taşındık ve aynen tüm dedikleriniz haklı çıktı taşındığımızda beri günde 5 kere geliyor çat kapı..her akşam yemeğe çağırıyor sürekli beraber olmak istiyor.Kapı açılmazsa telefona dayanıyor nerdesiniz diye..bayramda o geldi bu geldi diye durmadan tel ile çağırdı..ve en sonunda ben patladım eşime..dedim hani bir sorun olmaz diyordun ben sana demedim mi bunlar olur diye sen ısrar ettin bu evi tutalım diye baya bir çıkıştım.Bayramda o geldi bu geldi diye çağırdığında çıkmadım işimm var dedim beraber yemek istediğinde biz evde yicez dedim telefon açtığında ters konuştum ama yok hala aynı hızla boğmaya devam ediyor.Eşim de rahatsız oluyor bana dedi azcık zaman ver ben ayar çekecem ben de rahatsızım bunlardan dedi evde bir rahat gezemiyorum dedi..bana güven dedi ii dedim ben de.böyle devam ederse ben gerekeni söylerim daha da olmazsa taşınıcaz burdan dedim tamam dedi..Kabus gibi.az önce de arıyor napıyon oğlum nerde diye..ben de ters ters konuştum yine ama kadın alınmıyor ki..evde değil bugün meraktan telefona sarılıyor..umarım geçicidir yoksa ben konuşmak zorunda kalacağım..
Diyeceksiniz ki biz sana bunları dedik diye..haklısınız ben de bu kaygıları taşıyordum ama ev bulamadık başka ve acilen taşınmamız gerekiyordu mecbur kaldım kabul etmeye birazda eşimin tavrı sebep oldu..Yine de kadına bir şans vermiş olduk böyle devam ederse en kötü ihtimalle seneye çıkarız burdan biz anlaşma gereği 1 sene oturmak zorundayız..hayırlısı artık eşime bıraktım o çözcem dedi ben de umursamaz ve soğuk tavırlarla devam edyiyorum hayatıma..
bir de ne yaptı bayram sabahı oğluşuna hediye almış bana yok:) ben de ona almadım zaten oh olsun
kayınvalidemle aynı apartmanda degiliz.sadece yakın oturuyoruz.onla ilgili bir sorunum yok çok şükür..ayda 1 belki gelir bize..ama eşim annesine aşırı bağlı..haftada en az 5 gün gidiyor oraya...akşamları eğer ben gitmezsem evde tek başıma oturuyorum.şuanda olduğu gibi

hafta sonları da mutlaka orda oluyor.bir gün gezeriz ona şükür tabi..ama kafasına esince gidiyor oraya..orda uyuyor falan...burdan taşıncagagımız günü iple çekiyorm