Merhaba;Benim problemim kayınvalidemin ısrarcılığı ve emrivaki oluşu.Biraz uızun olacak bana bi akıl verirseniz çok memnun olurum...Yarın akşam eşimin dıdısında ailece bir toplantı var.15 günde bir bu aile toplantıları tetrarlanır.Eşimin burdaki akrabalarıda oldukça kalabalık.Kayınvalidem bundan 1 ay önce bize bu toplantıdan bahsetmişti,sizde katılın dedi ,bizde katılmak istemediğimizi söyledik.Fakat bundan 15 gün önce kayınvalidem tekrar arayıp bizi kuzenine çağırdı,ama biz gitmek istemediğimizi tekrar söyledik.Dün tekrar eşimin uzaktan akrabasında toplanacaklarını ve bizimde gelmemizi söylemiş eşime.Bende eşime benim gitmek istemediğimi çünkü ev sahibinin bizi davet etmediğini söyledim.Eşimde bana gelmezsen gelme ben giderim dedi,bende gidersen git dedim.Bunun üzerine eşim bugün arayarak,akrabasının onu arayıp davet ettiğini ve gideceğimizi söyledi..
Şimdi ne var bunda diyebilirsiniz ama ben adım gibi eminimki eşim annesine söyledi çağırılmadığımızı,oda akrabasını arayıp söyledi ve akrabasıda eşim arayıp davet etti.Yani emrivaki ve zoraki bir davet oldu..
Hayatım boyunca emrivakilerden ve hane içi müdahalelerden nefret etmişimdir.Ne birşey için ısrar ederim ,ne de ısrar edilmesinden hoşlanırım...Kayınvalidemin bu akrabaları ile görüşmemizi istemesindeki ısrarı,emrivakisi ve hoş olmayan davranışları artık beni çileden çıkartıyor....Benim anlamadığımı sanıyor ama ben eşime davetin kayınvalidem sayesinde zorla gerçekleştiğini anladığımı söyledim
Kızlar ne yapacağım lütfen bir fikir verin...Çağırılmadığım yere gitmek hiç tarzım olmayan bir davranıştır.Birde bu insanlarda benden çok hoşlanmıyorlar,benim nişanımda arkamdan söyledikleri kulağıma geldi teker teker.Üstelik eşimede söyledim...
Ufff kızlar içim daraldı valla yazdıkça
Şimdi ne var bunda diyebilirsiniz ama ben adım gibi eminimki eşim annesine söyledi çağırılmadığımızı,oda akrabasını arayıp söyledi ve akrabasıda eşim arayıp davet etti.Yani emrivaki ve zoraki bir davet oldu..
Hayatım boyunca emrivakilerden ve hane içi müdahalelerden nefret etmişimdir.Ne birşey için ısrar ederim ,ne de ısrar edilmesinden hoşlanırım...Kayınvalidemin bu akrabaları ile görüşmemizi istemesindeki ısrarı,emrivakisi ve hoş olmayan davranışları artık beni çileden çıkartıyor....Benim anlamadığımı sanıyor ama ben eşime davetin kayınvalidem sayesinde zorla gerçekleştiğini anladığımı söyledim
Kızlar ne yapacağım lütfen bir fikir verin...Çağırılmadığım yere gitmek hiç tarzım olmayan bir davranıştır.Birde bu insanlarda benden çok hoşlanmıyorlar,benim nişanımda arkamdan söyledikleri kulağıma geldi teker teker.Üstelik eşimede söyledim...
Ufff kızlar içim daraldı valla yazdıkça