kayinvalidemin israri

zeliss8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
38
0
46
Tekirdağ
Mrb arkadaslar kayinvalidemle aramizda gorunen bi sorun yok asli da ama esimin ve bnm ailem ayni sehirdeoturuyo biz 1000km uzaktayiz haliyle senede 2 3 kere anca geliyoruz ben somestr tatillerinde genelde tek basima geliyorum tek basima her gelisimde sorun cikariyor esimin ailesi biz gelmeden esimle anlastik 3 gun kal annemde dedi bnde tmm dedim gittim kaldim bgn esimi arayip kurmus kayinvalidem artik ne dediyse esim bana git kal bi daha dedi bnde kalamam her geldigimde ayni konu seyi yapiyosunuz dedim kalamam dedim kapattim teli zaten kaldigim 10gun kendi annemi kardesimi gormemi cekemiyo kadin memlekete yalniz geldigim her zaman ayni seyi yapiyo esim bile gelince orda cok kalmak istemiyo hep kavga ediyorlar esimle biktim artik bide bnm gelmek istemedigimi biliyorlar neden bni israrla cagiriyolar anlamadim amaclari bni mutsuz etmek galiba...

Maalesef bazı kayınvalideler
gelin alınca aldıkları gelinin bir ailesi yokmuş,o gelin ağaç kovuğundan çıkmış gibi davranıyorlarbenim kayınvalidem de istemezdi yeni evliyken benim ailemle görüşmemizi,bayramda onlardan kalkıp benim aileme gidiyoruz diye ilk bayram yaptığı suratı anlatamammmmorada kalıp hizmet etmem gerekiyor ben gelinim ya aileme sonra gitsem hatta hiç gitmesem de olur...siz eşinizle aranızı bozmayın böyle bir konu için nasıl olsa hepsi aynıtartışmayın boşyere..bir de o doldurursa çok kötü olr allah muhafazaa:26:

Kayınvalideniz eski zaman kayınvalidesi anlaşılan :)) O yapsın surat asmayı, siz asla ona yapmayın. Hatta; biz annemlere gidiyoruz anneciğim, siz de gelmek ister misiniz diye ona da sorun isterseniz. Annenizle görüşmeye devam edin ve bundan asla taviz vermeyin fakat onu da sakın dışlamayın derim. Sevgiler...

boş ver hiç umrunda olmasın canım
sanki seni görmeye bayılıyormus gibi ailenden uzaklaştırmaya çalışıyor
maksat sana rahatsızlık vermek
aile önce gelir
bence bu konuda kararlılığını göster hiç taviz verme ki her tatilde aynı sorunu yaşama

Ben hep tavrimi koruyorum ama anlamiyorlar malesef cok sewiyorlar bni huzursuz etmeyi bn mutsuz olursam cok mutlular neyseki esim uzatmadi cok saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…