Kayınvalidemle aynı apartmanda oturacağım sorun yaşamak istemiyorum.

taşındık ve aynen tüm dedikleriniz haklı çıktı taşındığımızda beri günde 5 kere geliyor çat kapı..her akşam yemeğe çağırıyor sürekli beraber olmak istiyor.Kapı açılmazsa telefona dayanıyor nerdesiniz diye..bayramda o geldi bu geldi diye durmadan tel ile çağırdı..ve en sonunda ben patladım eşime..dedim hani bir sorun olmaz diyordun ben sana demedim mi bunlar olur diye sen ısrar ettin bu evi tutalım diye baya bir çıkıştım.Bayramda o geldi bu geldi diye çağırdığında çıkmadım işimm var dedim beraber yemek istediğinde biz evde yicez dedim telefon açtığında ters konuştum ama yok hala aynı hızla boğmaya devam ediyor.Eşim de rahatsız oluyor bana dedi azcık zaman ver ben ayar çekecem ben de rahatsızım bunlardan dedi evde bir rahat gezemiyorum dedi..bana güven dedi ii dedim ben de.böyle devam ederse ben gerekeni söylerim daha da olmazsa taşınıcaz burdan dedim tamam dedi..Kabus gibi.az önce de arıyor napıyon oğlum nerde diye..ben de ters ters konuştum yine ama kadın alınmıyor ki..evde değil bugün meraktan telefona sarılıyor..umarım geçicidir yoksa ben konuşmak zorunda kalacağım..

Diyeceksiniz ki biz sana bunları dedik diye..haklısınız ben de bu kaygıları taşıyordum ama ev bulamadık başka ve acilen taşınmamız gerekiyordu mecbur kaldım kabul etmeye birazda eşimin tavrı sebep oldu..Yine de kadına bir şans vermiş olduk böyle devam ederse en kötü ihtimalle seneye çıkarız burdan biz anlaşma gereği 1 sene oturmak zorundayız..hayırlısı artık eşime bıraktım o çözcem dedi ben de umursamaz ve soğuk tavırlarla devam edyiyorum hayatıma..

bir de ne yaptı bayram sabahı oğluşuna hediye almış bana yok:) ben de ona almadım zaten oh olsun

kayınvalidemle aynı apartmanda degiliz.sadece yakın oturuyoruz.onla ilgili bir sorunum yok çok şükür..ayda 1 belki gelir bize..ama eşim annesine aşırı bağlı..haftada en az 5 gün gidiyor oraya...akşamları eğer ben gitmezsem evde tek başıma oturuyorum.şuanda olduğu gibi :43:
hafta sonları da mutlaka orda oluyor.bir gün gezeriz ona şükür tabi..ama kafasına esince gidiyor oraya..orda uyuyor falan...burdan taşıncagagımız günü iple çekiyorm

neyapıp edip o binadan taşın ben 5 senedir aynı binadayım.artık ipler kopma noktasında bide eşim tayini çıkıp gitti ve ben çocuğumla kaldım yanlarında.evimdede oturamıyorum genç gelin tek oturamazmış

kendımden bılıyorumm :))) bende yurtdısındayım kayınvalıdem uzak cok sukur yoksa dahada yanmıstık...kontrolu elınde tutmak ıstıyor..yok bayramda sunu arayın bunu arayın dıyor esıme...onun ınadına kımseyı aramadım valla....herseye karısmıcak oglunun artık bı aılesı var delırtmesınnn benıı :))) deli gelinde olurum kalbine durur görür sona ....:))) allahımm neee sınırlenmısımm yaaaa:)))))

aman canim sinirlere hakim ol ;)))sen en sansli olanlardansin farkindamisin?en azindan canin isteyince telefonu acar istemeyince acmassin :P

Allah yardımcın olsun canım.ben aynı şehirde bile oturmaya tahammül edemzdim onunla.12 saatlik mesafenen canımı sıkmaya yetiyor da artıyor bile.

Kendimde 6 yıl acı tecrübe ettim bu durumu. Olmuyor......
Ben işten çıktıktan sonra daha kötü olmaya başladı çocuk doğduktan sonra ipler koptu büyük kavgalar, ayrılmalardan sonra taşındık 4 yıl oldu, şimdi çok rahatız hala lafını sokuyorlar tam olarak kabullenemediler ama tınmıyorum...

