Eşimin işi dolayısıyla kaynanamın yaşadığı şehre taşınıcaz allah kısmet ederse.Sizlerden tavsiye istiyorum aynı şehirde yaşayacağız eşinle de konuştum merak etme ben karıştırtmam kimseyi diyor şuanki hayatımızdan farklı olarak haftada biriki defa ekstra annemi görürüz en fazla diyor.Ben nelere dikkat etmeliyim nasıl başlarsa öyle gider ya..Bu arada kaynanamın evlenmeden önce çok müdahale ettiğini huzursuzluklar çıkardığını söylemeliyim ama evlendikten sonra pek bişeyini görmedim ona kızgınlıklarım var ama eskisi gibi alınmıyorum ve sallamıyorum artık.Yine de aynı şehirde yaşamak nasıl olucak diye de merak ediyorum sizlerden tavsiye alayım deim kızlar :)
Eşimin işi dolayısıyla kaynanamın yaşadığı şehre taşınıcaz allah kısmet ederse.Sizlerden tavsiye istiyorum aynı şehirde yaşayacağız eşimle de konuştum merak etme ben karıştırtmam kimseyi diyor şuanki hayatımızdan farklı olarak haftada biriki defa ekstra annemi görürüz en fazla diyor.Ben nelere dikkat etmeliyim nasıl başlarsa öyle gider ya..Bu arada kaynanamın evlenmeden önce çok müdahale ettiğini huzursuzluklar çıkardığını söylemeliyim ama evlendikten sonra pek bişeyini görmedim ona kızgınlıklarım var ama eskisi gibi alınmıyorum ve sallamıyorum artık.Yine de aynı şehirde yaşamak nasıl olucak diye de merak ediyorum sizlerden tavsiye alayım deim kızlar :)
Eşimin işi dolayısıyla kaynanamın yaşadığı şehre taşınıcaz allah kısmet ederse.Sizlerden tavsiye istiyorum aynı şehirde yaşayacağız eşimle de konuştum merak etme ben karıştırtmam kimseyi diyor şuanki hayatımızdan farklı olarak haftada biriki defa ekstra annemi görürüz en fazla diyor.Ben nelere dikkat etmeliyim nasıl başlarsa öyle gider ya..Bu arada kaynanamın evlenmeden önce çok müdahale ettiğini huzursuzluklar çıkardığını söylemeliyim ama evlendikten sonra pek bişeyini görmedim ona kızgınlıklarım var ama eskisi gibi alınmıyorum ve sallamıyorum artık.Yine de aynı şehirde yaşamak nasıl olucak diye de merak ediyorum sizlerden tavsiye alayım deim kızlar :)
Benim gerçek manada bir k.validem yok, önce onu belirteyim. Yani benim yorumum belki çok doyurucu gelmeyebilir sana.
Ama ben de bir dönem k.valideme yakın oturdum. Kendisi eşimin üvey annesi.
Bize geldiklerinde çok iyi ağırlardım, kendimi yoracak derecede. Bu benim vazifem haline geldi. Sonra istesende vazgeçemiyosun. Yani baştan çok hamarat gelin şeklinde olmamak gerek bence. Bu bir.
İkincisi bana geldiğinde sürekli evimi didiklemeye çalışırdı, dolabımı açar mesela kıyafetlerimi düzeltmeye çalışır. Yardım edecek güya. Hiç bişey bulamasa askıların niye biri ters biri düz duruyo diye uyarmaya kalkışırdı. Ben sonra açıkça söyledim sıkıntımı, ondan yardım istemediğimi vs. Belki bunu en baştan yapmak lazımdı. Yani mesela masyaı toplarken, bulaşıkları toplarkebn vs "kendi işimi kendim yapmayı severim" deseydim en başta, belki olay bu boyuta gelmezdi.
Yeni iş ve eviniz hayırlı olsun bu arada.
aaaaa kader arkadaşım sendemi üvey kayınvalide madurusun aynı durum bendede oldu ben ilk günden beri söylüodum ama anlamıodu en sonda kavga ettik ben kimsenin hizmetçisi değilim herkes kendi işini kendi yapsın benm evimde bana özeldir düzenim kuralım bana aittir dedm ve çok uzun zamandır görüşmüyoruz
Elden gel arkadaşım)
Öz oğlunun evine haftada 2 defa temizlik yapmaya gider. Sonra da gelini için "öyle titiz ki, evi bal dök yala şeklinde" der sağda solda)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?