Kayınvalidemin Hediyeleri!!!!

Sende bi alemsin ya kadin aliyo iste hediyenin kalitelisi kalutesizimi olur ya.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şaka gibisiniz. Çok şükür ki etrafımda sizin gibilerden çok yok.

oysa sen berbat bi kabus gibisin, sanal kirlilik senii... senin gibi saldırgan kişiliklerin etrafında benim gibi düzgün insanlar kalır mı hiç... hiç evet burda hiç arkadaşın olmadığı gibi gerçek hayatta da yoktur kesin o yüzden sıkıntıdan saldırgan hale gelmişsin:1: :1: :1: :1: s sen insanın yolda yürürken önünü kesen tinerciler kadar bilincini kaybetmiş bir görüntü oluşturuyorsun. yahu konu sahibi değilsin, benim yorumum çoğunluğun da yapmış olduğu tarzda bir yorum onca yorum arasından gelip bana saldırmaktaki amacın ne!! yoksa bi yerlerde yaptığım bi yorum sana dokundu da onun kinini mi kusuyorsun!!! seni burda bırakıyorum saldırılarından kaçarak uzaklaşıp bir daha arkama bakmadan gidiyorum....

arkadaşın zor biri olduğunu forumda birçok kişi düşünüyor sadece ben değil, ciddi problerin olmalı ki saldırıyorsun yazık acıdım sana. allah senin çevrendekilere kolaylık versin!!!!
...................................................................

Son düzenleme:
Arkadaşın zor biri olduğunu sanmıyorum ama sizin... Allah sizin de başınıza verirse anlarsınız. Tabi sizi başkasının başına verdiği için savunmaya geçmiyorsanız

konu '' kayınvalidemin hediyeleri'' konu ben değilim, konu hakkında yorum yapmıyor direkt bana saldırıyorsun beni tanımadığın halde şahsımla ilgili yorum yaparak çok ama çok komik oluyorsun.... senin derdin konu değil derdin bana saldırmak çok net ortada.... hırsından gece uyku tutmamış sabahın 7' sinde kalkmış siteye girip bana saldırmaya devam etmişsin. cidden problemlisin sen.... allah seni kimin başına verdiyse artık kimbilir neler çektiriyorsundur ona...

konu '' kayınvalidemin hediyeleri'' konu ben değilim, konu hakkında yorum yapmıyor direkt bana saldırıyorsun beni tanımadığın halde şahsımla ilgili yorum yaparak çok ama çok komik oluyorsun.... senin derdin konu değil derdin bana saldırmak çok net ortada.... hırsından gece uyku tutmamış sabahın 7' sinde kalkmış siteye girip bana saldırmaya devam etmişsin. cidden problemlisin sen.... allah seni kimin başına verdiyse artık kimbilir neler çektiriyorsundur ona...
Beni saldırganlıkla suçluyorsunuz, yazdıklarınızı tekrar okuyun isterseniz kim saldrgan kaba ve problemli?

Beni saldırganlıkla suçluyorsunuz, yazdıklarınızı tekrar okuyun isterseniz kim saldrgan kaba ve problemli?

Saldırganlıkla, etkiye-tepki olayını karıştırıyorsun...durduk yere ilk mesaj atan ve hakkımda hakaretvari eleştiri yapan sensin bu da saldırmak oluyor bense senin yaptığın saldırıya tepki veriyorum anlayabiliyor musun!!!!Senin gerçekten amacın farklı neden konuyla ilgili yorum yapmıyor hala beni eleştiriyorsun!!!! Bence sen geriye bi dön ilk mesajını bir oku... derdin ne anlayamıyorum cidden...şahsi bir sıkıntın varsa forumdaki bu konuyu kullanarak kirlilik yaratma yazmayayım diyorum sürekli tahrik edici mesaj gönderiyorsun hey allahım yaa....

Canim ben seni anliyorum. Durumun zor. Kaynanan hevesli biseyler yapmak istiyor, sen kafana gore takilip almak istiyosun. Kim olsa biraz sinir olur. Ama arkadaslarin dedigi gibi o alsin genede. Sende kendi istediklerini al. Bnim bir arkadas var kiyamam aklima geldi. Oda hamileydi ilk torun diye kaynanasi carsidan cikmiyodu. Kiyafetler yurume arabasi bebek nevresim takimlar, perde battaniye. O kizin burnundan getirmisti. Boyleleride var. Hatta artik dur demeseler bebk arabasini odayida alicakti eminim. Rabbim sag salim bebegini kucagina almayi nasip eylesin insallah tum hamislerin. Olmayanlaradagonullerine gore saglikli sihatli nasip etsin amin.

