kayınvalidemin,esimin eskilerini anlatma merakı

Susuz

Guru
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2008
909
1.102
313
Edirne
Arkadaslar merhaba,kv ile aramız cok iyi değil,yani laf dalaşına girmedik ama birbirimizi sevmiyoruz işte.Neyse ben sadede geliyim;kv bundan bir hafta önce bana esimin eski kız arkadaşını anlattı,inanılmaz rahatsız oldum...
bize neler çektirdi diye anlatıyor bir yandan da kızı anlatıyor..esimle tatile gitmelerini falan anlatti ve daha neler neler,bunlar burda yazabildiklerim...bu kız bitti ,baska kızı daha anlatacaktı kı ,biliyorum anlatmanıza gerek yok dedim...
Açıkçası ben hala çözemedim ,bana neden anlattı bunu..Hani kızı övse diyeceğimki: beni kızdırmak içın anlattı.Ama kızdan hiç iyi bahsetmedi..O kadar sinirlendim ki,bana neden anlattığıni hala çözemedim..
Bana yardımcı olursanız cok sevinirim..

kötü anlatır gibi yapıp sinirini bozmak istemiş olabilir. tatilleri ne karıştırıyo araya?

kv nin ne yapacağı belli olmaz sen canını sıkan olursa sert bi dille sustur. eski kızı anlatmak için seni mi bulmuş dertleşmeye. dertleştiğini sanmıyorum. ben böyle seviyesiz sohbetlerden dedikodudan hoşlanmıyorum seviyeli sohbetleri seviyorum de :P

kızı kötülüyor ama amaç seni sinir etmek .hem kızı kötüleyerek sana şirin görünecek ama sinir olduğunu bildiği için de içten içe sevinecek ama izin verme gelmiş geçmiş anne boşver bu konuları de

Benim kv de de yapmıştı aynı şeyi hem de ballandıra ballandıra yok şöyle güzeldi yok saçları lüle lüleydi yok kapıdan ayrılmazdı yok paşa kızıydı yok oğlumun peşinden çok koştu.... hatta o kadar kız koştu seninle nasıl evlendi anlamadım bile dedi :) o an çok bozuldum ama sonra hiç takılmadım yaşlı sonuçta kafasına göre güya beni eziyo :) annem de orda lafı yapıştırıvermişti zaten benim de kızımı üniversite hocaları şunlar bunlar istedi ama senin oğlunu seçti diye :) Boşvericeksin canım bayılıyolar oğullarını putlaştırmaya duyma geç git ama eşine rahatsızlığını dile getir tabi öyle kafasına göre konuşamasın seninle annesini haklı bulursa benim annem sana böyle şeyler anlatsa sen ne hissederdin de eğer güler geçerdim diye bir cevap verirse iyi anneme söyleyim konuşurken aklına geleni söylesin annen gibi dersin o zaman anlar eminim

takılın derim ben.hem sizi kızdıracak oğlunun eski anılarıyla aklı sıra, hem de seni övecek( bak o kızı beğenmedi kız terbiyesizdi, gitti senin gibi terbiyeli bir kızı aldı, gibisine...) yani..anla işte...nasıl anlarsan:)
ben olsam şu cevabı verirdim.bana ne annecim elin kızındaaaaann, bana ne oğlunun eski sevgilisinden.geçmiş ola..kısaca böyle şeyleri takıntı yapmadığını bilsin,ii olur;))))

Neden size bunları anlattığını sorsaydınız kv. Sonuçta her insanın yapısı farklıdır o an ne düşünüp eskiyi anlattı bunu bilemeyiz..

Aman kaynana işte gül geç sonuçta beni seçmiş benimle evlenmiş onlarla anlaşamamış demek ki kafasına göre birini bulunca yani beni kaçırmak istememiş deyin zira ben aynı şeyi söylemiştim. Kaynanam beni hiç istemiyordu başka şehirdendim tanımıyordu hep kendi çevresinden birini istemiş tanınmış bir aile çünkü kendi arkadaşlarının kızlarını istedğini yüzüme söylerdi sonra Yalova'da yazlıkları var orada o zamanlar belediye başkanının kızı varmış çok güzelmiş onu ayarlıcaktım filan dedi. Ne kızlar vardı arkadaşlarımın nasıl güzeller istemedi dedi. Bir gün yaz zamanı Yalova'ya yazlığa gittik eşimle bir kadınla karşılaştık kadın diyorum evlenmiş barklamış çocuğu var bizim eşimle yaş farkımız var filan neyse kız eşimi gördü selamlaştu muhabbet ettiler öyle gitti aynı apartmandaymış o da. Ama eşim tanımadı bile kimdi bu ya adını bile bilmiyorum iyi rezil olmadım idare ettim dedi ama gayet normal biri olarak konuştu. Gittiğimizde annesine sordu ya bir kız gördük sana selam söyledi konuştuk ama kızı tanımayadım kimdi bu yaa dedi. Kaynanam da aaa tanımadın mı o kızın sende gözü vardı ya az istememişti seninle evlenmeyi aranızı yapma çalımıştıkta istememiştin dedi eşim hiç hatırlamadım dedi kapattı konuyu kaynanam kapatmıyor ay nasıl güzeldi o kız hala güzel mi çocukları olmuş demek vay vay kaçırırlar mı öyle kızı tabi dedi eşim bir sinirlendi anne ne diyorsun yaa dedi eşimin yanında terbiyesizlik bu yaptığın kızla çıkmadım bile ki hatırlamadım bile selam verince o konuştu diye konuştum hatırlasam böyle şeyler olduğunu öle geçerdim benim neden haberim yok bunlardan dedi kaynanam oğlum sen hatırlamıyorsundur dedi çok komikti ama birkaç kez eşimden veto yiyince daha ağzını açamaz oldu.

şöyle ağzının payını verecektinki bişeye benzeseydi...şeytandanda iki gün önce doğmuş kılkuyruk..bitanede bende var

eşin ve senin aranı bozmak için anlatmış
e tabi akıllı kadın direk överek anlatsa sen eşine söliceksin ve eşinle kendisinin arası bozulacak
kurnazlık yapmış

iyi sana anlatmıs.. benımkı poposunu bana donup esıme hatırlatmaya calısmıstı kas gozle
tv de bır oyuncunun uzaktan akrabasıymıs da kız, bu sey degıl mı dıyo, hanı sey vardı da bılmemne..
esım de ne kım ne demeye calısıyosun sen dıye dellenıp benı toparladı gıtmıstık evden :)
bı acaıpler yaa

iyi sana anlatmıs.. benımkı poposunu bana donup esıme hatırlatmaya calısmıstı kas gozle
tv de bır oyuncunun uzaktan akrabasıymıs da kız, bu sey degıl mı dıyo, hanı sey vardı da bılmemne..
esım de ne kım ne demeye calısıyosun sen dıye dellenıp benı toparladı gıtmıstık evden :)
bı acaıpler yaa

hayır yani madem istemiyorsun ne diye evlendriyosun. Alla düzenle kurarlar günahına girerler sonrada böyle yaparlar bu kaynanaların kanında var adını koyamadığım şey her ne haltsa :37:

Back
X