Ben kaçarak evlendim.Iki yıldır evliyiz.Bir evin bir oğlu eşim.bende tek gelinim.Kayinvalidem genç daha kirkli yaşlarında.Memleketten annem gelmişti ama kaçarak evlendik ya ilk kez geliyor evime ve gelir gelmez ertesi güne kayinvalidemi yemeğe davet etti.Fakat misafir annemdi ve asıl yemeğe davet edilmesi gereken annemdi.Neyse bir hafta sonra annem gitti ve biz kayınvalidemlere çaya gittik eşimle.Kapıyı açtı yüzüme bile bakmıyor direk mutfağa gitti.Sesimi cikarmadm.Sonra arkasından bende mutfağa gittim.Annem gitmiş falan dedi bende Evet gitti anne keşke o gitmeden bir çaya davet etseydin dedim.Yemeğe davet edecektim de yok param yoktu falan filan ne alaka ya.Bu başladı ben iyi bir kaynanaym nankör sün sen keşke gelmeseydin falan bende açtım ağzımı Hayır değilsin ağzın çok bozuk etmediğin küfür yok falan diye.kayinbabam kayınvalide mi tutuyor eşim de beni saç baş girecektik az kalsın.Bu kavga bitti bir hafta sonra ameliyat oldu ben gitmedim hiç.Iki ay geçti aradan ben eşimle ayrılma noktasına geldim hem soru. Annesiydi hemde ben bir kafenin mutfağında calisiyorum diye işten çıkmamı soyledi bende çıkmadım sonra bir ay ayrı kaldık şimdi geri barıştık.Fakat kayınvalidem bana çok kinliymis.Kadın durup durup Nefret ediyor benden.Bence beni sevmemesinin en büyük sebebi.Ben 21 yaşımdayım ama bilinenin aksine yaşıma göre biraz fazla maharetliyim baklava mantı herşeyi açarım falan.Ve sanırım o beni kiskaniyor.Kayinbabam beni çok sever Allah razı Olsun ama kayinvalidem nefret Ediyor benden.Kayinbabam benimle ilgili iyi birsy söylese kadın adama o kadar ters bakıyor ki.Şu bir gerçek eşimle annesini kıskanıyorum.Ama seviyorum yinede kayinvalidemi.Sadece istiyorum ki laf sokmasın.Bir de uyanık Kimsenin olmadığı yerde sokuyor lafı güya oğlu kocası duymasın diye.Geçen ramazan bayramı ben kayinvalidem kayinbabam eşim ve görümcem arabaya binip köye gideceğiz.Ne mi oldu.Eşim arabayı kullanacak geçti direksiyonu basina yanına ben oturamadan kaynanam geçti yanına.Sonra mecbur ben arkaya geçtim kayinbabam da arkaya geçti.Araba biraz ilerledi kayinbabam geç kızım one dedi kayinvalidem arkaya geçti ben öne.Ya hep benimle çekişiyor.Bazen dua ediyorum ben neden bu Kadar nefret edemiyorum kin tutamıyorum diye.Güzel fikirlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.