değil eşime ailesi denilince akan suların durması.halbuki dese bana tamam önce senimle tatile cıkarız sonra ailemlede bi kaç gün biyerlere gideriz problem olmıcak. ben bu emrivakilerden nasıl kurtulucam cıkış yolu bulamıyorum eşimle konuşunca hep o çok masum cocuklarını yanında istiyen anne ama ben hep itiraz eden eş.evlilikte en zoru eşine derdini anlatamamak :(
Sorun eşinde.
O bu kadar izin vermeseydi, kv'den bu durumu abartmazdi.
Kv ile tatile gidenlere okadar şaşırıyorumki anlatamam..
Üzülüyorumda sizin icin..

Sen bir daha tatillere kendi ailenide getir!!!
Bakalım eşinin ve kv'denin bu tutumu hala devam edecekmi;)
Emin ol, eşin rahat edemeyeceği için ozaman ancak seni anlar;)

Yada bu tatile gitmeyecegini söyle.
Evde kalırım daha iyi de! Ama aileme giderim deme aman

Son düzenleyen: Moderatör:
bikere emrivakisini anlamamazlığa vurdum bende bi emrivaki yaptım hemen oğlunu arayıp çok kırıldım falan demiş.annen beni sanamı şikayet etti dedim eşime.yok canım benim annem öyle yapmaz dedi sadece üzülmüş onu anlattı dedi.
evliliğimde anladığım bişey var.hep politik olucaksın.hep stratejik oynıcaksın. binevi hürrem sultan olucaksın.sanırım zamanla kazanılan bi yetenek bu.çünkü beni kayınvalidem kaynanasıyla kanınpederinden cok çekmiş hep anlatır bana böyle böyle yaptılar diye.o zaman ezilmiş ama politik olmayı öğrenmiş.

benim kayınvalidem değil de eşim evlendiğimizin 2.yılında görümcelerimle tatile gitmeyi düşündü.aslında spontan gelişti olay.oturuyordur bunlar birden tatil pşanı yaptılar işte tekne turu felan yapalım diye.eşim de atladı hemen olur dedi ben kalakaldım öylece.yani görümcelerimle tatil keyifli olur neşeli,zararsız insanlar ama eşimin benim fikrimi almadan olur demesine dellendim ve saydırdım evde doğal olarak.neticede gidilmedi beraber ben iznimi ayarlayamadım felan.ama ben de başbaşa tailden yanayım.kalabalık olunca her kafadan bi ses çıkyo.sen de başbaşa gitmek istediğinizi,kayınvalidenin yanında rahat olamayacağını söyle baktın hala ısrar ediyor gitmiyorum o vakit de otur köşene...

bikere emrivakisini anlamamazlığa vurdum bende bi emrivaki yaptım hemen oğlunu arayıp çok kırıldım falan demiş.annen beni sanamı şikayet etti dedim eşime.yok canım benim annem öyle yapmaz dedi sadece üzülmüş onu anlattı dedi.
evliliğimde anladığım bişey var.hep politik olucaksın.hep stratejik oynıcaksın. binevi hürrem sultan olucaksın.sanırım zamanla kazanılan bi yetenek bu.çünkü beni kayınvalidem kaynanasıyla kanınpederinden cok çekmiş hep anlatır bana böyle böyle yaptılar diye.o zaman ezilmiş ama politik olmayı öğrenmiş.

eşimde der ki ben bu kadınları anlamıyorum. kendileri kayınvalidelerinden çekerler. kendileri kayınvalide olduklarında gelinlerine çektirirler. geline karışır oğullarına ağlanırlar. oğulları gazlanır. gelinleri sinirlenir. kadının kadına yaptığı bişi bu bizi karıştırmayın :)

Back
X