Kayınvalidemlemi evlendim?bilmiyorum..

sütü helal etmeyecek ne var bunda? otursun oturduğu yerde ömür boyu ayrı kalmayacaksınız sonuçta 2-3 sene diyorsunuz bu süre sonrasında ya siz Türkiye'ye geri döneceksiniz, yada en kötü onu yurtdışına aldırmaya çalışırsınız. bu saçma inat bu bencillik nedir? hiç düşünmüyor mu bu kadın geline de yazık karı koca birbirlerinin yüzünü göremediler torunuma yazık gitsinler ben başımın çaresine bakarım demiyor mu? kendi kocasından genç yaşta ayrılmış onu kaybetmiş seni en iyi onun anlaması lazım. hayret bişey yaa evin var maaşın var tamam oğlunu torununu sizi çok sevdiği için ayrı kalmak istemiyor olabilir. Ama düşünceli bir anne daha oturaklı düşünürdü. Bence siz artık onun kızı gibi olmuşsunuzdur.. Alıp karşınıza güzelce konuşun annecim oğluna bunları bunları diyormuşsun belki ben yanlış anlarım diye söylemek istemiyorsun ama oğlun bana herşeyi anlatıyor böyle düşünerek onuda benide üzüyorsun. gel güzelce oturup konuşalım bu işe bi çözüm bulalım. ben eşimden daha fazla ayrı kalamam. biz kararlıyız ben gideceğim ama senide arkada boynu bükük bırakmak istemiyoruz falan gibi.. bir orta yol bulunamaz mı? öyle senin arkadandan iş çevirmesiyle olmaz yüzüne söylesin bakalım.. Eşiniz de arada kalmasın bu iş anne kalbi anne sütünü geçmiş artık.. annesine söyleyeceği cvp belli : ben dayanamıyorum eşim ve çocuğumdan ayrı kalmaya onlar benimle gelecekler. sen biraz sabret biz seni bırakmıyoruz sadece bir süre ayrı kalacağız.. olay bu kadar net.. resmen yeni gelin gibi nazlanıyor.. size çok üzüldüm kv nize de çok sinir oldum :47:

Merhaba arkadaşlar,akşamları çocugumla aynı odada yatıyorum.babasıda olmayınca,bende çalısınca özlüyorum haliyle.dün gece evladım yatmadan bana sarılıp agladı susturana kadar 15-20 dk geçti.kayınvalide hanım doldurmuş çocugu.siz gideceksiniz baban beni bırakacak falan diye.çocugum ben babannemden ayrılmam evde biri kalacaksa ben kalırım siz babannemide alın gidin diye.bu nedir ya ,bacak kadar çocugu üzüp ,psikolojisini bozmaya ne hakkı var.sabah birşey demedden işe geldim ama çokcanım sıkıldı.ne yapmam lazım arkadaşlar sizce.

sanırım bu gitme meselesi yakınlaştıkca ve devam ettikce kayınvalidem burnumuzdan getircek.:43:

Onda azıcık düşünce olsa artık gerçek bir aile olmanızı ister, bu yönde adım attığınız için sevinirdi. Evlatlar anne babalarına bakmak zorundadır, onlarla beraber oturmak zorunda değil. Sakın kararınızdan vazgeçmeyin, bir aile anne çocuk kaynanadan oluşmuyor...

NE kadar şaçma anlamıyorum !!! Ne diye evlendırmiş oğlunu o halde? sonuçta eşinle çocuklarınla yaşamak senin hakkın , cok ayıp bırsey bence yaptığı, kendisi eşinden ayrımı yaşamış, Gerçi iyi katlanmışsın cnm 4 sene eşinden ayrı ben katlanabılırmıydım bilmiyorum :53: ... Ya benı de götürüsünüz yada sen tek git. Sen kendisine bakmak içinmi evlendin? hadi imkan olur götürüsün tabiki beraberde yaşanır ama anlaştığın bır ınsansa lakin imkan yoksa sizin geleceğinizi etkilememeli bence :36:

canım benım
sakın ama sakın esını yurtdısına yalnız gonderme olur mu ben yolladım ve hayatımın hatasını yaptım anlatsam roman olur ama ıstersen konularıma goz at
esasen ben cok empatı yaparım kıyamam kımseye ama sızın durumunuza bakarsak kv hasta degıl bakıma muhtac degıl sokaga atıyor degılsınız evı var maası var sakın gerı adım atmayın gıdın esınızle
ayrıca cok bencıl kendısı genclıgını kocasıyla gecırmıs sızın buna hakkınız yok mu
ogluna sen tek gıt dıyor bencıllıge bakar mısınız oh ne ala memleket gıcık oldum sımdı:47:
esınıze daha fazla duygu somurusu yapmasına ızın vermeyın evladınızla da guzelce konusun hep babanla bır arada olacagız yenı hayatımız olacak deyın anlatın ona
ısınız zor allah yardımcınız olsun ama sakın esınızı yalnız yollamayın ben yandım sız yanmayın

Keşke evlense ama nerdeeee.maaş var çoluk çocuk yok,evde tek başına rahat niye evlensinki.Oğluda yok nasılsa geline istedigini de der.Kocayı başına dertmi alcak.Akıllı kadın.

bu kadar egoist olup seni torununu baba koca hasretiyle yaşatmaya razı geliyosa onun vicdanı, ben olsam onu zerre düşünmem. toplanırdım şimdiye. 3 gün sıkıntı çeker alışır ama böyle evlilik olmaz. eşini bu gidişle kaybedersin sen. genç adam sonsuza kadar yalnız yaşamak istemeyecek heralde. kv nerde durucağını bilmiyo.

Back
X