kayınvalidemin saygısız bulduğum halleri

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
canım arkadaşlarım merhaba;
son zamanlarda yaşadıgım bır ıkı durumu paylaşmak istıyorum sızınle.cunku sızlerle konustuktan sonra bır karar verecegım.
son zamanlarda ateslendım cok rahatsızlandım. kv ve gorumce kendınce! ilgilendıler yınede sagolsunlar. ne kardes ne anne olmadıgından kv ayrıca bır saygı hurmet duyarım herseydenönce anne oluşuna. ılgılenır cok yogun calısmama ragmen vakıt ayırır her gıttıgımdede uzerıme dusenı yaparım.
dedıgım gıbı cok rahatsızlandım.kv sagolsun 5 dakıkalık mesafeden aradı . boğazlarımdan dolayıda konusmakta zorlanıyorum ve 40 derece atesle konusuyorum. tepkı şu:'' ne o huban mıymıy konusuyorsun duzgun cevap versene hızlı konussana''.
daha sonra kv yemege gıttıgımızde yıne hastalıgım devam edıyorum yaklasık 5 gun surdu. yemekten sonra içim rahat etmedıgınden masayı topladım.sonra bulasık makınasına yerlestırıyordum yerlestırme ne var onlarda yıkarım dedı. bende zahmet ettırmek ıstemıyorum gıttıgımde oyle ortada asla bırakmam. yahu annecım sende yoruldun boşuna nıye bekleteceksın sabaha kadar koyalım makınaya dedım. cevap su'' ya huban noluyo sana sanane gec içeri ben yaparım ' dedı. ve bagırarak konusuyor. içeri gectım annem hem telde hem burda bagırmaya ne cok alıstı dıye soylendım ama cok sınırlerım bozuldu. ben herkese karsı hassas davranırım bu tavırları cok uzdu benı. sız ne dusunuyorsunuz 28 yasında bırı olarak yakısıyormu bır kv bu haller.

Kayinvalide iste cok bisey bekleme belki baska seyelere bozulmus sana denk gelmistir. Takma kafaya sen onlara nasi el kiziysan oda sana el sonucta saygini goster sana yakisan o olur cunku ama niye surat asti sesinin tonuda soyleydi falan ne bekliyonki bosveerr

o öyle davranıyorsa sende boşver ilgilenme yerinden kalkma sen iyi olsanda kötü olsanda kaynanalıklarını yapıyolar zaten kendini hırpalama

Bende asiri israri sevmiyorum.Bosverin ikiletmeyin lafini.Yikasin elinde

Kayinvalide iste cok bisey bekleme belki baska seyelere bozulmus sana denk gelmistir. Takma kafaya sen onlara nasi el kiziysan oda sana el sonucta saygini goster sana yakisan o olur cunku ama niye surat asti sesinin tonuda soyleydi falan ne bekliyonki bosveerr
öyle demeyin ama bız bır aıle ısek ve ben saygıda hurmette kusur etmıyorsam neden boyle davranılsınkı. el tabı kendı annem gıbı olamıyor fakat ınsanı deger yargılarımız var . haksızlık olark gordum ben ama sızın fıkrınızede saygım sonsuz

Sen de hasta halinle ne diye mutaktasin ki..kadin birak demis iste..

Bi önceki konunda da niye gelip evimde bana bakmiyorlar demistin..kimsenin düzenine evine karisma bence..

Cok alingansin..esinin ailesi de olsa kendi ailen degil sonucta..cok beklentili olma..
benden beklenıyor ve sahsen hasta olduklarında elımden gelenı yapıyorum ki çalıştıgım halde. evde oturuyorlar yahu 5 dakıkalık mesafe ınsan olarak gelseler ne olur kı zaten . lafa gelınce aıleyız dıyorlar baskası gelınce gonul koyuyorlar bız varken yakısırmı dıye. bende madem oyle sımdı nıye yoklar dıye sızlerle dertlestım. bakacaklarda altımdan ustumden mı alacaklar arkadasım. evet alıngan bır yapım var ama kım kıme bagırsa alınmalıda zaten . hastada olsam ben oturayım koskoca kadın mutfakta ıs yapsın içim rahat etmedı ıste ben sadece soyledım ısrarcı vs de olmadım.

