kayınvalidemin saygısız bulduğum halleri

o bır kv dıye yuklenmek ıcın yazmadım gercekten sadece benım acımdan cok yanlıs geldı. nedır yanı anne dıyoruz dedırtıyorlar hasta olunca yoklar ortada son sıstem bır makıne var calısmamaktan öturu bozulacak neredeyse . tabıkı herkesın kendı evı duzenı ama ben uzerıme dusenı yapmak adına halımde cok olmadıgından demıstım. ben anlıyorumkı bız bır aıle olamıyoruz.gostermelık.. arkadaslar yorumda mıymıy gelın ısenız cekememıstır demıs:) su hayatta babamdan baska kımse yok ınsaan olan ınsan hastayken boyle yapmamalı..

Allah biliyor şu forumda sırf kv diye eleştirmedim hiç. Ben kv ile sorun yaşayan biri değilim çok şükür. Bunu genelde kv acısı olanlar yapar zaten.
Ben genel olarak insaniyet namına yazdım yorumumu. Saygısızlığa hiç tahammülüm yok. Sen o hastayken yapma bir şey bak o zaman ne oluyor?

O yoruma ben de şaşırdım. Hasta olmayan anlamaz hasta olanın derdinden. Ben hamileyim ağız tadım bile yok ama dışarıdan gören hamilelik nazı der. O hesap yani. Sen de yaranacağım görevim falan diye yorma kendini. Anlamayan biri demek ki kv.

Allah biliyor şu forumda sırf kv diye eleştirmedim hiç. Ben kv ile sorun yaşayan biri değilim çok şükür. Bunu genelde kv acısı olanlar yapar zaten.
Ben genel olarak insaniyet namına yazdım yorumumu. Saygısızlığa hiç tahammülüm yok. Sen o hastayken yapma bir şey bak o zaman ne oluyor?

O yoruma ben de şaşırdım. Hasta olmayan anlamaz hasta olanın derdinden. Ben hamileyim ağız tadım bile yok ama dışarıdan gören hamilelik nazı der. O hesap yani. Sen de yaranacağım görevim falan diye yorma kendini. Anlamayan biri demek ki kv.
Cok haklısınız. Tesekkur ederım içten yorumunuza

Abartmışsınız. Yani ne bileyim, herkesin kendi ailesiyle de arkadaşıyla da eşiyle de yaşayabileceği pürüzleri abartıp kendinizi dolduruyorsunuz. Adı kayınvalide diye batmış, anneniz olsaydı eminim şimdi hatırlamazdınız bile bunları. Bu kadar hassaslık iyi değil.

Abartmışsınız. Yani ne bileyim, herkesin kendi ailesiyle de arkadaşıyla da eşiyle de yaşayabileceği pürüzleri abartıp kendinizi dolduruyorsunuz. Adı kayınvalide diye batmış, anneniz olsaydı eminim şimdi hatırlamazdınız bile bunları. Bu kadar hassaslık iyi değil.
Kv nız sızınle bagırarak konuşuyor olabılır fakat bnm için kabul edilebılır bır yanı yok. Alışmasım. Tabıkı kendı annem yapsa sorun yok. Yerınde olmak koşuluyla. Sız bu duruma aşinadınız anladım . Ben saygıyı öncelikli tutuyorum

Arkadasim siz ince ruhlu oldugunuz icin insanlarin kaba hareketlerinin sizi rahatsiz etmesi gayet dogal..mutfaktaki olay hosgörulebilir bir sekilde lakin miy miy konusma denmesi beni cok sinirlendirirdi inan..nasil konusacagima kimse karar veremez..

Arkadasim siz ince ruhlu oldugunuz icin insanlarin kaba hareketlerinin sizi rahatsiz etmesi gayet dogal..mutfaktaki olay hosgörulebilir bir sekilde lakin miy miy konusma denmesi beni cok sinirlendirirdi inan..nasil konusacagima kimse karar veremez..
Zaten hastayım ister istemez mecalim olmuyor. Hepsı hoşgorulebılırde hassas bırı oldugumdan kırılıyorum

öyle demeyin ama bız bır aıle ısek ve ben saygıda hurmette kusur etmıyorsam neden boyle davranılsınkı. el tabı kendı annem gıbı olamıyor fakat ınsanı deger yargılarımız var . haksızlık olark gordum ben ama sızın fıkrınızede saygım sonsuz
Ailesiniz tabi ama esinle ailesin canim onlar esinin ailesi kocamaaan guzel bi aile kimse olamiyor kaldiki insan kendi ailesiyle bile sorun yasiyor aradaki fark kendi annen sesini yükseltse unutursun ama kayinvalide olunca insanin agrina gidiyor unutamiyorsun bende onlarin kiziyim gibi görünmek cok istedim fakat bu sadece kendini kandirmak beklentin ne zaman az olursa o zaman huzura eriyorsun yoksa kendini yeyip duruyorsun karsindakinin umru olmuyor kendi deneyimlerimden edindigim tecrubeler bunlar kendi sagligin icin kafaya takmamaya calis her hastaligin basi stres ilk etkilenenlerde hormonlar senindr gördüğün gibi hastalandigimizda en uzulen annemiz baskasinin umrunda degil ins istedigin gibi yoluna girer saglicakla kal

Bunda ne olmus anlamiyorum. Benim annemde bazen bana der "esneyerek konusma" "miy miy konusma" diye. Demek kadin seni zor anlamis. Ve o kadar miy miy konustuguna göre, demek gercekten hastasinda, ne diye daha bulasik israrin?

