- 28 Şubat 2022
- 92
- 300
- 23
- Konu Sahibi organiksebze
herkese selam
Tartışmalar ara ara olsada güzel bir evliliğim var. Eşim arada kalmaktan hoşlanmayan derdin varsa kendin konuş hallet tarzında bir erkek. Kayınvalidemle aramız iyidir yapım mesafeli olduğu için ilk zamanlar çok problem yaşasakta zamanla bu halime alıştı.Ancak bi konudan hala muzdaribim. Mesela bugun kandilini kutlamak için nadir arayışlarımdan birini yaptım. Görümcem de şehir dışından geldi yanındaydı. Neyse kutladıktan sonra 2. Cümlede küçük kızıma haftasonu geldiğinizde burda kalırsınız oldu. Bana diyemediği şeyleri ortaya söylüyor duyurarak. Neyse sonra bi kaç hasta akraba varmış ziyaret edilmesi gereken. Görümcemle konuşurken kenardan detaylarını vere vere şunuda söyle bunuda söyle diye müdehale seslerini duyuyorum sessiz sessiz. Onun aracılığıyla gidilmesi gereken yerleri de söylettirdi ve kapattık telefonu. Ben böyle yönlendirme olaylarını hiç sevmiyorum. Yapılması gereken bişey varsa elbette eşimle karar verir konuşur yaparız. Yada kalma düşüncem varsa kalırım. Ama böyle yönlendirilmeye çalışıldığımı hissettikçe hiçbişey yapasım gelmiyor. Sizce abartıyormuyum? siz ne dersiniz?