arkadaşlarrr düşündüm düşünndümm nasıl bir konu açayım diye en sonunda kendi kendime diğer arkadaslar sevgili/eş 'in burada olduğunu hayal edip onlara söylemek istediklerimizi buraya yazıyoruz. peki bazen bize cooooooookk sorun yasatan kayınvalide kayınbaba veya daha sahip olamamış fakat sevgilisinin ailesiyle sorun yasayanlar burayı okuyorlarmıs gibi düşünelim haydi. içimizden ne geliyorsa yazalım biraz olsun rahatlarız belkii
ben başlayayımm. sevgilimin annesiyle değilde babasıyla uyuşmayan bişeyler var. sayın kayınbaba adayı lütfeeenn aklınızı basınıza alın sevdiceğimi üzmeyin karsınızdda beni bulursunuz yumuşak gelinlere benzemem yolarım o kaytan bıyıklarını senin
kayınvalidemin de burda olduğunu düşünüyor olsaydım:44::44: hehehe annee siz de burdasınız demek der el sallardım önce
sonra bundan 6 sene önce size söylediğim cümleyi hatırlatır beraber gülerdik
hahahahagüzelmişşşş
evleneli 1 sene falan olmuştu,kayınvalidemlerde oturuyoruz eşim,kaynım falan da var..o gün bir arkadaşta toplanmıştık kızlar kayınvalideleriyle olan bir takım küçük sorunları (o zaman büyük gelirdi herkese:) komik bi şekilde anlatıp makara yapıyordu.bende anneme hepsini anlatıp ''ya anne benim anlatcak bişeyim yok ,arada atışsak falanda bende katılsam muhabbetlerine demiştim.ne kahkaha atmışlardı ama unutamam
neysekii sevgili kayınvaldem beni dinlemedi.çok şükürr anlaşamadığımız hiç bir konu yok.birbirimizin hayatına saygı duyuyoruz.küçük nüanslar olmuyormu oluyordur elbet annem üstünü güzel kapatıyor olmalı ki bundan haberim bile olmamıştır.
gerçekten burdaysanız annecimm akşamaa kocişime sölicem gelin kaynana kk ya takılıyozz diee haaa
bende hayal edıyorumda yuzune dıyemedıgım seylerı buraya yazaım barı
hayatımızdan tamamne cıkın lutfen demek ısterdım ..herseye maydonoz olamyın ..
babamlarada aynısını derdım
her haltımıza burunlarınızı sokmayın rica ederım derdım
ama tabıkıde o sanıye alnımın çatından vururlurdum
amann nazar değmesin darısı basıma insallahh
evet evet eşine söyle cok fazla online vlla gitsin örgü örsün torunlarına azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?