Bence sen cok fazla dramatiksin. Herseyi cok fazla yogun yasiyorsun.

Ailesiniz tabi ama esinle ailesin canim onlar esinin ailesi kocamaaan guzel bi aile kimse olamiyor kaldiki insan kendi ailesiyle bile sorun yasiyor aradaki fark kendi annen sesini yükseltse unutursun ama kayinvalide olunca insanin agrina gidiyor unutamiyorsun bende onlarin kiziyim gibi görünmek cok istedim fakat bu sadece kendini kandirmak beklentin ne zaman az olursa o zaman huzura eriyorsun yoksa kendini yeyip duruyorsun karsindakinin umru olmuyor kendi deneyimlerimden edindigim tecrubeler bunlar kendi sagligin icin kafaya takmamaya calis her hastaligin basi stres ilk etkilenenlerde hormonlar senindr gördüğün gibi hastalandigimizda en uzulen annemiz baskasinin umrunda degil ins istedigin gibi yoluna girer saglicakla kal
Tesekkr ederım. Cok haklısınız. Sanırım bızım kocaman guzel bır aıle olamayacagımızı anlamam bazı deneyımlerle olacak. Beklentısız olmak en dogrusu.

Bunda ne olmus anlamiyorum. Benim annemde bazen bana der "esneyerek konusma" "miy miy konusma" diye. Demek kadin seni zor anlamis. Ve o kadar miy miy konustuguna göre, demek gercekten hastasinda, ne diye daha bulasik israrin?

Bence sen cok fazla dramatiksin. Herseyi cok fazla yogun yasiyorsun.
:) peki ne dıyım

:) peki ne dıyım

Hahaha, bu yorumda cok tatli yahu, kaderine mahkummus gibi. "Dramatikim ayo, karakter kader nasip iste" der gibi :KK48:

Gercekten bir tavsiye, rahat ol. Kimsenin etrafinda 4 dönme. Kendini kötümü hisediyorsun? Battaniyeni al, esine biraz naz yap gitsin sicacik cay yapsin, corba getirsin. Kimse sen bulasik yapiyorsun diye madalya takmiyor gördügün gibi. Ve her laf'a takilma, gül gec. Sadece önemli olan esin ile huzurun ve kimse bu huzuru kacirmasina firsat verme. Bunu da dedigim gibi relaks olarak yapabilirsin :)

Hahaha, bu yorumda cok tatli yahu, kaderine mahkummus gibi. "Dramatikim ayo, karakter kader nasip iste" der gibi :KK48:

Gercekten bir tavsiye, rahat ol. Kimsenin etrafinda 4 dönme. Kendini kötümü hisediyorsun? Battaniyeni al, esine biraz naz yap gitsin sicacik cay yapsin, corba getirsin. Kimse sen bulasik yapiyorsun diye madalya takmiyor gördügün gibi. Ve her laf'a takilma, gül gec. Sadece önemli olan esin ile huzurun ve kimse bu huzuru kacirmasina firsat verme. Bunu da dedigim gibi relaks olarak yapabilirsin :)
Saygı duyup aynı saygıyı beklemenın cevabı degıl bu . Ben kucuk buyuk herkese saygı duyarım kişiliğine karskterıne. Aşırı tavırlardan hoşlanmam net olarakta ıfade ederım. Bu konuda baba katılmayabılırsınız. Cunku ben karsımdakınden sevgı ılgı degıl olması ona ve bana yakışan tepkıdır. Sız bana bur hayli guldunuz ama bu durumu algılayamamış olmanıza uzuldum. Cok saygı gormuş bırının yorumu degıl nede olsa. Sızde bıraz rahat olunuz her duruma saldırır gıbı yorum yapmanız sart degıl

Bababa bak.Hastayken kendine bakacak kv var,yaptığın soruna bak.Ben hastayken bana ,eve baksın da ben kulağıma pamuk tıkarım,duymam:KK53: sorun değil.

bencede kimseyi takma bırak napıyorsa yapsın şahsen benim kaynanamda beterdir ama benim umrumda değil ne arar sorarım ne de umrumda . kocam yeter bana hıhhhhh:KK47::cool:

sen elinden geleni de yapsan el kızısın canım bunu untma ben 8 sene kahrını hasytalığını herşeyini çektim gıkım çıkmadı ama yine de benden kötüsü yoktur onun gözünde.keşke iyi olsalar ama değiller yapacak birşey yok sen de alışacaksın ve gereksiz samimiyetlere girmemeyi öğreneceksin.sevgide saygıda yine kusur etme ama birşey de bekleme o zaman daha mutlu olursun.

Back
X