Kayınvalidemin sinsi davranışları sinirimi bozuyor

geçinip gidiyoruz kayınvaldemle kızlar, dert edilcek bi şey yok, bazen insanın canı sıkılır ya benimki de öyle, ben takmıyorum, ama dertleşmek isterim kayınvalideler konusunda herkesle özellikle evliliği daha eski tecrübeli gelinlerin yorumlarını yapmasını isterim, düşüncelerini, yaşadıklarını buna karşı ne yaptıklarını, tepkilerini nasıl verdiklerini, fikirlerini bilmek isterim, benim tecrübem sonuçta dört senelik o yüzden, fikir edinmem açısından, sağolun yorum yazan ve yazacak olan tüm arkadaşlar öpüyorum sizleri opuyorumnanaktan

önemli olan kalbi, gıcıklık olsun diye geliyorsa gelmemesi için elimden geleni yaparım:jeyyar:
ama kalbinde bişey yoksa seviyorsa gezmeyi sorun teşkil etmez benim için:delphin:

Aman benimki de biz nişanlıyken aynıydı nereye gidecek olsak bende geleyim derdi
Ama evlendikten sonra bu konuda çok güzel eğittim kendisini
Valla en önemli rol gelinlere düşüyor burada ben yüz vermiyorum gayet de mesafeliyim
Evlerimizin yakın olmasına ve kayınvalidemin gezmeyi çok sevmesine rağmen öyle çat kapı falan da gelemez bana kusura bakmasın

sinsilik derken arkadaşlar iğneleyici laflar söylüyor çoğu zaman, bazen de ağzı güzel söz konuşsada gözleri başka söylüyor ben bu kadar anlatabiliyorum bilirsiniz işte, alıştım ben ne yapayım, aynı apartmanda oturuyoruz. en iyisi güleryüz söydiklerini unutup daima gülümsemek ben böyle yapıcam artık, aklıma getirmiycem önceki lafları aklıma gelince suratım asık geziyorum, iyiyiz kayınvaldemle birlikte parka gittik ben teklif ettim geldi sevindim, gelmez sanmıştım, alışvrişe çıktığım zaman çağırıyordum gelmiyordu ama park havası hoşuna gitti sanırım :)

arkadaşlar sadece gelip gitme konusu değil, ayrıca daha önce yazdığım bi yorumda açıkladım sinsi davranış olayı da var. yukarda yorumumdan alıntı yaptım, görmeyen arkadaşlar görsün lütfen..

ben kendi kaynanamı hiç anlatmayayaım
babaannemi kaybettim 3 gun önce dun gece telefonda eşime diyorki bende duyuroum karın bizi çağırmıyor bizi özlediğini söylemiyor tabii gun göremedinizki hastaneyeb gitmekten
ne demekse bana göre hava hoş bakıcam tabii babaannemde bana bakmıs oğlu da hastanaye geliyorya rahatsız oldu
ne özlemesi acaba yasım var ona bile saygı duyulmuyor

başın sağolsun funmak arkadaşım, Allah rahmet eylesin, pamuk gibi babanişlerin yeri de ayrı, anlıyorum seni arkadaşım.

:sm_confused:
Aman benimki de biz nişanlıyken aynıydı nereye gidecek olsak bende geleyim derdi
Ama evlendikten sonra bu konuda çok güzel eğittim kendisini
Valla en önemli rol gelinlere düşüyor burada ben yüz vermiyorum gayet de mesafeliyim
Evlerimizin yakın olmasına ve kayınvalidemin gezmeyi çok sevmesine rağmen öyle çat kapı falan da gelemez bana kusura bakmasın

bunu nasıl basardın arkadasım? yanı nasıl davrandın ?

Canımsende ozamn hiçbir planından bahsetme.Tabi aynı evde yaşaıyorsanız.
Gidilecek yerleri bilem zorunda değil, size gelen misafirleride.
Misafirlerinizi ağrıladıktan sonrada kayınvalidenize bahsedin, da zaten niye demedin der.
Sende dersin bebek değiliz tek başımızada üstesinden geliyoruz diye.
Yavaş yavaşta alışır sizinle heryerde olamayacağına.

sağolun şekerler 2 gundur sormuyor bile aman alıscaksınız hayat böyle işte diyorlar napıyım anneminde kaynanasıydı pek serindi araları ama napıyım seviyorum ben pamuğumu :((((((((((

Back
X