- Konu Sahibi Deniznisan
-
canım ya aynı benim kayınvalıdem hatta benimki ileri versiyonu ben şizofreni olduğunu dşnyorum aynı zamanda çok tembel temizliğine dikkat etmez hastalık hastası bizi sürekli huzursuz ediyor hergn değişik bir yeri ağrıyor ben içime atıyordum susuyordum bu yüzden mıgren buldum galıba çok bencil artık susmuyorum ama mmknse kızını al kvdenden kıreşe ver daha çok küçük böyle saçma şeylerle kafasını doldurmasın inan kızının pisikolojisi onların sana olan bakışaçısından daha önemli benim kv bizimle yaşamak istiyor ben neyapacağımı bilmiyorum kocası yok evi parası var ama kendine hizmet etcek insan arıyo hanımağa nerdeyse 2 ayda bir yıkanır yemek bilmez bi işe yaramaz inanın abartmıyorum kızı bile uğramıyor yanına çok sıkılıyorum ALLAH yardımcım olsun....Kayınvalidemin psikolojik sorunları var,bazı insanların kendisine büyü yaptığına inanıyor.Damadının dünürünün görümcesinin,her biraraya gelişimizde başka bir hikaye anlatıyor.En son 6 ay önce görüştük gene böyle şeyler anlattı hatta kızımıda karıştırdı,işte büyü yapıyorlarmışmışta kızım yardım etmiş beraber kurtulmuşlar kızımda daha 1,5 yaşında pek tepki vermedim ben eşime anlattım,eşimde biz küçükkende halalarımdan şüphelenirdi dedi yani yıllardır bu durumda.Öyleki kızlarının evine gitmez getirdikleri şeyleri yemez giymez atar.Benim ısrarımla doktora götürdüler ilaç vermiş kullanıyorum diyordu ama bence kullanmadı.Geçen hafta gene görüştük o zaman bişey demedi zaten kalabalıkta anlatmaz yalnız kaldığımızda anlatır eşim ve babasıda çok kızıyor anlattığında, öyle şeyler yok inanma diyorlar kayınvalideme ama anlamıyor bir türlü.Neyse biz gittik geldik ertesi gün beni aramış gene bu konularla ilgili kızımıda katıp konuştu çok sinirlendim ama bişey demedim kalbinide kırmak istemiyorum.Eşime söyledim oda babasıyla konuştu doktora götür ilaçlarınıda sen içir dedi.Şimdi kayınvalidemin rahatsızlığı nasıl birşey acaba ve gene böyle şeyler anlatırsa ne tepki vermeliyim benmi büyütüyorum acaba?Önceden anlattıklarına pek takılmıyordum ama işin içine kızımı katınca çok sinirlendim.
Kayınvalidemin psikolojik sorunları var,bazı insanların kendisine büyü yaptığına inanıyor.Damadının dünürünün görümcesinin,her biraraya gelişimizde başka bir hikaye anlatıyor.En son 6 ay önce görüştük gene böyle şeyler anlattı hatta kızımıda karıştırdı,işte büyü yapıyorlarmışmışta kızım yardım etmiş beraber kurtulmuşlar kızımda daha 1,5 yaşında pek tepki vermedim ben eşime anlattım,eşimde biz küçükkende halalarımdan şüphelenirdi dedi yani yıllardır bu durumda.Öyleki kızlarının evine gitmez getirdikleri şeyleri yemez giymez atar.Benim ısrarımla doktora götürdüler ilaç vermiş kullanıyorum diyordu ama bence kullanmadı.Geçen hafta gene görüştük o zaman bişey demedi zaten kalabalıkta anlatmaz yalnız kaldığımızda anlatır eşim ve babasıda çok kızıyor anlattığında, öyle şeyler yok inanma diyorlar kayınvalideme ama anlamıyor bir türlü.Neyse biz gittik geldik ertesi gün beni aramış gene bu konularla ilgili kızımıda katıp konuştu çok sinirlendim ama bişey demedim kalbinide kırmak istemiyorum.Eşime söyledim oda babasıyla konuştu doktora götür ilaçlarınıda sen içir dedi.Şimdi kayınvalidemin rahatsızlığı nasıl birşey acaba ve gene böyle şeyler anlatırsa ne tepki vermeliyim benmi büyütüyorum acaba?Önceden anlattıklarına pek takılmıyordum ama işin içine kızımı katınca çok sinirlendim.
eğer hastaysa senin sinirlenmenin pek anlamı yok..çünkü istem dışı yaptığı bişey olabilir.kadın ilaç kullanıyormuş zaten.