o öyle davranıyorsa sende boşver ilgilenme yerinden kalkma sen iyi olsanda kötü olsanda kaynanalıklarını yapıyolar zaten kendini hırpalama
öyle yapan yaranıyor ya ben ona uzuluyorum ya

benden beklenıyor ve sahsen hasta olduklarında elımden gelenı yapıyorum ki çalıştıgım halde. evde oturuyorlar yahu 5 dakıkalık mesafe ınsan olarak gelseler ne olur kı zaten . lafa gelınce aıleyız dıyorlar baskası gelınce gonul koyuyorlar bız varken yakısırmı dıye. bende madem oyle sımdı nıye yoklar dıye sızlerle dertlestım. bakacaklarda altımdan ustumden mı alacaklar arkadasım. evet alıngan bır yapım var ama kım kıme bagırsa alınmalıda zaten . hastada olsam ben oturayım koskoca kadın mutfakta ıs yapsın içim rahat etmedı ıste ben sadece soyledım ısrarcı vs de olmadım.

Kendinizle celisiyorsunuz..aile icinde her seye küsülmez,alinganlik yapilmaz..zaten zorla da aile olunmaz..madem hosunuza gitmiyor tavirlari mesafe koyun o zaman..

Hem hastayim diyorsunuz hem mutfakta zorla kaliyorsunuz..bence kayinvalidenizin kafasinda miy miy gelin imaji olusturmussunuz..kadin belki benim gibi böyle kisileri cok cekemiyordur..samimi olmak istese de her seyi kafana taktigin icin geri cekiyordur kendini..biraz rahat ol,cok ince düsünme de karsidaki de rahat olsun..yok olamam diyorsan da mesafeni koyarsin..

Kendince fazla yüzgöz olmuş. İnsan kendi annesi böyle konuşsa sinir olur o kim ki seninle böyle ters konuşuyor?

40 derece ateşli hastalık geçiren bir insanın hali olmaz doğal olarak. Tabi ki 'mıy mıy' konuşacak. Her şeyi söylemenin bir adabı var. 'Kızım duymuyorum yüksek konuş' demek de görgü meselesi tabi.

Bir çorba yapıp götürmek akşama kadar evde oturan biri için çok mu zor?
Demek ki kendini iyi hissetmediğinde hiç yormayacaksın. Laf sokmaya kalkarsa 'yine tersle diye mi?' dersin.

Kendince fazla yüzgöz olmuş. İnsan kendi annesi böyle konuşsa sinir olur o kim ki seninle böyle ters konuşuyor?

40 derece ateşli hastalık geçiren bir insanın hali olmaz doğal olarak. Tabi ki 'mıy mıy' konuşacak. Her şeyi söylemenin bir adabı var. 'Kızım duymuyorum yüksek konuş' demek de görgü meselesi tabi.

Bir çorba yapıp götürmek akşama kadar evde oturan biri için çok mu zor?
Demek ki kendini iyi hissetmediğinde hiç yormayacaksın. Laf sokmaya kalkarsa 'yine tersle diye mi?' dersin.
o bır kv dıye yuklenmek ıcın yazmadım gercekten sadece benım acımdan cok yanlıs geldı. nedır yanı anne dıyoruz dedırtıyorlar hasta olunca yoklar ortada son sıstem bır makıne var calısmamaktan öturu bozulacak neredeyse . tabıkı herkesın kendı evı duzenı ama ben uzerıme dusenı yapmak adına halımde cok olmadıgından demıstım. ben anlıyorumkı bız bır aıle olamıyoruz.gostermelık.. arkadaslar yorumda mıymıy gelın ısenız cekememıstır demıs:) su hayatta babamdan baska kımse yok ınsaan olan ınsan hastayken boyle yapmamalı..

Back
X