Yani anlattıklarınızın üzerine buradaki insanların yorumlarını okudum da, şaşakaldım inanın. Söylenen söz doğruymuş ki, 'kadının en büyük düşmanı yine kadınmış'. Yani ben anlattıklarınızdan, sizin tarafınızdan hiçbir kötülük sezmedim, ben de sizin gibi kayın ailesi için kendini paralayan saf gelinlerdendim. Sonucunda psikolojik şiddete de sustum sustum, artık hakkımı savunduğumda da beni herkese çok farklı anlatmış kayınvalidem. Yapmadığım şeylerle söylemediğim sözlerle itham etmiş. Ben hakkımı helal etmiyorum. Siz de hakkınızı helal etmeyin, kocanız doğru olanı yapıyormuş zaten. O insanlardan uzak durun, çoluğunuzu çocuğunuzu da koruyun öyle insanlardan. İster babannesi olsun ister halası ister teyzesi. Kötü niyetli kimse aile içinize giremesin.
Savunduğunuz konulara da katılıyorum. Hiçbir abartı yok. Kayın ailenizden ilgi görmek isteyebilirsiniz, hele bir de gebeyken bunu istemeniz son derece normal, ki siz yağa bala batırmalarını da istememişsiniz, sadece bi nasılsın kızım, deseler size yetecekmiş.
Benim esas takıldığım nokta, buradaki üyelerin bu kadar öfke ve kinle dolu olması, sizin canınızı yakan bir mevzuya böyle alaycı, sert, kaba ve eleştirel yaklaşmaları... Çok tuhaf, bu site aslında kadınların birbirinden destek görmesi, yalnız olmadığını hissetmeleri, sorunlarına bi fikir öneri almaları için kurulmuş bir site.
Sanırım amacını aşmış ve saçma sapan bi eleştiri yuvasına dönüşmüş... Çok üzücü.