kızlar uzun olacak ama sorun şu ki kaynanam beni hiç düşünmüyor cimrinin teki keselerimiz bir. kendisi 65 yaşında bu zamana kadar hep artırmış çocukları için kendisine çok birşey almamış şimdi de kendime bir kazak bile alsam laf ediyor sürekli üstüme bakıyor başkalarının yanında laf vuruyor biz yemedik artırdık şimdi ki gençler har vurup harman savuruyorlar paranın kıymetini bilmiyorlar diye. oysa ki ben ihtiyaçlarım olan şeyleri alıyorum bir süre sonra kilo aldım bekarken ki üstlerim olmamaya başladı mecbur kaldım aldım evet alıyorum anne diyorum ama her zaman pahalı şeyler almıyorum 3 tl 5 tl bile olabiliyor aldıklarım diyorum 3 5 de olsa sonuçta alıyorsun sana 3 5 ne kadar az geliyo diyo toplasan ne kadar yapar diyo ama gel gelelim kendi kızları alsın hiç ses etmez zaten görümcemlerde beni kıskanırlar ben aldıkça onlar 10 kat fazlasını alırlar senin ondan vardı da niye aldın başka rengini derler laf vururlar ben 50 tl lik gömlek alsam hayatta almam 50 tl lik derler 90 tl lik pantolon alırlar laf söyleyince adımız gelin oluyor kötü oluyorum eşime kesemiz ayrılsın diyorum bana kızıyor babası eşime özel para da vermez eşimde çok nadir bana bişeyler almam için para verir çünkü babasının korkusundan kazandıklarını hep babasına verir kaynanam kayınbabamın yanında market ve pazar paramızı alır ama benden gizli sabahın köründe ben uyurken gidip kendine alışveriş yapıp eve gelir kalan parasını da altın yapar köşeye koyar ben eşime diyorum para ver canım annem gitti beni çağırmadı diye git annemden al diyor annesine gidiyorum kocandan niye almadın der eee kocamda para yok babama vermiş diyorum inanmıyor senin paran vardır diyo evet param aralarda oluyor ama bende ne olur ne olmaz diye artırım yapıyorum onu mu harcayayım diyorum işin içinden çıkamıyorum eşime arayıp söylüyorum annem böyle dedi diye bana kızıyor işim gücüm var sen aramış ne diyosun diyo buna nasıl bir çözüm getirebilirsiniz lütfen bana yardımcı olun