merhaba bende aynı binada oturuyorum eşimin ailesiyle..o kadar çok saçmalık varki..mesela ben onun ailesine anne baba neden diyorum..ben eşimle kardeşmiyim yaa.ikimizde aynı insanlara anne baba diyoruz..bence o benim aileme ismiyle hitap etmeli.mesela aynur teyze yada kemal amca gibi.ama böyle süregeldiği için böyle söylenmez..bide neden mutlu olamıyo gelin alan aileler..çünkü o kızı ailesinden koparıyolar.kendi yanlarına alıyolar..aslında derinde büyük bi haksızlık var.kendi biricik oğullarını dizlerinin dibinde istiyolar ama..aileler böyle yaparsa mutlu olamaz.ben kendi eşimle kendimi eşit hissetmiyorum mesela..ben ailemden uzağım ama o dizlerinin dibinde.bence ortada böyle bi haksızlık olduğu için gelin alan aileler mutlu olamıyor..oysa karı ve koca eşit şartlarda yaşasa birbirlerinin hallerini anlarlar.bi erkek eşinin ailesinden uzak oluşunu anlayamaz..çünkü kendisi ailesinin yanında..kızlar uzak kalıyoda neden erkekler uzak kalmıyo ailelerinden..en iyisi tam ortada oturmak.hem kendi ailenizden hemde onun ailesinden uzak oturmak çözüm.çünkü aynı binada oturmak ayrılığın ilk basamağıdırrrrrrrrrrrr..

Kızlar kaynanam biraz bilmiştir zamanında yani nişanlıyken sorunlar yaşadık ancak evlendikten sonra bazı patavatsız lafları dışında bana bir zararı ya da etkisi olmadı.Onun oturduğu apartmanın bikaç kat aşağısına taşınıyorum.Kendisi şuan çok yardımcı hatta maddi olarak ta yardımcı olucak kirada.Arada ona yemeğe çıkarız diyor eşim sorun yaşamanıza müsade etmicem rahat ol diyor.Ben de olumlu bakıyorum.Yine de siz değerli kk kadınlarından tavsiyeler alayım baştan tavrımı koymak açısından yararlı olur diye..

sonraki gelişmeler son sayfada herşey berbat huzurum kalmadı

Bende altlı üstlü oturuyorm ve konu açtım bu konula ilgili çok rahatsızım arkadaşım bende başta senn gbi olumlu baktım ama hiç umduğum gbi olmadı umarım mutlu olursun ama çok zor oluyor kv der gel yemek yiyelim sonra bulaşık faslı falan filan yok gelmedin gtmedin neden kapıyı açmadın falan filan çok sorun oluyor ya biz neden evleniyoruz rahatsızsız olalım dyemi valla uzakta olmak daha iyi benden söylemesi eşimizn ailesi ile altlı üstlü oturarak rahatımız bozuluyor arkadaşım eğer bunlara katlanrm dyorsan otur umurım mutlu olursun

bizde böyleydik sabah 9 akşam 12 birarada :(
şimdi oğlum çok yaramaz yukarı çıktığımızda 5 dakkada altüst ediyor evini,
hemen aşağıya iniyoruz :))

bizde altı üstlü oturoyoruz onlar üstte ben allta . kapıyı açsam kv sessizce kapıyı açar dinler biri varsa yanımızda muhakkak seslenir öğrenecekya kim geldi diye. en sonunda 'Allah aşkına sen kapının önündemi oturuyorsun bütün gün bizim sesimizi içerden duyman imkansız nası duyuyorsun' dedim. Ama yine aynı yine aynı. Bir yere gitsek nereye diye sorar kp muhakkak arar nerde kaldınız diye.
Hafta sonu eşimle rahat bir kahvaltı yapamıyorum. Pat kahvaltı saati bizde çocuğu göresi gelmiş miş diğer saatler çuvala girdi sanki.
Misafirleri geldiğinde bizide çağırırlardı eşim biraz laf söyledi bizi görmek isteyen buyursan bize gelsin dedi daha çağırmıyorlar.
İlk evlendiğimizde evin yedek anahtarı onlardaydı gündüz işte olduğumuzdan gelip camları açmalar ev havalansın diye, gelen misafire evimizi göstermeler falan. kıştı çamaşırlığa çamaşırlarımı asmıştım yetmeyenleride sandalyelerin üstüne sermiştim. Onlara gelen misafire evimi gezdirmeye indirin. Nasıl sinir oldum evde biz yokken gelmekte neyin nesi diye. Anahtarıda isteyemedik kapımız tahta kapıydı eşim gitti hemen çelik kapı taktırdı anahtar olayıda helledilmiş oldu. Şimdi biraz daha iyiyiz ama çok mereklılar.Dışarı çıksak
camdan dikizliyorlar. Dikizliyolar diyorum çünkü biz yukarı baktığımızda hemen içeri giriyorlar. Bu konudada lafı söyledim.
Çok sarkmayın düşersiniz dedim. Ailemin yanında destekleyici oluyorlar onlar gidince köstekleyici. Doğum yaptım anneme dünür ben kalırım dedi annem 1 gün kaldı diğer sün ona güvenip gitti. Annem gidince oda gitti. Yeni doğum yapmışım sezeryanlıyım eşimle bir kaldık mecbur en sonunda annemi tekrar çağırdık. Allah a havale ediyorum ama hasta olunca bende aynısını yapıyorum hiiiiçç ilgilenmiyorum. Bana ilgi nasılsa onlarada ilgi aynı.

Back
X