Elektrikli Süpürgeler kayınvalidemin isteği üzerine süpürge arayışı

sbzkara

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
482
9
318
35
anneme süpürge alacagız bana araştırda iyisini alalım dedi bende araştrmaya diye girdim ama kendimi brda buldum :) arkadaşlar ben ilk başta çekim kuvveti yüksek fiyatı uygun bir makine arıyorum. sulu mu iyidir susuzmu bilmiyorum. fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum.

canım sulu olanları pek önermiyorlar kullanan arkadaşlarımda memnun değil ki birde temizlemesi çok sıkıntılıymış galiba

philips n süpergeleri çok iyi oluyo özellikle maraton ürünü ama oda biraz fiyatlı sulu süperge aman aman asla almayın diyorum 3 ay kullanabildik sonra motoruna su kaçtı kokusu ve temizliğide cabası

benim beko 2400w cılgın bır makine gerçektenama su var adamın belını agrıtıyor bence yuksek watt yanında makınenın tekerleklerının buyuk olmasıan dıkkt etmelisin çünkü govdeden buyuk teker demek onu cekmekte tasımakta kolaylık demektır bu da olası bel rahatsızlıklarını önler

motor gücü büyük süpürgelerin çok enerji harcadığı ayrıca çok ses çıkardığı söyleniyor.
sulu süpürgeleri firmalar yavaş yavaş üretimini bitiriyor.
şimdi hepa filitreliler üretimde ama bunlarıda filitrelerinin yıkanabilenleri olduğunu duydum
sanırım daha iyidir. birde bazı çihazlarda tek kullanımlık torba kullanıldığı söyleniyor.
şimmdilik öğrendiklerim duyduklarım bunlar
iyi bir seçim yapmanız dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…