Canim kendince haklisin ama soyke dusun en azindan uzakta oturuyorlar herzqman girme sansi olmadigindan onun da gonlunu edersin
sende iatedigin gibi alir giydirirsin
bende bu konuda hassasim cocigumda hoslanmadigim bir kiyafeto mutsuz oldigum bir rengi bile.gormek.beni.huzursuz edebilir
ama torunu icin bu kadar hevesli olan bir babanneyide mutku etmek icin giydirmeye deger diye dusunuyorim

Ya kadın alsa kabahat almasa kabahat. İçinden gelmiş, heves etmiş. Bir tek çocuk sizde yok. Oda çocuk yetiştirmiş. Heralde ne alacağını bilir. Gidip çocuğa zarar verecek birşey almaz. Çok merak ediyorum anneniz aynı şeyi yapsa böyle tepki verirmiydiniz yoksa sağolsun annecim bir sürü şey almış mi derdiniz. Kaynana olunca pek yaranılmıyor galiba.

Bizde de benim annem aldi her seyimi. Lohusa takimima kadar aldi. Ilk torunu onun da kurban olurum her seyin en iyisini almis ama yine de mesele iyisi kötüsü degil gibi yani insan kendi de almak istiyor ben de iki uc bise aldim dolabini sifonyerini besigini arabasini kendi zevkime göre seçtim.
Icini bebiton doldurduktan sonra en berbat kiyafet bile ne kadar guzel görünür canim benim uzulme sen.benim kayinvalidem bir çöp almadigi gibi annem alimca da amaaan almasin ne geregi var benn bir cop almadim diyor ikinci torunu onun. Ilkine de bir bluz almis sadece. Var yemez benimki de maasi var hic masrafi yok ama almıyor iste. Kirma kadınin kalbini yanindayken giydirirsin guzellerinden.

bir kaçını ayır kayınvaliden gelince giydir üstünde görsün,zaten başka şehirdeymiş işi götürürsün. kalanlarıda arkadaşının komşunun bebeği olur, alıp para vereceğine kullanmadıklarını paketleyip bebek hediyesi yaparsın.
zaten bebek görmeye gelenlerin hediyelerinide beğenmeyeceksin ,onlarıda kaldır kanepenin altına sende başkasına götürürsün masraf olmaz

Begenmediklerini ihtiyaci olana dagitmak mi ne kadar igrenc bisey bu!:KK20:

Konu sahibi eskimiş eşyaları vermiyor ki, bebeğine giydirmek istemediklerini verecekmiş. Bunda kötü birşey yok ki..

Kayınvalideler de bebeğe hediye alsa suç almasa suç.
Almasa da bebeğime hiçbir şey yapmadı derdin.

selam kızlar. hamileyim.
k.validem bebeğe kafasına göre kıyafet alıp duruyor. çoğunu beğenmiyorum ve söylesem darılacak. çünkü ilk torun. ki bu kadın düğünde bana bir takı bile takmayan biri. farklı şehirlerde oturuyoruz.
şu an maddi durumumuz iyi değil. iki ay sonra elimize para geçecek o zaman istediğim gibi şeyler almak istiyorum. bu sefer de zaten bebeğin çoğu kıyafeti tamamlanmış olacak.
sinir oluyorum. onunla konuşmaya çekiniyorum anında küsen biri. aldığı kıyafetler de çok kalitesiz ve ben aldığım şeyleri kaliteli almak isterim.
eşim anne alma artık biraz da biz alalım dedi ama duramıyor. offf!!

Sen de hepsini kullanmazsin başkasına verirsin...ara ve ben gerekenleri aldım boşu boşuna masraf edip almayın şurada kac gun giyecek isterseniz de onun yerine başka bir şey alalım deyin gibi gibi...maddi durumunuz iyi değilmiş eğer onunda çok iyi değilse kalitesiz de olsa size yardım etmeye çalışıyor olamaz mı?

Back
X