sanırım k.validenin rahatsızlığının adı paranoya..tedavi gördüğüne göre teşhisi de belli değil mi?
canım ya aynı benim kayınvalıdem hatta benimki ileri versiyonu ben şizofreni olduğunu dşnyorum aynı zamanda çok tembel temizliğine dikkat etmez hastalık hastası bizi sürekli huzursuz ediyor hergn değişik bir yeri ağrıyor ben içime atıyordum susuyordum bu yüzden mıgren buldum galıba çok bencil artık susmuyorum ama mmknse kızını al kvdenden kıreşe ver daha çok küçük böyle saçma şeylerle kafasını doldurmasın inan kızının pisikolojisi onların sana olan bakışaçısından daha önemli benim kv bizimle yaşamak istiyor ben neyapacağımı bilmiyorum kocası yok evi parası var ama kendine hizmet etcek insan arıyo hanımağa nerdeyse 2 ayda bir yıkanır yemek bilmez bi işe yaramaz inanın abartmıyorum kızı bile uğramıyor yanına çok sıkılıyorum ALLAH yardımcım olsun....
Doktora yazın götürdüler hastalığınıda tam anlatamadıklarını düşünüyorum çünkü kendileri pek önemsemiyorlar benim ısrarımla gitti,hastalığı şuymuş falna demediler sadece ilaç verdiğini söylediler.Hasta olduğunu kabul etmediği içi ilaçlarınıda almadığını düşünüyorum.Şimdide yeni yeni huyları çıkıyor,bize geldiğinde giydiği bir terlik vardı o gittikten sonra terliği bulamadım ben, geçen hafta onlara gittik baktım terlik orada duruyor,banada bu sizin terlik dedi evet dedim neymiş ayğına giymiş çıkmış giderken, otobüse biz bindirdik onu çantasına koyup çıkmış işte.Terliğinde değilimde isteseydi ben verirdim zaten.
canım ya aynı benim kayınvalıdem hatta benimki ileri versiyonu ben şizofreni olduğunu dşnyorum aynı zamanda çok tembel temizliğine dikkat etmez hastalık hastası bizi sürekli huzursuz ediyor hergn değişik bir yeri ağrıyor ben içime atıyordum susuyordum bu yüzden mıgren buldum galıba çok bencil artık susmuyorum ama mmknse kızını al kvdenden kıreşe ver daha çok küçük böyle saçma şeylerle kafasını doldurmasın inan kızının pisikolojisi onların sana olan bakışaçısından daha önemli benim kv bizimle yaşamak istiyor ben neyapacağımı bilmiyorum kocası yok evi parası var ama kendine hizmet etcek insan arıyo hanımağa nerdeyse 2 ayda bir yıkanır yemek bilmez bi işe yaramaz inanın abartmıyorum kızı bile uğramıyor yanına çok sıkılıyorum ALLAH yardımcım olsun....
Kayınvalidemin psikolojik sorunları var,bazı insanların kendisine büyü yaptığına inanıyor.Damadının dünürünün görümcesinin,her biraraya gelişimizde başka bir hikaye anlatıyor.En son 6 ay önce görüştük gene böyle şeyler anlattı hatta kızımıda karıştırdı,işte büyü yapıyorlarmışmışta kızım yardım etmiş beraber kurtulmuşlar kızımda daha 1,5 yaşında pek tepki vermedim ben eşime anlattım,eşimde biz küçükkende halalarımdan şüphelenirdi dedi yani yıllardır bu durumda.Öyleki kızlarının evine gitmez getirdikleri şeyleri yemez giymez atar.Benim ısrarımla doktora götürdüler ilaç vermiş kullanıyorum diyordu ama bence kullanmadı.Geçen hafta gene görüştük o zaman bişey demedi zaten kalabalıkta anlatmaz yalnız kaldığımızda anlatır eşim ve babasıda çok kızıyor anlattığında, öyle şeyler yok inanma diyorlar kayınvalideme ama anlamıyor bir türlü.Neyse biz gittik geldik ertesi gün beni aramış gene bu konularla ilgili kızımıda katıp konuştu çok sinirlendim ama bişey demedim kalbinide kırmak istemiyorum.Eşime söyledim oda babasıyla konuştu doktora götür ilaçlarınıda sen içir dedi.Şimdi kayınvalidemin rahatsızlığı nasıl birşey acaba ve gene böyle şeyler anlatırsa ne tepki vermeliyim benmi büyütüyorum acaba?Önceden anlattıklarına pek takılmıyordum ama işin içine kızımı katınca çok sinirlendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?