• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidemin ince fikirleri..

sahtehayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
443
0
0
İstanbul
Merhaba kızlar kafama takılan bir sorun var sizinle paylaşmak istedim... Yan daıremdekı komsularıma kaynvalıdem gıtmemı istemiyor.. Benimde oyle bir niyetm yok zaten ama bastan peşin peşin uyardı beni..Ama kaynanam az once ordaydı ve geneldede gıder yanı hemde evde adamlar olmasına ragmen.. Evde hem gelın damat kaynanana kaynata yasıyor... Kalabalıklar gelen gıdenlerı cok olur... Kaynanamda bu gelını bana cok over bu arada:37: Bana zararlar yok sadece meraklılar o kadar... Anlamadıgım evde damat kaynpeder varken kaynanamn orda ısı ne... Ev kucukk bu arada kutu gıbı kadınların oturacak bı odası yok... Hem kendı gıdıyor hemde benım gıtmemı ıstemiyor... Ben zaten aksam vakti komsuma gıtmem.. Gitsemde evde erkek olmamalı yada samimi olmalıyım g... Kaynanamın bu fikri hakknda sızce ne dusunmeliym... Bana gitme diyen onlara yuz verme dıyen kaynana kendi neden gidiyor dersiniz fikirlerinizi esirgemeyin:kkk:

sen sonuçta genç kadınsın bizdede böyledir erkek vardır evde kaynan yaşını almış koca kadın bence onunla yarışma bir bildiği vardır

Benim aklıma ilk gelen

Demişsiniz erkekler var ev küçük vs..

Sizin o erkeklerin arasına girmenizi istememiş olabilir.

Kendi ben büyüğüm deyip gidiyordur

Ama benı bılıyor erkeklerın arasına gırmem zaten sımdye kadarda gıtmedım sokakta falan gorunce konusurm sadece... Belk kend buyu dıye gıttı dıyelım pekı neden samımı olmamı ıstemıyor... Kaynanam genelde bana boyle bırsey demedı sımdıye kadar bu konuda uyarınca sasırdım altında bırsey arıyorum halıyle:26:

Ama benı bılıyor erkeklerın arasına gırmem zaten sımdye kadarda gıtmedım sokakta falan gorunce konusurm sadece... Belk kend buyu dıye gıttı dıyelım pekı neden samımı olmamı ıstemıyor... Kaynanam genelde bana boyle bırsey demedı sımdıye kadar bu konuda uyarınca sasırdım altında bırsey arıyorum halıyle:26:

Canım belki hoşlanmadığı birşeyler farketmiştir.
Şimdi kendi büyük olduğu için rahat davranıyordur.
Fakat sen gençsin.
Boşver gitmezsin tabiki de, anne nihayetinde seni uyarmış..

Vardır bi bildiği

Sizle alakalı değildir.

Belki o ailede birşey görmüş hoşuna gitmemiş olabilir.,

Yada tüm ailede değilde orda bir kişide hoşuna gitmeyen bişey görmüştür

Sadece sizi uyarmıştır

Merhaba kızlar kafama takılan bir sorun var sizinle paylaşmak istedim... Yan daıremdekı komsularıma kaynvalıdem gıtmemı istemiyor.. Benimde oyle bir niyetm yok zaten ama bastan peşin peşin uyardı beni..Ama kaynanam az once ordaydı ve geneldede gıder yanı hemde evde adamlar olmasına ragmen.. Evde hem gelın damat kaynanana kaynata yasıyor... Kalabalıklar gelen gıdenlerı cok olur... Kaynanamda bu gelını bana cok over bu arada:37: Bana zararlar yok sadece meraklılar o kadar... Anlamadıgım evde damat kaynpeder varken kaynanamn orda ısı ne... Ev kucukk bu arada kutu gıbı kadınların oturacak bı odası yok... Hem kendı gıdıyor hemde benım gıtmemı ıstemiyor... Ben zaten aksam vakti komsuma gıtmem.. Gitsemde evde erkek olmamalı yada samimi olmalıyım g... Kaynanamın bu fikri hakknda sızce ne dusunmeliym... Bana gitme diyen onlara yuz verme dıyen kaynana kendi neden gidiyor dersiniz fikirlerinizi esirgemeyin:kkk:

belki komşularınızın evi huzurlu bir ortamdır,bozulmasını istemiyodur.

kolay oldu,stres atıyorum çünkü dediğiniz gibi:3::3: bilmiyorum ya,belki sizi çekiştiriyodur,bilmenizi istemiyodur samimi olmanızı istemiyodur ondan.

Hahah olabılır yanı stres atmak ayıp bişeymi:89: ama mantıklı geldı dusuncenız bir ihtimal olabilir... Yada dıger arkadasların dedıgı gıb benı dusunuyodur:37:

kolay oldu,stres atıyorum çünkü dediğiniz gibi:3::3: bilmiyorum ya,belki sizi çekiştiriyodur,bilmenizi istemiyodur samimi olmanızı istemiyodur ondan.

siz burdadamı karsı karsıyasınız :) allahım ya:) sahtehayat eşin ne derse onu yap eşin ne diyor bu duruma_?

Hahah olabılır yanı stres atmak ayıp bişeymi:89: ama mantıklı geldı dusuncenız bir ihtimal olabilir... Yada dıger arkadasların dedıgı gıb benı dusunuyodur:37:

öyledir ya,yoksa niye irtibatınızı engellesin:)yok valla stres değil ya,Allaha şükür aksine çok rahatım.hiç alakam yok stres atmakla.

siz burdadamı karsı karsıyasınız :) allahım ya:) sahtehayat eşin ne derse onu yap eşin ne diyor bu duruma_?

Evet ben huzur kacıranım huzur bozarım gunız kırmadan ıgneleyerek soyledı sagolsun:46: Eşim karısmaz bana guvenır her konuda bana zaten annemı dınleme ne dusunuyosan onu yap ben senn arkandaym der ama kaynanama karışma diyemem tabı he deyıp gecerım:27:

Son düzenleme:
inanın aklıma ilk gelen şey kaynananızın sizin bilmediğiniz bişeyi biliyor o aile vede bu yüzden sizin onlarla görüşmenizi isteemiyor :37:

bence kaynanan o ortamdan hoşlanmamış olabilir...seni koruyor da olabilir..kendi de meraklı bi tipse içlerine girip neler ne degiller bilmek ister ...zaten artık git dese de gitme malum kaynananla samimiler:40:

Back
X